PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spoilery cz8..

ocenił(a) serial na 9

Ósmy tysiaczek wkracza do akcji :).

maja9128

To tutaj lecimy z tematem dalej?

Julia_trololo

A więc... mnie również irytuje skracanie odc, jestem taka wybita z kontekstu po tym. Zapominam o tym i kiedy zaczyna coś się dziać i nagle kończą zadaje pytanie "Ale co? Jak? Teraz?" Bo po prostu to przyzwyczajenie do odc po 2h. A co do tej rozmowy Yigita z wiedźma Aytul, to pamietalam o niej i nawet o niej Wam wspominałam (że Yigit wszystkiego się domyślil, ale nie wiem czy I mu tego nie wybije z głowy) chyba pare dni przed finałem i chyba tylko Grzechu przyznał mi rację.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Niby czego domyśli? Że nie zdradził Nur czy czegoś innego

maja9128

Że wybuch jachtu to sprawka Iclal

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No właśnie. Ja oamietalam ze ktoś to pisał o jachcie i ze Grzechu wspominał. Ale wcale tego nie pamietalam

użytkownik usunięty
Elza49

Wróciłem hehe. Coś mnie ominęło ciekawego? Jakiś spojler ze kontynuacja czy coś? Haha

użytkownik usunięty
Julia_trololo

Tak wspominałem o tym ;p

ocenił(a) serial na 9

Ha ha witaj! Dwa polskie odcinki o 17.05. Tyle. Oglądaj z nami

użytkownik usunięty
Elza49

Ogladalem dzisiaj przypadkowo z rana ten 70 jakoś one po polsku nudne się wydają nie ma tego klimatu rosyjskiego haha

ocenił(a) serial na 9

Bo są pocięte na kawałki. Akcja się rwie. Bez sensu to robią. Cały odcinek to była jakaś całość a tak to nie wiadomo co. Nawet się nie dziwię ze ludzie co oglądali tylko po polsku nie nie wpadli w taki matrix jak my

użytkownik usunięty
Elza49

No mu te polskie teraz nie podchodza

ocenił(a) serial na 9

Witam cię Grzechu.ja też nie mogę jakoś oglądać polskich odcinków urywają w głupich momentach i zaczynają w innym..niekonczac tam gdzie akcja się skończyła i o dupe rozbić takie oglądanie

maja9128

Dokładnie xD po co je wycinać w tak głupich momentach.... mogą chociaż rozmowe do końca poprowadzić. Toż to bez sensu...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Potem pytania są na forum co czemu kto i jak i po co..bo ludzie nie wiedzą skąd się coś wzięło..

maja9128

Dokładnie tak :) no cóż... ale jest lektor i możemy patrzeć na aktorów i ich mimikę, jest plus ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Dlatego oglądam.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Mnie nawet lektor nie przekonał :/ nie mogę już tych intryg oglądać

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A ja jednak skupiam się na dialogach i na grze aktorskiej . Odkrywa niuanse których nie widziałam. Zawsze kochałam parę yigit-nur i to co im sie wydarza. A czasem się wzrusze i tez mi fajnie. A to do przypomnienia jacy fajni byli razem nawet jak sie nie rozumieli https://youtu.be/xVDQ58b19ns

ocenił(a) serial na 9
Elza49

To miało być to
https://youtu.be/lu5Rd9RbN6w

Elza49

Po mnie już te intrygi spływają...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Po mnie też. W tych urywanych w najciekawszym momencie odcinkach trudno się wzruszac. Bardziej na mnie działają klipy z piękną muzyka.

Elza49

Dokładnie ;)

Julia_trololo

Czy Nur dziś dowiedziała się prawdy? Bo jestem w szpitalu i nie wiem

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Jeszcze nie. Dziś byka afera z Merterm. I na zakończenie odcinka zadzwonił dzwonek. Yiğit wstał z łóżka i poszedł na dół.

Elza49

O ja wale xD no nie piwiem ŚWIETNY MOMENT... i co ja plote xD prawdy to Nur dowie się dopiero w 37 odc

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No tak. Jutro dowie się ze Yiğit ja zdradził. Masz szansę zobaczyć ba vod?

Elza49

O zdradzie, która zdradą nie była... Dzis wieczorem obejrze sobie dzisiejszy i jutro chyba ta sama strategia ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Ale to były super odcinki. Yiğit płakał.
Jak się czujesz w tym szpitalu????

Elza49

Bardzo średnio... jedzenie... wolę się nie wypowiadać... a tak to cały dzień bezczynnie, jakby zrobili sprawnie wszystkie badania, to już jutro bylabym w domu, ale tego nie zrobią.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No tak to bywa. Ale się trzymaj. Oglądaj asle i dekektuj się yigitem. Ale mi ich żal. Oni nawet nie mogą się ucieszyć swoją wolnością bo albo Mert albo İclal na drodze i w myślach

Elza49

Yigitem? Zawsze i wszędzie :D

Elza49

Dzieki za ten klip -jacy byli fajni, ogladałyście na instagramach
jak Tolgahan sie promuje chyba to w tych show BEYAZ to taki nasz Kuba Wojewódzki -odbywało sie w trzech miastach ,tez niedaleko naszej granicy we Frankfurcie.Szkoda mi ,ze nie pomysleli o Aminie,przecież tez ma duzo fanów

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Mi się zdaje że Yiğit to zawsze robił. Amine nie i chyba by się nie nadawała. To raczej takie trochę wyglupy są.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Amine to wygląda na spokojna kobietę,trzymające życie prywatne pod kluczem nie afiszuje się z nim jak tolgahan i to mi się podoba w niej.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Elza jak tam ci idzie oglądanie ?

ocenił(a) serial na 9
maja9128

O właśnie. Amine się nie afiszuje. Zachowuje się normalnie. 2 artykuły wynalazlam ,1 jak robi zakupy w sklepie i 1 jak jest jedną z kandydatek do nowego serialu z Enginem A. tym co gra w grzechu Fatmagül. Pewnie jej nie wybiorą bo ma małe doświadczenie. Ale fajnie ze o niej myślą.

A M na W to oglądam pomalutu. Nie szaleje jak z AV. A wiesz na fb tez dziewczyny oglądają. Ale dopuwro są na 5 czy 6 odcinku. Ja jeszcze 30 nie osiągnęłam. Wciąż mi coś przeszkadza. A te odc po 2 godziny to jednak dużo czasu trzeba.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ale powiem ci że przynajmniej szybko się je ogląda i z dystansem choć są postacie które denerwują mimo tego dystansu

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Fakt. Ogląda się świetnie. Ale jak zawsze te niedomówienia i ten strach co on powie jak mu powiem dobijają mnie. No taka fabuła w tych tureckich serialach. Baby zawsze się boją chłoipom powiedzieć. A Yasemin to tak na trwale sie poprawi czy to kaprys?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Dobranoc . Zegna się z Wami przystojniak Yigit . Do Jutra

https://www.instagram.com/p/BL9PJnWhxrE/?tagged=aslavazge%C3%A7mem

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Hej witam spocie jeszcze? Na przebudzenie Yiğit i Nur
https://youtu.be/2b9e9UC8c5Y

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Poprawi się za sprawa Iso,przyjaciela defne z którym będzie on po części zmusi ja do zmiany żeby nie ranila jego przyciolki bo ona sama nie ma przyjaciół ta yasemin..i dzięki ISO zmieni nastawienie do ludzi i temu tanbie też się postawi,później ta yasemin rzuci ISO i będzie z sinanem,

ocenił(a) serial na 9
maja9128

O ze jest z ISO i rozprawka się z Denizem to już wiem. Ale że żniw będzie zSibabem to ciekawe?. A Deniz namieszać w stosunkach Dafne-Ömer?

Elza49

Elza,ten klip który dałaś na przebudzenie rano jest zablokowany ,cos tam piszą o prawach autorskich,godzinę temu w pracy właczyłam i zaczął działac ,ale musiałam wyjść do domu i nawet nie zaczęłam oglądać,a teraz na laptopie nie działa,sprawdż ,moze tylko u mnie nie działa

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Niestety zablokowali. Ja go dobie tez na swojego maila puściła ale już nie działa.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

To był piękny klip do tej melodii
http://dnl6.best-muzon.me/dl/online/jeMcqT3p33eaFmaDyCVyWQ/1477542959/songs12/20 16/10/emin-amp-ani-lorak-ja-ne-mogu-skazat-(best-muzon.me).mp3

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Wiesz co powiem ci że ja kilka odcinków pominęłam bo mnie ten tranba wkurzał swoimi zagrywkami :/..masakra ale muszę wrócić do tych odcinków bo tanba podrywał defne żeby dobić ömera i tranba dowiedział się o tym że defne została wynajeta przez ömera ciotkę by poderwala ömera i coś próbował ja szantażować i chyba mu się udało bo oba musiała zrobić kolekcję dla tranby i później o tym się dowiedział omer

maja9128

Spiewa duet, pewnie zdjęcia były dobrane do słów piosenki,
a zdjęcia były z pierwszej serii ?,

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Zdjęcia były super i nie tylko z 1 serii ale te wszystkie gdy oni byli z sobą skłoceni i się godziili. PIĘKNY BYŁ. Sobie też ściągnęła ale ta piosenka jest chyba z filmu pod tym tytułem i dlatego zablokowali. Ktoś to dziś rano puścił bez zgody chyba. Piosenkę ściągnęłam właśnie z tego filmu a klipu nie ma.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Masz w nagrodę nie wiem czy wam dawałam ten klip ale piękny
https://youtu.be/5ouMaCWMYD4

ocenił(a) serial na 9
Elza49

I jeszcze to
https://youtu.be/W6Zx00-EklQ