A więc... mnie również irytuje skracanie odc, jestem taka wybita z kontekstu po tym. Zapominam o tym i kiedy zaczyna coś się dziać i nagle kończą zadaje pytanie "Ale co? Jak? Teraz?" Bo po prostu to przyzwyczajenie do odc po 2h. A co do tej rozmowy Yigita z wiedźma Aytul, to pamietalam o niej i nawet o niej Wam wspominałam (że Yigit wszystkiego się domyślil, ale nie wiem czy I mu tego nie wybije z głowy) chyba pare dni przed finałem i chyba tylko Grzechu przyznał mi rację.
No właśnie. Ja oamietalam ze ktoś to pisał o jachcie i ze Grzechu wspominał. Ale wcale tego nie pamietalam
Wróciłem hehe. Coś mnie ominęło ciekawego? Jakiś spojler ze kontynuacja czy coś? Haha
Ogladalem dzisiaj przypadkowo z rana ten 70 jakoś one po polsku nudne się wydają nie ma tego klimatu rosyjskiego haha
Bo są pocięte na kawałki. Akcja się rwie. Bez sensu to robią. Cały odcinek to była jakaś całość a tak to nie wiadomo co. Nawet się nie dziwię ze ludzie co oglądali tylko po polsku nie nie wpadli w taki matrix jak my
Witam cię Grzechu.ja też nie mogę jakoś oglądać polskich odcinków urywają w głupich momentach i zaczynają w innym..niekonczac tam gdzie akcja się skończyła i o dupe rozbić takie oglądanie
Dokładnie xD po co je wycinać w tak głupich momentach.... mogą chociaż rozmowe do końca poprowadzić. Toż to bez sensu...
Potem pytania są na forum co czemu kto i jak i po co..bo ludzie nie wiedzą skąd się coś wzięło..
A ja jednak skupiam się na dialogach i na grze aktorskiej . Odkrywa niuanse których nie widziałam. Zawsze kochałam parę yigit-nur i to co im sie wydarza. A czasem się wzrusze i tez mi fajnie. A to do przypomnienia jacy fajni byli razem nawet jak sie nie rozumieli https://youtu.be/xVDQ58b19ns
Po mnie też. W tych urywanych w najciekawszym momencie odcinkach trudno się wzruszac. Bardziej na mnie działają klipy z piękną muzyka.
Jeszcze nie. Dziś byka afera z Merterm. I na zakończenie odcinka zadzwonił dzwonek. Yiğit wstał z łóżka i poszedł na dół.
O ja wale xD no nie piwiem ŚWIETNY MOMENT... i co ja plote xD prawdy to Nur dowie się dopiero w 37 odc
O zdradzie, która zdradą nie była... Dzis wieczorem obejrze sobie dzisiejszy i jutro chyba ta sama strategia ;)
Bardzo średnio... jedzenie... wolę się nie wypowiadać... a tak to cały dzień bezczynnie, jakby zrobili sprawnie wszystkie badania, to już jutro bylabym w domu, ale tego nie zrobią.
No tak to bywa. Ale się trzymaj. Oglądaj asle i dekektuj się yigitem. Ale mi ich żal. Oni nawet nie mogą się ucieszyć swoją wolnością bo albo Mert albo İclal na drodze i w myślach
Dzieki za ten klip -jacy byli fajni, ogladałyście na instagramach
jak Tolgahan sie promuje chyba to w tych show BEYAZ to taki nasz Kuba Wojewódzki -odbywało sie w trzech miastach ,tez niedaleko naszej granicy we Frankfurcie.Szkoda mi ,ze nie pomysleli o Aminie,przecież tez ma duzo fanów
Mi się zdaje że Yiğit to zawsze robił. Amine nie i chyba by się nie nadawała. To raczej takie trochę wyglupy są.
Amine to wygląda na spokojna kobietę,trzymające życie prywatne pod kluczem nie afiszuje się z nim jak tolgahan i to mi się podoba w niej.
O właśnie. Amine się nie afiszuje. Zachowuje się normalnie. 2 artykuły wynalazlam ,1 jak robi zakupy w sklepie i 1 jak jest jedną z kandydatek do nowego serialu z Enginem A. tym co gra w grzechu Fatmagül. Pewnie jej nie wybiorą bo ma małe doświadczenie. Ale fajnie ze o niej myślą.
A M na W to oglądam pomalutu. Nie szaleje jak z AV. A wiesz na fb tez dziewczyny oglądają. Ale dopuwro są na 5 czy 6 odcinku. Ja jeszcze 30 nie osiągnęłam. Wciąż mi coś przeszkadza. A te odc po 2 godziny to jednak dużo czasu trzeba.
Ale powiem ci że przynajmniej szybko się je ogląda i z dystansem choć są postacie które denerwują mimo tego dystansu
Fakt. Ogląda się świetnie. Ale jak zawsze te niedomówienia i ten strach co on powie jak mu powiem dobijają mnie. No taka fabuła w tych tureckich serialach. Baby zawsze się boją chłoipom powiedzieć. A Yasemin to tak na trwale sie poprawi czy to kaprys?
Dobranoc . Zegna się z Wami przystojniak Yigit . Do Jutra
https://www.instagram.com/p/BL9PJnWhxrE/?tagged=aslavazge%C3%A7mem
Hej witam spocie jeszcze? Na przebudzenie Yiğit i Nur
https://youtu.be/2b9e9UC8c5Y
Poprawi się za sprawa Iso,przyjaciela defne z którym będzie on po części zmusi ja do zmiany żeby nie ranila jego przyciolki bo ona sama nie ma przyjaciół ta yasemin..i dzięki ISO zmieni nastawienie do ludzi i temu tanbie też się postawi,później ta yasemin rzuci ISO i będzie z sinanem,
O ze jest z ISO i rozprawka się z Denizem to już wiem. Ale że żniw będzie zSibabem to ciekawe?. A Deniz namieszać w stosunkach Dafne-Ömer?
Elza,ten klip który dałaś na przebudzenie rano jest zablokowany ,cos tam piszą o prawach autorskich,godzinę temu w pracy właczyłam i zaczął działac ,ale musiałam wyjść do domu i nawet nie zaczęłam oglądać,a teraz na laptopie nie działa,sprawdż ,moze tylko u mnie nie działa
Niestety zablokowali. Ja go dobie tez na swojego maila puściła ale już nie działa.
To był piękny klip do tej melodii
http://dnl6.best-muzon.me/dl/online/jeMcqT3p33eaFmaDyCVyWQ/1477542959/songs12/20 16/10/emin-amp-ani-lorak-ja-ne-mogu-skazat-(best-muzon.me).mp3
Wiesz co powiem ci że ja kilka odcinków pominęłam bo mnie ten tranba wkurzał swoimi zagrywkami :/..masakra ale muszę wrócić do tych odcinków bo tanba podrywał defne żeby dobić ömera i tranba dowiedział się o tym że defne została wynajeta przez ömera ciotkę by poderwala ömera i coś próbował ja szantażować i chyba mu się udało bo oba musiała zrobić kolekcję dla tranby i później o tym się dowiedział omer
Zdjęcia były super i nie tylko z 1 serii ale te wszystkie gdy oni byli z sobą skłoceni i się godziili. PIĘKNY BYŁ. Sobie też ściągnęła ale ta piosenka jest chyba z filmu pod tym tytułem i dlatego zablokowali. Ktoś to dziś rano puścił bez zgody chyba. Piosenkę ściągnęłam właśnie z tego filmu a klipu nie ma.
Masz w nagrodę nie wiem czy wam dawałam ten klip ale piękny
https://youtu.be/5ouMaCWMYD4