SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 7 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA (zamawiać sobie dziewczęta :P)
Poniedziałek-sandra_crashdown
Niedziela-_Joy
DLA KLAUSA
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Niedziela-monisia99
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
Aaaa no tak! Ten motyw rzeczywiscie byl hardcorowy :P Masz racje zapomnialam o Jonie ;) No i Tyrion rzeczywiscie rzadzi, ciesze sie, ze jest taki dosc prawy i w sumie dobry :) Mam nadzieje, ze go nie zniszcza. Najbardziej sie teraz wkurzam, ze tego Theona zepsuli, myslalam, ze ostatecznie wybierze Starkow, a nie tego swojego dziadowskiego ojczulka z siostrunia :/ Dany tez mnie zaczela wkurzac ostatnio, w pierwszym sezonie bardziej ja lubilam. Czekam na final juz w kazdym razie bo w prawdzie nie czytalam zbytnio spoilerow, ale wiem, ze sie bedzie dzialo tylko boje sie, ze mi zabija kogos z moich ulubiencow2 i wtedy sie bardzo, ale to bardzo wkurze! Jest tam tyle postaci, ktorych wrecz nie trawie i nie plakalabym, gdyby sie ich pozbyto, a tu lipa :/ Gina sami fajni bohaterowie :(
Ja nie lubie strasznie Theona.. Jeszcze teraz właśnie jak zdradził Robba ;/
A kto to jest Dana bo zgłupiałam teraz? Te ich imiona mi się jeszcze nie przyswoiły. No ja jeszcze dzisiaj będę oglądać 5 a jutro może cię dogonię :D Bo jest tak gorącą że z domu mi się nie chce ruszać. I nawet mnie nie denerwuj bo pozabijam ich jak zabiją kogoś z moich ulubionych bohaterów ;(
Deanerys to ta blondyna od smokow :P hehe tak ja pieszczotliwie nazywam Dany bo krocej i prosciej :D Wlasnie weszlam na forum GoT zainspirowana nasza dyskusja i natknelam sie jak zwykle na mega spoilery i sie wscieklam tylko niepotrzebnie :/ Niestety musze Cie zmartwic, ale zabija kogos z naszych ulubionych bohaterow niestety ;(;(;(
Aaaa, no to ładnie ją nazwałaś :D Ja też ją najpierw lubiłam, a teraz mnie troche denerwuje.. Ale podoba mi się że ma smoki i nazywają ją Mother of Dragons :D Ja właśnie gdzieś na kwejku natknęłam się na jej zdjęcie z osobami które na nim nie powinny być i też mi zaspoilerowali i dupa :(
Kurde... Nie mów mi , sama chce zobaczyć. Nie chce zeby zadne z nich umierało ;(
Nie boj sie, nie powiem :P sama sie niezle wkurzylam, wiec bym Ci nie zepsula tak chamsko ogladania. Ogolnie to tak troche dlugo trzeba czekac na nastepne sezony, a ja sie dopiero tak na maksa wkrecilam teraz :P A tu juz konczyc trzeba hehe. Powiem Ci tylko, ze koncowka 7 odcinka jest rzeznicka, taka, ze chce Ci sie ryczec, a przy tym zbierasz szczene z podlogi :P Dlatego ja sie zaraz zabieram za 8 bo juz chce do tego 10 dojsc.
Wlasnie skonczylam ogladac final GoT i powiem tylko .... WOW. Wszystkie spoilery na ktore natrafilam okazaly sie nieprawdziwe i przez to bardzo przyjemnie mi sie ogladalo :) Olcia jak juz ogladniesz final to daj znac, pogadamy sobie ;)
Dziewczyny, udało mi się laptopa wywalczyć, więc pozdrowienia dla Was ;* Wiedeń to naprawdę piękne miasto, ale pogoda masakryczna, 36 stopni i zero wiatru, ugotować się można ;/
A jak tak bardzo lubicie seriale które niszczą psyche to polecam True Blood ;D
hehe kochana pozdrowienia dla ciebie od Nas :) Odpoczywaj i wracaj do Nas szybko.
Oficjalnie ogłaszam, odcinek bez Wrena jest odcinkiem straconym. Co do Jasona nie mam jeszcze porównania, ale to się zmieni niedługo :)
nie było, za to sporo Ezry było :/ on zaraz koło wszystkich się będzie kręcił
mnie nie bardzo ten odcinek zainteresował, oglądałam nawet z kilkoma przerwami
Bozeeeeee dobijcie mnie! Uparli sie na tego Ezre cholernego :/ tak jak mowilam: malo bylo scen z Aria teraz Ezra bedzie sie pojawial w kazdej :/
Ogladnelam ten nieszczesny odcinek, ale specjalnie nie ma nawert o czym pisac :/ Gramy w te same chore gierki i chyba scenarzystom koncza sie pomysly. Doprawdy nie mozna wyciagnac zadnych wnioskow ze swoich wczesniejszych zachowan?!
Potwierdzilo sie, ze to cale Roswood to naprawde miasteczko samych psycholi, klamcow i kretaczy. Nikt tam z nikim nie jest szczery :P Lucas to chyba jest biedny zastraszany przez kogos dlatego sie tak dziwacznie zachowuje. Jenna oczywiscie sciemnia bo przeciez w finale 2 sezonu bylo raczej jasne, ze jest po stronie A. a nie dziewczyn, wiec raczej by biednej Emily podwozki nie ofiarowala xD
Caleb mi sie nie podoba. Jakos tak podejrzane miny rzuca :P No i Ezra tak samo :) powoli ujawnia swoja psychopatyczna nature i pokazuje, ze jak chce to potrafi byc cwany i tylko zgrywa dla wlasnych potrzeb taka ofiare losu :P
Generalnie brakowalo mi Wrena strasznie i zgadzam sie z Kasia, ze bez niego odcinek wydaje sie stracony ;) Jedyny plus to koncoweczka: najpierw ten przerazajacy spiew Mony w ciemnosciach, a pozniej ten worek na zwloki zakamuflowany w lodowce :P tylko teraz czy zwloki Alison, ktore rozkladaly sie w ziemi przez rok naprawde potrzebuja jeszcze worka?! Przeciez tam juz nie bylo co zbierac, jedynie same kosci :P
Myślałam, że to co przemawia za Calebem to tylko zazdrość troska, ale tak poz zastanowieniu może on też coś kręci. Tylko, że nie było go od początku w Rosewood.
Mona jest chyba na razie największym plusem tego sezonu. Bo Wren jest poza konkurencją xD
Hehe to prawda. Gosciu jest postacia numer 1 tego sezonu :)
A z tym Calebem to zdziwlio mnie glownie zachowanie Lucasa przed ta cala klinika jak rzucil tym tekstem niby w strone Hanny, ale moze on sie tak naprawde boi Caleba. Ach nie wiem, skolowana jestem :D
Sandy, Ty mi się tu nie narażaj xD Ale spokojnie dziewczynki, jeszcze tydzień i mam wakacje, będziecie mnie jeszcze miały dosyć ;P
Czuje sie urazona ;( w koncu to ja jestem Twoim mianowanym dyr Naczelnym, to mnie powinnas kochac najmocniej ;(;(;(
Ide po wino w ten depresyjny dzien :P
Ojej to rzeczywiscie przebilas moja tragedie :( Nie martw sie skarbie:* A kiedy masz drugi termin? czy niestety juz poprawka we wrzesniu Cie czeka?
Między 8 a 12 ma być jeszcze mają ustalić. Nie mówię, że się nauczyłam, ze ściągi wszystko wzięłam, ale innym się udało a mnie głupie pół pkt zabrakło brr...;/
Heh, tez chcialam, ale jakos ten Desperados tak na mnie patrzyl z tej polki i wyciagal raczki to go wzielam :P
Hmmmm ... bo chyba nie lubie parzystych cyfr :P hahaha Moglam w sumie 5, ale nie chcialam sie pozamiatac xD
No w sumie fakt, nie wiem jak u Ciebie , ale u nas gorąco to można się 5 piwami skończyć i to tak konkretnie:P
U mnie jest cieplo, ale nie goraco :P ale juz za tydzien bede z Wami, wiec mam nadzieje, ze pogoda sie utrzyma :) jakies zadowalajace prognozy? :>
A nawet nie wiem jak sie mają prognozy na dalsze dni. Ja tam lubię ciepło, więc chciałabym, żeby było gorąco:P
Trzeba było mnie nie krytykować ;P
Oj, Iza, to współczuję :* Jak chcesz, to ja już sobie odpowiednio 'pogadam' z tym Twoim profesorem ;P
ojeje dziewczyny :) u nas ostatnio jedynie po 20 stopni i pochmurno było dzisiajnawet całkiem fajnie :) Szaleje ostatnio z gotowaniem zrobiłam ciasto z truskawkami i galaretką :P pancakes a dzisiaj kurczaka :)
co do odcinka to oczywi,ście jedynie ciekawa rzecz to odkrycie Jenny i odwiedziny Lucasa..... reszta mierna.... a no i koniec że A ma ciało Allison.
Ja namiętnie oglądam revenge i bardzo mi się podoba :)
Revenge mialo calkiem fajny poczatek, kiepski srodek i zabojcza koncowke ;) juz sie nie moge doczekac jak to wszystko rozwiaza w drugim sezonie :)
ja jestem na 19 odcinku jak dobrze pójdzie to dzisiaj skończę te odicnki co są wyemitowane :P
taaa a ja po finałowym docinku nie mogę podnieść się z podłogi do tej pory, normlanie szaleństwo jeden z lepszych finałów ze wszystkich finałów :)
Ja normalnie ogladalam na ii tv, ale to moze dlatego, ze moja mama ma konto na maxivideo i ogladam wszystko bez limitow dzieki niej :P
ja też oglądam na iit v . jak oglądam na max video to można obejrzeć ze 2 lub 3 odcinki oczywisćie musi się buforować w międzyczasie..... na spro ced tak samo obejrzysz z 2 lub 3 odcinki bez premium konta, ja tak oglądałam revenge. h d3 czasami działa różnie to z nim bywa, ods iebie działa bez problemu tak samo any vide ofiles