I jeszcze powiem ze tu jest miłość i nikt się nie boi pocałunków i nawet więcej....
To kasperowski!! Był taki ponoć hipnityzer przez tv. AV tak nas hipnityzuje. Nie widziałam przy żadnym serialu tylu forów i takiej ilości wpisów.
no gdyby nie te forum to bym nie wiedzial,ze sa odcinki po rosyjsku i bym pewnie nie ogladal po turecku.
A tak wszyscy oglądamy i się ekscytujemy.
I jak trochę emocje siadają to wystarczy jakiś wpis żeby znów rosły i rosły
Maju oglądaj królową nocy (oczywiście nasi na TVP musieli dodać "jednej "). To naprawdę fajny turecki serial
pewnie większość oglądała królową 1 nocy, na jedynce :)
Królowa jednej nocy to jest też nazwa kwiatka, swoją drogą jest on bardzo oryginalny, raz w życiu miałam okazję go zobaczyć :)
i moje ulubione "Iyi akşamlar!" wszystkim aslamaniakom
ja też już mam nogi w starterach
ach te emocje
Powiem Wam, że pękłam jak nic... tragednia, najważniejsza i najbardziej łapiąca za serce rozmowa całego serialu, a ja nawet nierozumiem...
Jeszcze jak Nur złapał za podbrodek i podtrzasnal :/ poczułam tak jakby miał ja zaraz uderzyć :/ a on się na niej wytrzasnal
Ale nie przepuścić. Jak jestem wściekła ze nic nie rozumiem a jeszcze mi się bez przerwy transmisja zatrzymywała
Witam wszystkich. Czy możecie w skrócie opisać co się wydarzyło bo dopiero włączyłam komputer. I waszych komentarzy nic nie rozumem .....
Ja tylko kilkanaście min obejrzałam :/ widziałam rozmowę Nur i Yigita i to że fatih ja znalazł ,widziałam cahita i nazan i akcje w szpitalu jak emin kogoś zaatakował i wkurzona Elmas..a dalej nie wiem co bylo
w ogole zauwazylyscie Iclal na schodach a potem jak Mert przyjezdza i Iclal od razu jest przy nim... dziwnie to skleili xd
bardzo ciekawy odcinek, po tym jak zobaczylem Yigita u Nur w domu jestem pewien,ze to nie skonczy sie zle
Jest moc!!!
W pierwszych minutach najbardziej mi było żal tego kwiatka co go Yigit ogołocił, bo temat znamy rozmowy z Nur i czym ona się skończyła powiedział i tak wiemy, "git"!
Ale nie ma mocnych oni się zejdą to widać, to słychać i czuć!
W szpitalu na wieści od adwokata miny Tayara i Emina - bezbłędne!
aaa zauważyliście jak szybko Yigit się przebrał po "basenie" ? zero mokrych plam na podjeździe ;)
nieznajomość języka najbardziej mnie wkurzyła przy rozmowie służących i rozmowie pod mostem Y. i F.
Za to Elmas szacun! w sumie nikt z nas na forum nie wpadł na to aby znaleźć takie rozwiązanie i sprzedać wyczyny Kozanów brukowcom. Brawo Elmas.
i co mnie jeszcze drażni w tureckich serialach, wszyscy zamawiają tą herbatę, robią parę łyków i zostawiają prawie pełną szklankę :)
ja przed przerwa obejrzalam 10min pozniej jak mojego synka usypialam obejrzalam 10min...i pozniej trafilam na reklamy ;/ jak go uspilam...teraz na bierzaco jestem,ale fragmentu z mertem nie widizalam...nawet nur sie przed Yigitem ukryla teraz jak wychodzil z jej domu...jestem ciekawa co do siebie mowil...
Grzechu zeby bylo dobrze najpierw musi byc troche zlego...tak jak w 1000 i jedna noc...tez byly wzloty i upadki glownych bohaterow nawet rozwod i za innego chciaal wyjsc ale w ostatnich 3min serialu byli razem :D z powrotem,wiem,ze zle sie nie skonczy na pewno beda razem tylko potrzeba przelamania Merta do Nur..
A przez te "pomoc" elmas to będzie do nur przychodził. Ale die trzymała. Myślałam że wstanie ale twarda jest.
i ciekawa jestem co odp Nur?przypomina sobie co yigit jej mowil..sadze ze powie "evet",teraz watpie ze wgl beda razem;/
na pewno sie zgodzi bo by nie pokazywali tych wspomnien jakby sie miala nie zgodzic xD aj co oni robia...
Grzechu to samo pomyślałam, co za ciul,
Nur o Elmas a ten z pierścionkiem wyjeżdża
ale musicie przyznać , że rodzeństwo E+E dało w końcu daje dzisiaj czadu
akcja z Mertem straszna, nie daje żadnych szans na to na co liczyliśmy :(
myślałam, że spadnę z krzesła jak zobaczyłam reakcję Y. na fotoreporterów przed domem Nur, nie wiem co powiedział Aytul ale poszło jej w pięty, może to było coś w stylu idź do reporterów i im nagadaj masz w końcu doświadczenie ;)
na 99% zgodzi,szczegolnie po slowach yigita,i po reakcji merta,sama uznala ze dla nich nie ma przyszlosci razem,wiec ze wzgledu zeby moc zapomniec to sie zgodzi,tak jak bylo z keremem...fakt yigit czuwal nad nia i uratowal jak od kerema,ale fatih to inna bajka,z reszta jakim trzeba byc idiotycznym policjantem by zostawic pistolet na stole i nie przewidziciec co moze elmas zrobic pod wplywem emocji porwania przez cahita dziecka..
mogl sie z tymi oswiadczynami wstrzymac,do czasu odnalezienia dziecka elmas,nawet w tym kierunku nic nie zrobil,tylko dal to zadanie yigitowi ktory chyba wspiera brata???bo tak to odczulam ??czy mnie sie tylko tak zdaje ?
No mówiłam, no! Oświadczyny na końcu! Oczywiście! Niech to... arrggghh! Musi sobie przypominać te chwile? A nie może zaraz sobie przypomnieć pięknych chwil? Cholera jasna! Wkurzyłam się, tak jak wspomniałam wcześniej...
chyba cahit pozna prawdziwa twarz Nazan i co kaze dziecku mowic na temat Elmas..podla kreatura ;/...ktos bedzie chcial zabic nur :o pewnie aytul albo firat na polecneie aytul :o