PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spoilery cz8..

ocenił(a) serial na 9

Ósmy tysiaczek wkracza do akcji :).

Elza49

Juz wczoraj oglądałam te klipy,wydaje mi się,że sa piękniejsze niektóre momenty niz w filmie,nie wiem może w filmie niektóre sceny trwają sekunde a w klipach pewnie robią dłuższe.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Tez mi się tak wydaje. Jakiś w odcinkach to gdzieś ucieka. Tak mało tych pięknych scen.
A dziś bul taki odcinek ze nie mogę dojść do siebie.

Elza49

Nur jak się wyprowadzała powiedziała,ze nikt nie dał rady
zabić ich milość a zrobił to Yigit i że chciałaby zapomnieć kazdą chwilę,którą spędzili ,biedny Y.Ale my już wiemy,że w ostatnim odcinku w restauracji powiedzieli,że nie zapomną żadnej chwili do końca życia

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Nawet głupiej fikret nie udało się zabić prawdziwej miłości choć było blisko,a czy Yigit nie mówił Nur że oddalby życie za nią?i o mało co , tak by się zakończył ten serial..ciekawa jestem co fatih w tym czasie robił..z niego taki policjant jak ze mnie zakonnica ;) (taki żarcik)..ja dziś mam koszmarny dzień i oby jutrzejszy był lepszy :/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tego ci życzę
Ja tak miałam wczoraj.
Dobranoc moje drogie dziewczyny. Na forum taki spokój ze aż dziw. Chyba już wszystkie fanki AV z niego zrezygnowały. To brzmi jak kiepski dowcip.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Bardzo biedny z poczuciem winy. Nie może siebie zrozumieć nie może sobie przypomnieć i nie może sobie wybaczyć. I biedna Nur czując die zdradzona tak bardzo ze jej serce rozpadło się ba strzępy. Ale chyba nikt tak nie strzelił Yiğit w twarz jak Nur. Przyjął to z pokorą.

Elza49

Maju jutro będzie lepiej,pooglądaj klipy ,ktore przesłała nam Elza a zapomnisz o koszmarnym dniu,
Dobranoc wszystkim

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Dzień dobry.na początek dnia witam się klipem
https://youtu.be/wuEitoZbias

ocenił(a) serial na 9
Elza49

I jeszcze jeden
https://youtu.be/l8RZQlJGXps

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Dzień dobry,mój Kacper tak się najadł wczoraj że potem cały wieczór i w nocy mi wymiotował :/ z przejedzenia jak lekarz powiedział..nie dość że w przedszkolu zjadł to jak wrócił z niego to co chwilę wolał jeść :/ jakby się nie nienajadal,aż w końcu wszystko co zjadł zwrócił...na szczęście dziś już jest dobrze :/ i jeszcze dziś przedstawienie miał przedszkolu bo "pasowanie na przedszkolaka " miał i jako jedyny nie mówił ani nie śpiewał :( bo u niego ciężko mowa się rozwija :( i stał biedny nic nie robił :(

maja9128

Matko jak mi żal Yigita! No nie mogę!

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Dziwię się że po tym jak Elmas mówiła że ona brała wcześniej kwas foliowy niż zaszła w ciążę nie zaczął węszyć..np nie posZedł do tej restauracji itd..przecież maja monitoringi może by wyszło że dosypala(tabletkę gwaltu) bo nic innego nie mogła wsypać bo on nic nie pamiętał następnego dnia a w końcu tak działa ta tabletka

maja9128

Yigiy na pewno by coś zrobił,ale sp....tak nie napisaly scenariusza,

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

A szkoda ale przynajmniej zafundowały nam piękny finał serialu choć krotki

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ale on wierzył ze zdradził Nur. Po co miał szuka ? Zresztą on teraz jest taki zakręcony ze nie myśli anj k icjal ani o dziecku tylko jak orzekającego nur.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Oj mnie też ogromnie. Tak cierpi z powodu swojej "winy".

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ale wreszcie wiem jak się nazywają İclal przed ślubem. DEMİRER. Tak było na usg ciąży.

Elza49

Aytul tez tak się podpisała na pełnomocnictwie o rozwodzie I

Elza49

Podobnie jak Nur... kurde, no szkoda, że tak sp spieprzyły tę akcję z poznaniem prawdy przed Yigita, teraz jak widze te odc i wiem, że i tak sie nie dowie, to mnie to po prostu wkurza.. jestem pewna, że ludzie mają nadzieję, że on pozna prawdę...

Julia_trololo

Elmas dzisiaj opowiadała o tych tabletkach celowo,wie że coś jest nie tak,poza tym Y w nastepnych odcinkach jest nawet pewny ,ze Nur cos wie ,powiedział jej wprost ,że coś ukrywa

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

no niby tak ale nie wie że to dotyczy ciąży Iclal tylko że coś Iclal łączy z Firatem

Elza49

Naprawdę szkoda, że tego nie wyprostowali

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Szkoda bo żal yiğit ze z tym obciążeniem w sercu żyje.

Elza49

Być może Nur mu powie ,bo teraz już nie będzie się obawiała,że Yigit zabije Firata

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Ja tak sobie pomyślałam że było uzasadnione ze yiğit z nur nigdy nie byli tak naprawdę szczęśliwi. Wciąż był problem z ickal z ciotka i mertem i zaprzatalo im to głowy. Dopiera ten istatki slub to bulo wyzeolwnie od wszystkiego.

Elza49

Akurat tego, że Nur już mu o wszystkim nie powiedziała nie wiemy... to jakby zostało dla naszej wyobraźni. Ja osobiście myślę, że jeżeli mieliby żyć razem do końca swoich dni, to mu to wyznała i zamknęli temat wiedźm.

Julia_trololo

Ja jeszcze moją siostrę wpakowałam w ten serial xD zawsze mówiła, ze to badziew, ale z czasem się przekonała, nadrabiala w wakacje, aż teraz sama czeka na każdy odc i chce mnie wypytac o przyszłość bohaterow, ja nie mam zamiaru zdradzać fabuły ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Ja tez myślę że sobie wszystko wyjaśnili wszystko powiedzieli i wszystko wybaczy. Tak wyglądał ich ślub i ich zachowanie na to wskazywało. Bardzo sie ciesze ze oglądałam ten emocjonujący serial i ze teraz go nam po polsku.

Elza49

Dokładnie... wszystko po prostu na to wskazywało... nawet ze słów Yigita, że teraz w końcu będą już na zawsze razem szczęśliwi możnaby to wywnioskować.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Ciesze się z tego serialu i tyle.

Elza49

No oczywiście, ja też i tłumaczenia lektora jednak dużo dają ;) w ogóle teraz, te miny Yigita, te tiki w oczach niemalże prowadzące do płaczu. Widać jak go to boli...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

A yiğit pięknie płacze i cierpi

Elza49

Umiejętności aktorskie widać

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

I tak prosił żeby nie odchodził z och domu ze on odejdzie. Tego nie pamiętają z tłumaczenia i się wzruszyłam

Elza49

W tłumaczeniu sporo tekstów jest pomijane... zwłaszcza dziś o tym, gdy Yigit wolał, żeby nie rezygnowala z nich, ani też, że on nigdy się nie podda/nie zrezygnuje.. ale jest! Reszte same sobie przetłumaczymy

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No właśnie. W tych napisach było dużo i same tłumaczyłysmy. A teraz tylko oglądamy i się delektujemy ich grą.

Elza49

Tak ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Dokładnie. Dobranoc na dziś tyle. Miłychhttps://youtu.be/Qyr3VFVGyqo snów. Klip do poduszki.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Miłych snów klip do poduszki
https://youtu.be/Qyr3VFVGyqo

Elza49

O! Dzięki :D

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Günaydin wszystkim:)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Gunaydin. Dobrego dnia. Na dzień dobry nowiutki klip

https://youtu.be/puv-Y6ZIS4k

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Moja mama się wciągnęła w królową nocy i tylko pyta "co będzie dalej "

ocenił(a) serial na 9
maja9128

He he moja siostra ze szwagrem tez. My już to mamy za sobą.
A ja nadal wierna AV. Polskie odcinki pozwalają mi w pełni ocenić grę aktorów i mimika ich twarzy. Odkrywam Asla na nowo. Chyba ich nie zdradzę dla nikogo.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Mój tata z kolei jak słyszy tureckie melodie w tv od razu mówi "znowu k..wa tureckie szmelce itd..nie da się tego słuchać i oglądać bla bla bla"

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Kwestia gustu i płci. Ja myślę że tureckie melodie, te nowoczesne oczywiście nie ludowe ,to kwintesencja romantyzmu. Faceci się do tego nie przyznają nawet gdy ich to w środku "kręci"

ocenił(a) serial na 9
Elza49

To prawda :) mój ojciec to by tyllpnte programy naukowe oglądał całymi dniami gdyby mógł..i mnie i mamę katowal nimi

maja9128

I znowu serce mi się łamie na pół jak widzę ich rozpacz, a zwłaszcza ta Yigita mnie męczy najbardziej. Zawsze jego rozpacz bardziej mnie łamie...

Julia_trololo

Najgorszy moment! Nieee!

Julia_trololo

Uronilam łzę