PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spoilery cz8..

ocenił(a) serial na 9

Ósmy tysiaczek wkracza do akcji :).

Julia_trololo

A oni jadą z tematem nie patrząc na przerażenie...

Julia_trololo

Dla lekarzy największym problemem jest postawić prawidłową diagnozę,kiedys przeczytałam w internecie ,że ojciec widząc ,że lekarze nie mogą sobie poradzić z chorobą jego małej córeczki
zastosował metodę diagramu Ishikavy/stosuje się go w systemach jakośći/i postawił diagnozę jej choroby ,która okazała się prawidłowa.Myslałam,ze to żart,ale to nie byl zart.

lekarze mówią ksiązkowe wyniki.....,a potem okazuje się,ze nie zawsze dobre wyniki badań mowią o dobrym zdrowiu

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No to coś dla ciebie na pocieszkę, jak mawia mojhttps://youtu.be/8sV3uV2IQasa siostra

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Julia ja z kolei z byle powodu skręcać staw skokowy ostatnio sobie go uszkodzilam wchodząc do łóżka i kładząc nogę na łóżku tak bokiem nagle usłyszałam w stopie trzask.i od dwóch tyg chodzę z bólem,ale z bólem do zniesienia.ale chodzę w ortezie bo na wizytę do mojego ortopedy chwilowo mnie nie stać...bo bym musiała 150zł wydać a mam większe wydatki na Kacpra :/ przedszkole to studnia bez dna jeśli chodzi o zbiorke pieniędzy,jak nie na posiłki to komitet rodzicielski z którego oplacaja teatrzyki które przyjeżdżają do przedszkola i wystawiają sztuki dla dzieci,a to na mikołajki prezenty itd..

maja9128

Właśnie... też z tymi pieniędzmi ciężko... mój też tyle bierze, a jeszcze niewiadomo ile przeswietlen po 35 zł jedno, na żebra, bo mam problemy z łamliwoscia... a gdzie reszta

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Zle wkleiłam . poprawiam się

https://youtu.be/8sV3uV2IQasa

Nie martwcie się proszę chorobami. Jesteście takie młode. Wszystko munie. Wreszcie coś się okaże i będzie OK

Elza49

Dzięki i za link i wsparcie :D

Elza49

Haha! Pijana Nur jest świetna! :D a Yigit nie potrafi za to jej upojenie długo się złościc :)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Będą jeszcze fajne sceny. Warto oglądać.

Elza49

Wiem przecież :D na nie czekam ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Żeby jeszcze można było na luzie oglądać te okropne.! Wiemy przecież ze dobrze się skończy a nijak nie można się wyluzować

Elza49

Dokładnie tak! Mam tak samo! Jakoś i tak się spinam

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Nie wiem nawet jak to nazwać. Przecież "normalny" człowiek nie może się tak przejmować serialem. To jakieś uzależnienie. Az się boje tego odcinka w poniedziałek. A i tak obejrzę raz jeszcze ten z piątku. Chociaż już go miałam dość. Ale posłucham dialogów żeby mieć jakąś całość. Mnie to meczy to ucinanie odcinków bo się przyzwyczaiłam do 2 h filmu a tu 40 minut i koniec. Nie można zobaczyć całości.

Elza49

Już wcześniej wspominałam o uzależnieniu... przynajmniej w moim przypadku. Jestem tego świadoma i świadomie nie rezygnuję :D co do ucinania, to również mnie to irytuje... jak wspominałam - czuję się taka wyrwana z kontekstu, liczę na kontynuację, a to koniec odc...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Az się boje ze oni utna ten kawałek z rozmowa przed sądem i to ich rozejscie się i cierpienie które na klipie. I ta
Ich rozpacz i wspomnienia. Ale to raczej ważne euec może nie zrobią takiej glupoty

Elza49

Mam nadzieję! Stresuje się, że to zrobią! To zbyt ważne i chwytające za serce, by mogli to zrobić! Usunięciem tego momentu zniszczą wszystko.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Tez myślę że to ważne i nie będę krakac.
Ale trochę w głębi serca tej naszej tv nie dowierzam

Elza49

Ja nawet więcej, niż trochę im nie wierzę...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

W tym odcinku w którym Yiğit poszukiwał Jamala to wycieli 20 minut tych co Cahit podsłuchal rozmowę Nazan z Tayyarem i jak Yiğit włamał się do hotelu gdy Jamal uciekł i te sceny gdy Nazan pojechała do firmy żeby prosić Cahit żeby jej nie wydał. Od razu dali ze Cahit kłóci sie z Nazan i nie było wiadomo skąd on wie ze maczkala łapy w sprowadzenie Janala do posiadłości. Po nich to można się wszystkiego spodziewać

Elza49

Pamiętam... niezle mnie to lekko mówiąc "wkurzylo"...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

A mojej siostrze musiałam na internecie pokazywać te sceny bo powiedziała ze jakaś głupota bo skad niby Cahit wie o Nazan? Stąd wiem ze to było 20 minut

Elza49

Ja to przez wakacje wyjasnialam mojej... nie mogła uwierzyć w to, jaką głupotę tvp strzeliło...

Julia_trololo

A jak wyjaśniają sobie to Ci, którzy nigdy nie widzieli tureckiej wersji? Nijak...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Niestety. Mam nadzieje ze teraz tego nam nie zrobią. Tak czekam na te rozmowę. A tak głupio się skończył odcinek hak ona wychodziła a on patrzył za nią i zrobił krok i konuec

Elza49

Już lepiej mogli skrócić o 2 min i zakończyć tak, jak kończy się oryginalny odc...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Ja nie rozumiem jak i dlaczego tak robią. Musimy czekać do poniedziałku

Elza49

Ja też nie...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Witam w niedziele. Miłego dnia i dużo zdrowia. Ja dzisiaj dzień na cmentarzach wiec pewnie dopiero wieczorkiem się będę udzielać. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Witam witam was w piękna słoneczna (przynajmniej w Kielcach), na 1cmentarzu wczoraj u mnie rodzice byli do południa ,a na resztę jutro i we wtorek bo na dwóch u mnie tak kradną że w zeszłym roku to moi rodzice byli o 7rano postawili wiązankę na grobie a 1h później babcia była i śladu po wiazance nie było i na biegu była kupowana inna

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dla tych co czas niedzielny spędzają w domu i dla tych co z foskoku nas tu czytają "wszystko dla miłości" i nasza kochana para
https://youtu.be/B1TwDs1Kq5A

maja9128

U mnie tez beszczelnie kradną i sprzedają przed cmentarzem...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

To chyba wszędzie tak jest,u mnie mama podpisuje sztuczne kwiatki w wziazankach

maja9128

Witajcie,po takim deszczu jest teraz piekne słońce i można wybrać się na cmentarz.Elza piękny klip ,szkoda ze Whitney
Houston nie zaśpiewa tego już nigdy na żywo.
Elza pisałaś ,że Yigit włamał sie do hotelu jak uciekł Jamal w tym odcinku gdzie tvp obcieli fragment,ktory to był odcinek turecki
bo ja tureckie ogladałam od 27,jak wrócę wieczorem chetnie zobaczę te fragmenty

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Koło 7-8 odcinka tureckiego był ten jamal

maja9128

A nie koło 4-6?

Julia_trololo

Na pewno był już w 5 odc, bo pamiętam, że po tym jak Yigit gonił Jamala po lesie wieczorem pojechał nad morze odetchnąć i pod wpływem emocji ,wspomnień z tego jak Jamal powiedział, że jest mężem Nur krzyknął nad morzem i była to 38 minuta... wiem, bo w tym momencie była moja ulubiona melodia

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Zaraz spojrze

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Między 3a chyba 5lub 6.4odcinek był z jamalem zanim jeszcze Nur zamknął w szopie i podpalil

Julia_trololo

I wspomnę, że moment, w którym znajdował się ten krzyk był śmiesznie wycięty z polskiego odc i niewiadome było skąd wrócił Yigit...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Pytanie w którym on momencie włamał się do hotelowego pokoju..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dziewczyny z innych wątków na forum wyklocaly się ze mną i Elza że niby nie wycinaja scen a wiadomo że wycinaja..może TVP nie wycina tylko po prostu taka wersję od Turków dostali

maja9128

Oczywiście, że są wycięte i wystarczy obejrzeć początkowe odc... pozniej już tego nie robiono, więc myślę, że to jednak tvp

Julia_trololo

A wycieta akcja, w której Cahit wszystko słyszy jest w równej godzinie 5 odcinka, a zaraz potem jest Yigit szukający w "hotelu" Jamala...

Julia_trololo

Dziwne, że moje oczy i palce pamiętają te momenty w odc ,ktorych nie pamięta mój mózg i zawsze jakoś na oko trafiam wymagany fragment, naciskając na ten pasek odcinka palcem... i zawsze jakoś się udaje :D

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Zaraz ja wkleję to była Husrem

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Akcja 20 minut w 5 odcinek od 59 minuty do 1,20.
Maju nigdy nie mówiłam ze nie ucinali. Właśnie zawsze się na to wściekAlam.
Link do piosenki
https://youtu.be/xU6fbWlV3Fg

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Hejka jest tu ktoś?
oglądacie ze mną Aslę dzisiaj?

Elza49

Oczywiście, obowiązkowo ;)

Julia_trololo

Jest i rozmowa