PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spojlery cz6

ocenił(a) serial na 10

Będzie tysiaczek

użytkownik usunięty
maja9128

ciekaw jestem o czym rozmawiala Aytul z Firatem.... bo nie moglem ogarnac o co chodzi. Mam dwie wersje. Albo Iclal z Firatem i Nur z Yigitem chcą być razem i po prostu się spotkali zeby nie robic sobie zadnych przeszkód i Aytul sie wkurzyla, albo Firat na polecenie Aytul chce zabić Nur. Yigit uratował Nur ale chyba nie został postrzelony :p

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Co za odcinek !!!!

użytkownik usunięty
Mari0092

kurde dodalem komentarz nie tam gdzie trzeba... Dobra niewazne. Wazne,ze beda razem z tego co ogarnalem Cahit przyłapie Nazan na tym co robila z Nazly wczesniej. Wycofa oskarżenie przeciwko Elmas. Ale mam nadizeje,ze mu nie wybaczy. :D

ocenił(a) serial na 9
Mari0092

odcinek najlepszy bedzie za tydzien !!

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Będzie chyba happy end !!! Sama nie wiem co myśleć . Yigit uratuje Nur ale przed kim ?! Aytul ?!

maja9128

Aaaaa! Aż mi się całe łapy trzęsą! Nasi kochani będą razem?

ocenił(a) serial na 9
Mari0092

O boże!!! Ale nawyczyniali

Elza49

Elza! Nie wierzę! :D teraz żeby nie zginęli :O

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Ja w sumie za bardzo nie kibicowałam tej parze ale o dziwo jakby byli razem bym się cieszyła

Mari0092

Ale o co chodziło w zwiastunie odcinka 59 Nur w białej sukni i płacze, a do tego jakby było to wszystko w ich sekretnym domu ... (tam było tak zielono) może się mylę, albo źle zobaczyłam coś ...

użytkownik usunięty
Julia_trololo

mi sie wydaje,ze ten ktoś chybił i nawet nie trafił. Ale co to za spotkanie.. nie no nastepny odcinek będzie lajtowy. nie rozumiem co Nur robi w sukni slubnej? Elmas prawdopodobnie w areszcie a ona sobie za mąż zachciała wychodzić? Ale ja bym chciał żeby Aytul dostała z liścia od każdej kobiety w tym serialu.

A czy przypadkiem Iclal nie wolą "mamo!"? Nie wiem...

Julia_trololo

Już jest tłumaczenie na angielski fragmanu...

ocenił(a) serial na 9

chcialabym zobaczyc jak aytul od corki dostaje w twarz :D a jesli trafia Iclal??

maja9128

To na pewno Aytul... opcja z trafieniem I? Jest całkiem możliwa xD

Julia_trololo

A tak w ogóle... czy Nur nie jest u nich (Y i N) w domu? Ten kolor ścian...

Julia_trololo

Znaczy się, że w tej sukni ślubnej

użytkownik usunięty
Julia_trololo

tez mi sie tak wydaje

użytkownik usunięty
maja9128

nie trafia Iclal, przeciez widać jak Iclal sie obraca w strone Nur i Yigita i sklada ręce na twarz cos w stylu "o boże"

ocenił(a) serial na 9
maja9128

pytanie kto strzelal..o co chodzilo z ta suknia slubna i placzem?? a moze fatih zginie :o a ona sie dowie przez telefon o tym :o

użytkownik usunięty
maja9128

strzela Aytul. Zobaczyłem sobie w tempie wolniejszym, osoba trzymająca pistolet ma długie paznokcie, czyli kobieta :D NO CHYBA ZE FIKRET XD

ocenił(a) serial na 9

Ludzie. To nam nie da żyć do czwartku. Ale odcinek i jaki zwiastun

ocenił(a) serial na 9
maja9128

tylko ze ten strzal to jest w domu Nur zauwazcie dom z tylu..bo i Elmas stala w ogrodzie obok yigita jak rzucil sie z nur do basenu po strzeleniu

użytkownik usunięty
maja9128

gdzie Elmas stoi? ;o

użytkownik usunięty
maja9128

no i Iclal jest ubrana w ten jakis szlafrok czy coś takiego

Tłumaczenie zwiastunu odc 59 finał zapożyczony z konta Asla Vazgeçmem-pol_fans;

Yigit: bądź szczęśliwa, tak jak nigdy nie byliśmy. Nazan: Teraz wszyscy zobaczą jaką jesteś psychopatką! Elmas: Yigit pomóż mi! Icial: Nigdy Ci nie wybaczę, bo to Ty prowadziłaś ten samochód. Firat: Twoja mama coś planuje, Icial. Bądź ostrożna. Nazan: to Elmas urwała głowy lalkom! Nazli: Nie, to ty to zrobiłaś

użytkownik usunięty
Julia_trololo

wgl ta słodka Nazli tak fajnie wszystko mówi nie wiem czy to akcent czy jak to nazwać.... :D

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

elmas byla w czyms czerwonym stala dalej niz yigit i nur

użytkownik usunięty
maja9128

to Iclal,a nie Elmas

maja9128

A może jednak uda się strzelić w Iclal, stara do paki albo nie wiem co... to by było niezłe

użytkownik usunięty
Julia_trololo

Nie uda się na 100% bo widziałem :(

Julia_trololo

Tak w ogóle Nur między ujęciami w sukni ślubnej (popieram panie z grupy wymienionej wyżej) jest inaczej uczesana i ma na następnym ujęciu naszyjnik... panie również twierdzą, że ma inny gorset, ale tego nie jestem w stanie stwierdzić.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

tutaj opcja z placzem nur to moze byc ze albo ze wzgledu na yigita ze to z nim chciala slubu a przyjela oswiadczyny fatiha ze wzgledu na to co powiedzial yigit do niej,a on sie poswieca dla dziecka milosc swojego zycia pierwsza i jedyna,a moze mert bedzie swiadkiem tego co zrobila np babcia i to jakos odblokuje go?nie wiem jak oni chca to zakonczyc calkowicie ten serial

użytkownik usunięty
maja9128

no dobry pomysł z płaczem nur :)

Teraz po takim zwiastunie się uspokoić... ufff

Julia_trololo

A tak w ogóle, to w tłumaczeniu ucięli rozmowe Y i N, więc nie wiemy co mówił do niej obejmując ją

ocenił(a) serial na 9

Grzechu,ale tez moze byc taka opcja ze ona nie chce tego slubu i po prostu placze z tego powodu bo nie umie powiedziec "evet"(tak).ze jedynej osobie ktorej by to mowila to jest wlasnie Yigit,to ze przyjela oswiadczyny nie zanczy ze dojdzie do slubu :D,.a w czerwonym stroju na 1000% mowie wam ze to elmas specjalnie zatrzymalam fragment zanim strzal padl..to twarz elmas... przeciez iclal byla w czarnej sukience

użytkownik usunięty
maja9128

no co ty... to jest Iclal. No wiadomo,ze nie wyjdzie za Fatiha xd

ocenił(a) serial na 9

a po co w domu Nur mialaby byc iclal?? no powiedz mi??? tym bardziej ze iclal raczej nie znosi nur wiec po co ona mialaby siedziec w jej domu?

użytkownik usunięty
maja9128

Idać Twoim tokiem myslenia to to nie moze byc Elmas bo Elmas była ubrana na granatowo(?) Iclal pod tym czerwonym ma coś czarnego, moze to sukienka.Nie beede sie z Toba spierał o to czy to Elmas czy Iclal. Zobaczysz za tydzień. Ale sie dziwie bo to nawet twarz widać xD

ocenił(a) serial na 9

Teraz powiem coś dziwnego ale szkoda mi Iclal . Aytul zaszczepiła w niej tą chorą obsesję na punkcie Yigita . Nie bardzo rozumiem dlaczego tak bardzo chcę żeby oni byli razem i dlaczego nie pozwoli córce być szczęśliwa z mężczyzną który ja kocha i którego ona najwyraźniej też

ocenił(a) serial na 9
Mari0092

bo ona nieznosi Firata to raz bo jest mniej znany niz Yigit,i pewnie nie chce zeby poziom iclal spadl finansowo bo juz nie bedzie "kozan",a firat pewnie odpusci dlatego taki wkurzony byl po wyjsciu aytul

ocenił(a) serial na 9
maja9128

ja zobaczylam twarz elmas :D bo iclal prostych zazwyczaj nie ma raczej lekko podkrecone

maja9128

To Iclal... toż to jej okropny profil

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Kochani. Nieważne kto to. Ważne z kim ten ślub. U to co z zapowiedzi mówi yiğit to ja wymiekam . Nie uspokojenie did do czwartku.

użytkownik usunięty
maja9128

W sumie to będzie nadal Można hahahah bo przecież Firat Kozan, czyli nazwiska nie straci! A to Iclal umie się ustawić

użytkownik usunięty

Można= Kozan. Slownik

ocenił(a) serial na 9

To co iclal robiła to domu Nur? Przyszła ostrzec co matka planuje czy popatrzeć na to jak ginie ??

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Teraz na telefonie klatka po klatce zobaczyłam i może faktycznie to iclal a strzela z pewnością aytul..