SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 7 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA (zamawiać sobie dziewczęta :P)
Poniedziałek-sandra_crashdown
Niedziela-_Joy
DLA KLAUSA
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Niedziela-monisia99
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150907442805233&set=a.432236410232.1996 73.291824160232&type=1&theater
co ten Ezra tak kuca jakiś kompleks czy co??:P
O Boże, bardziej gejowsko już nie mógł wyjść O.o No ale przynajmniej pocieszam się Drew bez koszulki ;DDD Btw to właśnie oglądam PLL i przed chwilą wszedł Jason, myślałam że idzie do Arii, a tu klapa... :((
A tam olać Arię;D Jak dla mnie ona przestała być ulubioną bohaterką:P Ale Jason wynagradza wszystko, prawda??:P
Mnie szczerze powiedziawszy to one wszystkie już wkurzyły tyle razy, że nie lubię tam już żadnej ;P Ano, niby wynagradza... ;P
Jak to niby...??:P Ja jeszcze Spencer toleruje, Hanna mie wkurzyła bo nie powiedziała Calebowi prawdy...;( Uwielbiam Wrena, ale wolałabym, żeby był ze Spencer a nie z Hanną...
No, ja też się boję, że on teraz zacznie z nią kręcić ;/ Ja tam jestem za tym, żeby Ella się umówiła na randkę w ciemno z Ezrą, a Aria by ich razem przyłapała, no i bach, rozstanie jak w banku ;P
A mi właśnie nie, ja tam za bardzo jej nie lubię ;P Ogólnie to ja tam już mało osób lubię ;P Strasznie mi obrzydł ten serial ostatnio :(
Mi Aria obrzydła kompletnie:P Jedynie jej stylizacje mi się podobają:p Ja lubię Hanne, jej mame, Spencer no i Jasona, Wrena i Caleba<3;P
Ja lubię Jasona, Wrena, Toby'ego i... hahah, to by było wszystko ;P A Caleb mi od zawsze w sumie zwisa i powiewa.
A ja nie lubie Hanny :P ani jej mamy :D Za to nie mam nic przeciwko Arii i Spencer. A lubie Wrena i Jasona <3 Toby'ego tylko wtedy jak chodzi bez koszulki :P Byron byl fajny jak chcial zniszczyc Gargulca, a teraz to niech spada xD
No tak Byron był wtedy spoko:P Teraz go nie trawię. A jego córeczki teraz też nie, wcześniej była moją ulubioną postacią ale straciła tą swoją ikrę i indywidualność i jest taka nijaka już nie mówiąc o tym, że wszystko u niej się kręci wokół gargulca:P
Moje kochane :* Nie ogladalam jeszcze PLL, wiec sie nie wypowiem, ale lece dzisiaj do Polski, wiec bede blizej Was :P hehe. A Madzi to juz w ogole pomacham bo tak jak zwykle bede przejezdzac przez Bytom ;) No to tam trzymajcie za mnie kciuki, zebym dotarla szczesliwie :P
http://www.youtube.com/watch?v=IyPAAgLzwYg
Dziewczyny weźcie mi powiedzcie co to za piosenka na początku leci, ona też się przewija w Revenge w 1 odcinku i tam też szukałam i jej nie ma nigdzie, pomóżcie;(
Ja bym Ci pomogła, ale coś mi się z telefonem popsuło i już mi nie rozpoznaje muzyki, więc jestem w kropce :/
taaaa kochana leć do Nas szczęśliwie :) Sandy ty to masz nosa do szukania tych piosenek :P a piosenka fajna taka poruszająca :) a dziewczyny mówiłam że kupiłam sukienkę na wesele ? pewenie nie ..... jutro wesele więc w niedziele wrzuce jakoś fotkę :)
Ja tez kupiłam :) zieloną taką, żeby mi pasowała do moich łososiowych dodatków :P
W ogóle mam pytanie:P dopiero oglądnęłam ostatni odcinek PLL i zainteresowała mnie końcowa scena. To co A. tam piło na tym lotnisku to był drink prawda?! a skoro sprzedali mu/jej alkohol tzn. że musi mieć przynajmniej 21 lat według prawa amerykańskiego :) no i strasznie dużo osób z tego odcinka nie może być A. bo cały czas się przewijali i nie mięli czasu na lot do innego miasta i z powrotem. Nie było Gargulca[!], nie było też Toby'ego ...
Swoją drogą jak wam się podoba nowa relacja Em z kuzynem Natem? :P wydaje się całkiem sympatyczny ;)
Ogólnie odcinek mi się podobał bo był i Jason i Wren :P nie wiem gdzie Wy tam widzicie jakieś perspektywy na romans Hanny i Wrena no, ale niech wam będzie :P hehe
No to obie musicie wrzucić te zdjęcia z wesel kochane;*;) To się tam wybawcie świetnie na weselichach;D
Tak Sandy ma jakiś wykrywacz piosenek w sobie chyba:P Z mną ta piosenka chodziła już długo i nie mogłam jej znaleźć nawet na tych listach piosenek z odcinków.
Rzeczywiście nie pomyślałam o tym, że skoro to drink to ta osoba musi mieć skończone 21 lat... ale się nie jaram, że to może być Ezra, bo to by było zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe;D
Ale musisz przyznac, ze dziwnym trafem jak A. gdzies podrozuje albo jest wyjatkowo zajety to akurat Ezry nie ma w odcinku xD
Z tym wykrywaczem piosenek to nie do konca tak :D po prostu czytam czesto komenatrze pod filmikami na YT bo tam ludzie czesto pytaja o piosenki. A ta o ktora Ci chodzilo to akurat byla na tym spisie piosenek z odcinka na tej stronce co juz CI kiedys podawalam tunefind.com
Wiesz co ja czytałam opisy pod i pytanie było dziewczyny o tę piosenkę i nie dostała odp, więc stwierdziłam, że jej nie ma:P A piosenek nie przesłuchiwałam, bo pewnie jakbym to zrobiła to bym znalazła ją;)
No kochana przecież wiesz, że marzę o tym, żeby EzrA był A;D Albo przynajmniej mordercą, który współpracuje z A;D ale znasz marlenkę i jej ślepą miłość do Ezry:P
No wlaśnie niestety znam :/ kurcze, a mogło być tak fajnie, gdybym to ja pisała ten serial xD U mnie A. to z pewnością byłby ktoś zaskakujący, a nie kurde Mona :/ I teraz pewnie wrzuca motyw z żyjacą Ali albo z bliźniaczką i wszystko będzie takie przewidywalne, ze aż mi się odechciewa oglądać dalej. Po tej akcji z płaczącą nad swoim losem Melissą to aż mi się niedobrze zrobiło od wylewającej się sztuczności z tej sceny :P Echhhh, gdyby nie Wren i Jason to chyba bym szurnęła to dziadostwo w kąt xD
Boże ale byłam zacofana z filmwebem i wgl z PLL . Musiałam nadrobić 2 ostatnie odcinki i jak na razie szału nie ma. Strasznie mnie to wkurza bo chciałabym tak jak kiedyś czekać na kolejne odcinki z niecierpliwością.. Mam nadzieję że Marlenka jeszcze okaże choć troche inteligencji i pomysłowości i da nam coś takiego przez co znowu będe kochać ten serial :D
Odcinek podobał mi się właściwie tylko ze względu na Jasona i Wrena *.* Jezu ale z nich słodziaki no nie moge! Jakoś nie widze Wrena i Hanny, bo dalej licze że Wren będzie z Spencer bo najbardziej do siebie pasują.. I licze że Aria zmądrzeje karze Gargulcowi spadać na drzewo i zabierze się za Jasona. Hahahaha, co ja mówie, Marlenka nigdy by tego nie zrobiła swojej ukochanej , najlepszej i najsłodszej parze.. Jak tam na nich patrze to mam ochotę tylko zapytać ' moge już rzygać? ' Naprawdę zaraz mnie coś z nimi trafi, na szczęście w ostatnim odcinku ich nie było co mnie ucieszyło :D
Wgl dziewczyny ja też ostatnio byłam na weselu i złapałam welon, hahahah :D Raczej za rok nie wyjdę za mąż ale może w końcu pojawi się ktoś ciekawy :D
hehehe to fajnie jak złapałaś welon..... ja jestem ledwo żywa jakby po mnie przejechał czołg takie mam zakwasy od tańczenia, boli mnie głowa i mam całe nogi obtarte :) my z mężem wygraliśmy konkurs wódeczkę dostaliśmy :)
I dobrze że masz zakwasy, znaczy że się świetnie bawiłaś! :)
Uuuu, Olcia, to pewnie potem musiałaś tańczyć z jakimś szczęściarzem. Przystojny chociaż był? ;D
Ja póki co byłam dopiero na panieńskim, ale i tak się świetnie bawiłam :) Piłam odlotowego drinka o kuszącej nazwie Red Tube xD Polecam jakby co :P
W ogóle dziewczyny jak tak piszecie o tym łapaniu welonu to aż mi się smutno zrobiło, że ja już łapać nie mogę ;(
Z seriali nadrabiam Jane by Design i strasznie mi się podoba, aczkolwiek zaczyna mnie irytować mój ulubiony bohater co średnio mi się podoba, ale niezłe z niego ciasteczko, więc jeśli jeszcze nie oglądacie to możecie się skusić ;)
Ja daawno temu widziałam 1 odcinek, a potem jakoś o tym zapomniałam, ale teraz chyba zacznę nadrabiać. Ale najpierw muszę skończyć GoT, True Blood, Glee (tak, dalej jestem w połowie ostatniego sezonu ;P), Bones, New Girl, Hart of Dixie, Supernatural... Ahahah, trochę się tego nazbierało przez ostatnich kilka miesięcy xD
Hahahahah, no tak. Właśnie a to jest w tym najsmutniejsze Madziu że chłopak był młodszy ode mnie xd I aż mi było głupio z nim tańczyć. Ale ogólnie bardzo pozytywnie było.
Powinnaś się cieszyć Sandra głupku! ;* Miejmy nadzieje, że już nigdy nie bedziesz musiała go łapać :)
Ej tak w ogole to mi też zostały z 4 odcinki do końca glee i jakoś od 2 miesięcy nie potrafie się za nie zabrać...
SAndra pewenie ogląda Diakovica bo gra :P ja dzisiaj ledwo dalej zyje po tym weselu :P oglądam the client list i powiem ze naprawdę dobry serial :P
Evan jest cudowny i właśnie mam zamiar poszukać jego fotki na avatar...... czekam tylko na spyknięcie jego i Riley....
No właśnie Sandy nie oglądała Djokovica i bardzo jej z tego powodu smutno ;( Ech, co chwilę gdzieś biegam i przegapiłam :(
A za The Client List chyba też się zabiorę, ale dopiero po powrocie do UK bo tutaj nie wyrabiam z czasem ;P
Oglądaj bo fajny serial:P
Ja oglądam Revenge i mi się podoba;D Z kim wolicie, żeby była Emily/Amanda??:P
Bez dwóch zdań z Jackiem! Moja sympatia do tego gościa rosła z każdym odcinkiem, a pod koniec pierwszego sezonu wręcz nie trawiłam Daniela, więc dla mnie odpowiedź jest prosta :)
A ja nawet lubię Daniela, jestem co prawda dopiero przy 5 odc. ale zdobył moją sympatię w przeciwieństwie do mamusi:P Jacka też lubię, ale na razie wygrywa Daniel:p Chyba, że mi jakoś podpadnie potem:P
Ja na początku też lubiłam Daniela i też czułam się rozdarta :P No, ale potem się wszystko zmieniło. Z resztą zobaczysz sama ;) Najfajniejszą postacią i tak jest Nolan, gościu rozwala tam system równo xD A w ogóle to niedawno oglądałam jakiś wywiad z aktorami z Revenge i ten aktor co gra Daniela jest Brytyjczykiem i w prawdziwym życiu mówi z takim fajnym brytyjskim akcentem <3 Jest zdecydowanie fajniejszy niż jako postać, którą gra :D
No może wiesz lepiej, bo już oglądałaś;P
Nolan jest świetny;D Uwielbiam go po prostu <3 Koleś niesamowicie gra, perełka dosłownie;) Dla takich aktorów warto oglądać filmy i seriale, choć nie powiem, bo akurat Revenge jest bardzo fajne;) A co myślisz na temat Emily/Amandy??:)
Na początku mnie irytowała strasznie, ale potem ją jakoś nawet polubiłam. No, ale nie żeby specjalnie należała do moich ulubionych postaci pierwszoplanowych ;) Co innego Nolan, masz rację gościu jest po prostu jedyny w swoim rodzaju! Uwielbiam ich przyjaźń i to jak Nolan się nią opiekuje. Jest tam chyba jedyną taką naprawdę dobrą postacią od początku do końca :)
W pierwszych odcinkach lubiłam też Ashley, ale potem mi ją popsuli :/ Za to Tyler(nie wiem czy już się u Ciebie pojawił) jest jednym z lepszych czarnych charakterków we wszystkich serialach jakie oglądam :P
Ja też lubię Ashley, ale tak coś mi się wydawało właśnie, że coś wywinie;/ Tak Tyler już się pojawił i od początku mi się nie podobał a to się tylko potwierdziło jak wziął telefon Danielowi.
Ja lubię Emily i jakoś mnie nie zraża do niej to, że jest taka zimna,bo ona za taką chce uchodzić i tak się broni i maskuje. Ale utożsamiać się z nią jakoś nie mogę jak z niektórymi bohaterkami.
No a potem się pojawi fake Amanda i tej to dopiero dziewczyny nie trawię! Chyba najbardziej z całego serialu :/ Szczególnie po finale sezonu! Monia będzie wiedziała o czym mówię :(
Mnie Emily nie kwurza lubię ją a szczególnie jej determinację dojścia do celu mimo wszystkiego. Daniel jest fajny ale Jack ma też w sobie coś ciekawego i na pewno jest dobrym facetem.... Tyler jest niezły jak nei wiem co jako czarny charakter daje radę...i jest naprawdę przerażający...... Nolana na pcozątku nie lubiłam ale teraz wręcz go uwielbiam- prawdziwy przyjaciel :) Fake Amanda popsuła szyki a zaczynało robić się ciekawie........Tak wiem sandy o co Ci dokładnie chodzi...... Stara Królowa to dopiero wredna beach......