SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 7 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA (zamawiać sobie dziewczęta :P)
Poniedziałek-sandra_crashdown
Niedziela-_Joy
DLA KLAUSA
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Niedziela-monisia99
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
No proszę o fałszywej Amandzie jeszcze nic nie wiem,czytałam gdzieś, że ma się pojawić matka Emily/Amandy. Tyler to jest kawał drania, fałszywy manipulant. A co do Nolana to cieszę się, że się okaże w porządku, bo bałam się, że on tu będzie wspólnikiem Emily a w którymś momencie okaże się, że ją rolował cały czas. Na szczęście akurat on mnie nie zawiedzie!;D
A Victoria to już kompletna modliszka, żal mi Charlotte. To prawda, że ona jest siostrą Emily??
Przypominało mi się co do PLL Sandy, że Aria będzie wypytywać Ezrę skąd ma taki przypływ gotówki, a kto ostatnio wypisywał czek??:P Nasz kochany Jason i może akurat dla gargulca, bo jak dzwonil do tego kogoś to miał taką skwaszoną minę:P
Aaaaaaaaaaa xD Wiem, że to pewnie złudne nadzieje, ale co mi tam ;) mogę wierzyć chociaż przez chwilę w to, że Ezra ma coś wspólnego z A-Team :P
Wracając do Revenge. Charlotte jest siostrą Emily/Amandy, ale potem z niej wyjdzie taka sucz jak z mamuśki, więc już Ci jej nie będzie szkoda ;) jak dla mnie to jest tam jedną z najbardziej irytujących postaci przez co końcówka sezonu bardzo mnie cieszy :P No i oczywiście nasz stary, dobry Nolan ;) też się przez dłuższy czas bałam, że Emily odkryje jakieś brudy na Nolana i z ich przyjaźni nici, ale na szczęście tak się póki co nie stało i myślę, że już nie stanie. Nolan jest zbyt fajną postacią, żeby go tak chamsko zepsuć ;P Aaaa i Izunia nie czytaj więcej spoilerów bo sobie niszczysz oglądanie. Duszą tego serialu są cliffhangery, a Ty o wszystkim wcześniej przeczytasz ;D
Już nie czytam:P Na początku mnie tak jakoś wzięło jak ze wszystkimi serialami nowymi:P Ja teraz mam problem, bo mam kompa dawno nie formatowanego i jest gorąco i po 10 min. oglądania jakiegoś odc. mi się wył;/ Także muszę przetrwać ten weekend z egzaminami i oddam go do naprawy, żeby mi normalnie chodził i nadrobię wreszcie;D już się nie mogę doczekać;D A co do Charlotte to szkoda no, ale wyjdzie krew po prostu;P
Nieee, błagam, dziewczyny, nie mówcie, że powinnam wrócić do oglądania Revenge, bo zrobił się z tego świetny serial! xD
Świetny to może nie, ale na pewno bardzo dobry! Ma w sobie kilka takich smaczków. O ile przebrniesz przez z leksza nudnawy jak dla mnie środek to potem jest już tylko lepiej ;)
Ahahaha, to będzie z 10 serial do nadrobienia ;P A powiem szczerze, że jakoś nie mam ochoty na seriale ostatnio.
The Client List fajny, oglądaj Monia to wreszcie będę mieć z kim o nim pogadać;D
A ten środkowy co oglądasz to o czym??:P
ten serial jest o dwoch dziewczynach zamienionych w szpitalu. jedna jest glucha i wychowuje sie w biednym domu, druga wychowuje sie w zamoznej rodzinie. powinno bys na odwrot. calkiem fajny. wystepuje tez tam z the lying game chlopak sutton.
Switched at birth, to bardzo fajny serial jak dla mnie, taki dość rodzinny klimat, ale mnie przyciąga temat ludzi głuchoniemych. No i zawsze lubiłam Lucasa Grabeel'a, nawet kiedy HSM było popularne to wcale Efron mnie nie kręcił.
No, żebyś widziała;P Wcześniej to nie mogłam na niego patrzeć a teraz się wyrobił i nawet pokazuje jakieś zdolności aktorskie:P
nie wiem o jaki film chodzi Izie ale w Sylwestrze w Nowym Yorku gral fajnie i widać że zmężniał :)
No to fakt ;) i teraz ma jeszcze wyjsc jakis inny film z nim "The Lucky One"/"Szczesciarz". Po trailerach wnioskuje, ze prezentuje sie tam niczego sobie xD
parę fotek na których Zack jest do schrupania i widać że to faktycznei facet a nie dzieciak :P
http://1.bp.blogspot.com/-8lbKWnFyNco/TVNLmCnS0PI/AAAAAAAAADw/xB0swKi8oRU/s1600/ Zac-Efron-Calendario-2010-001.jpg
http://images4.fanpop.com/image/photos/20100000/Zac-So-Sexy-2011-zac-efron-and-v anessa-hudgens-20162358-933-1400.jpg
http://cdn04.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2011/03/efron-friendly/zac-efr on-fan-friendly-04.jpg
na niektórych fotkacj to wygląda jak młodsza wersja goslinga :P
Wlasnie! A to juz jest duzy plusik u faceta :P Przynajmniej jak gdzies razem wychodza z jego dziewczyna to nie stoi i nie podpiera scian xD
No tal Sandy chodziło mi o Sylwestra w NY, ale nie tylko :) Tak pokazał akurat talent komediowy a w tym nowszym już bardziej rozbudował postać;)
Ja co prawda jeszcze się nie mogę przekonać do jego oblicza faceta, który mi się podoba, ale może z czasem??:P Zobaczymy:P Na razie jako aktor jest spoko:P
Widziałyście ten temat o rozpadzie Ezrii? Aż chciałam skomentować, ale się powstrzymałam żeby nie było, że jestem taką hejterką ;P
jest juz nowy odcinek pll? na iit v nie widzialam, co za tym idzie nie oglądałam...
Iza już ma ten avatar chyba od jakiegoś czasu, ale rzeczywiście no nie da się zaprzeczyć, że jest urokliwy ;D swoją drogą jak na prawdziwą członkinię SWJ przystało :P
Ach dziewczynki moje kochane dziękuję;*;D
Też mi się bardzo podoba;D
Tak bardzo, że aż nie chcę go zmieniać;D
Ale PLL bylo nudne, co?! :/ trace cale zainteresowanie jakie mialam tym serialem :( Jedyna fajna scena to ta z Tobym i Spencer :D
Mi się nawet scena ze Spenc i Tobym nie podobała.. Taka jakaś dziwna. Inna niż wcześniejsze, nie wiem oglądam to bo oglądam ale niczym nie zachwyca ten sezon na razie :(
ja szczerze to muszę napisać że żaczęłam żalować że oglądam ten 4 sezon PLL.... co za dziadostwo jak nie wiem co :( aj szkoda gadać spada na psy ten serial
Bedzie! Podobno ma byc 5 :/ przynajmniej tak ostatnio gdzies czytalam w jakims newsie :/ Paranoja normalnie jakas! jak dla mnie zamiast 4 sezonu mogliby zrobic spin-off o przygodach Wrena i Jasona LOL xD
jak dla mnie powinni już dawno skończyć ten sezon po 3 ....... jak będzie 5 to nie oglądam .....objerzycie american pie reunion ojej jak się naśmiałam wczoraj :P
Nie widzialam wczesniej, ale nadrobilam po Twoim poscie ;D mam nadzieje, ze rzeczywiscie bedzie Go duzo, a nie 3 sceny, ktore akurat uwzglednili w promo :P
Tylko niech mi ktos powie gdzie jest do jasnej ciasnej Wren?! :(
Wren też ma się pojawić tylko nie wiem w którym odcinku już. No daj spokój ja mam nadzieję, że Jasona będzie duuużo:P
Miałam się już do tego zabrać dawno, ale tak jakoś z sentymentu nie mogłam... Ale po kolejnym nudnym odcinku po prostu musiałam obniżyć ocenę. Ten serial schodzi na psy.
Ogółem to najlepiej będzie zmienić nazwę serialu na 'Słodka do porzygu historia Ezrii, czyli współczesna wersja Dzwonnika z Notre Dame' xD
Hahaha xD Tytuł boski kochana;D
Moni ja właśnie to odebrałam jak dokarmianie go, bo biedny, dorosły w końcu facet nie ma co jeść a jest dokarmiany przez swoją dziewczynę - nastolatkę;D
Tylko, że w tym ich związku to najczęściej ona koło niego zaskakuje, jakby była starsza a nie on no ale...:P
ja to odebrałam jako dobra wola Ari żeby kupić ukochanemu kanapkę :P a Lucasa postać spiprzyli totalnie, taki fajny był a teraz zrobili z niego psychola zdolnego zrobić krzywdę koleżance. Jenna wygląda lepiej w okularach przeciwsnonecznych niż bez nich :P
To troche tak jak ja xD Tez zawsze mi sie wydawalo, ze lepiej mi w okularach bo moja krzywa twarz psuje generalny odbior :P
I tez jestem zla, ze zniszczyli Lucasa :/ Lubilam Go :( ale prawda jest taka, ze nie wiemy dokladnie co sie z nim dzieje! Ja mysle, ze to nie ma nic wspolnego z A. a jesli nawet to pewnie jest zastraszany czy cos.
O kanapce juz nawet nie pisze :/ ten watek Ezrii to porazka tego serialu :/ i to jaka postacia Aria stala sie przy nim to az wola o pomstwe do nieba ...
Taa Sandra jakbym Cię nie wiedziała na zdjęciu to bym uwierzyła;P
Też myślę, że Lucas jest manipulowany a to raczej nie jego zachowanie, bo przecież był inny.
Też to powtarzam, że Aria była taką fajną postacią i tak ją zepsuli, że aż żal patrzeć;/ Ona była moją ulubienicą, miała swój niepowtarzalny styl we wszystkim co robiła a teraz to jej egzystencja się kręci tylko i wyłącznie wokół gargulca;/ Ale musicie przyznać, że tekst Spencer o klejnotach garbusa był świetny;D
Oj Iza :D zdjecia przeklamane sa :P
Mi sie wydaje, ze te wczesniejsze sezony byly o tyle lepsze, ze ten watek ezry nie byl az tak pierwszoplanowy. Koncowka drugiego zaczela sie psuc bo wlasnie Ezre zaczeli wynosic na pierwszy plan :/ Do tego dochodzi teraz powtarzanie watkow i wieczna glupota i naiwnosc tych lasek, ktore przez 2 sezony niczego sie nie nauczyly i wciaz powtarzaja te same bledy :/ Wieje nuda i tyle ... sam Wren i Jason to za malo, zeby uratowac serial :/
No jestem podobnego zdania;/ Wczesniej liczyl sie glowny watek przesladowania i smierci Ali a teraz to jakby poboczne watki a glownym jest Ezra;/ A juz to ze wszysko sie powtarza to inny watek... nie potrafia nawet wymyslec nic innego;/
Tak, tak Sandra wszystkie zdjęcia przemielilas przez photoshop:P