PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spojlery cz6

ocenił(a) serial na 10

Będzie tysiaczek

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A tu link z 1 odc tür.
https://youtu.be/MwKBvrZ6GEk

ocenił(a) serial na 9
Elza49

I jeszcze powiem ze tu jest miłość i nikt się nie boi pocałunków i nawet więcej....

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

To kasperowski!! Był taki ponoć hipnityzer przez tv. AV tak nas hipnityzuje. Nie widziałam przy żadnym serialu tylu forów i takiej ilości wpisów.

użytkownik usunięty
Elza49

no gdyby nie te forum to bym nie wiedzial,ze sa odcinki po rosyjsku i bym pewnie nie ogladal po turecku.

ocenił(a) serial na 9

A tak wszyscy oglądamy i się ekscytujemy.
I jak trochę emocje siadają to wystarczy jakiś wpis żeby znów rosły i rosły

ocenił(a) serial na 9

przynajmniej fajnie poznac meski punkt widzenia tej obecnej sytuacji

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Maju oglądaj królową nocy (oczywiście nasi na TVP musieli dodać "jednej "). To naprawdę fajny turecki serial

Elza49

Cicho się zrobiło tutaj... cisza przed burzą...

Julia_trololo

pewnie większość oglądała królową 1 nocy, na jedynce :)
Królowa jednej nocy to jest też nazwa kwiatka, swoją drogą jest on bardzo oryginalny, raz w życiu miałam okazję go zobaczyć :)

ocenił(a) serial na 9
An_Ka2904

Juz jestem show tv wpaczone.

Elza49

i moje ulubione "Iyi akşamlar!" wszystkim aslamaniakom

ja też już mam nogi w starterach
ach te emocje

ocenił(a) serial na 9
An_Ka2904

Witajcie na show tv.
Ja zwykle nie nadążam z komentarzami ale będę czyrac

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A ja nie mam jak oglądac

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A ja się zryczałtowany juz

Elza49

Powiem Wam, że pękłam jak nic... tragednia, najważniejsza i najbardziej łapiąca za serce rozmowa całego serialu, a ja nawet nierozumiem...

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja podobnie, płaczę, nic nie rozumiem, ale nie wygląda to najlepiej.

ocenił(a) serial na 9
dona_13

Juz lepiej yiğit zazdrosny jak w 1 serii

ocenił(a) serial na 9
dona_13

Jeszcze jak Nur złapał za podbrodek i podtrzasnal :/ poczułam tak jakby miał ja zaraz uderzyć :/ a on się na niej wytrzasnal

użytkownik usunięty
Elza49

starcie elmas kontra wiedzmy kozackie.... szkoda tylko,ze nie oddała Aytul

ocenił(a) serial na 9

Ale nie przepuścić. Jak jestem wściekła ze nic nie rozumiem a jeszcze mi się bez przerwy transmisja zatrzymywała

Elza49

Mi też... ale nie poddam się! ASLA! Teraz czekać na to tłumaczenie... ach ach ach!

Też po cichu na to liczyłam... cóż

Julia_trololo

Witam wszystkich. Czy możecie w skrócie opisać co się wydarzyło bo dopiero włączyłam komputer. I waszych komentarzy nic nie rozumem .....

ocenił(a) serial na 9

Ja tylko kilkanaście min obejrzałam :/ widziałam rozmowę Nur i Yigita i to że fatih ja znalazł ,widziałam cahita i nazan i akcje w szpitalu jak emin kogoś zaatakował i wkurzona Elmas..a dalej nie wiem co bylo

użytkownik usunięty
maja9128

no to ogladaj teraz... jak jest reklama to ogladaj to czego nie ogladalas xd

użytkownik usunięty
maja9128

w ogole zauwazylyscie Iclal na schodach a potem jak Mert przyjezdza i Iclal od razu jest przy nim... dziwnie to skleili xd

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja miałam jakieś show max i nie mogłam ogladac

użytkownik usunięty
Elza49

bardzo ciekawy odcinek, po tym jak zobaczylem Yigita u Nur w domu jestem pewien,ze to nie skonczy sie zle

Jest moc!!!
W pierwszych minutach najbardziej mi było żal tego kwiatka co go Yigit ogołocił, bo temat znamy rozmowy z Nur i czym ona się skończyła powiedział i tak wiemy, "git"!
Ale nie ma mocnych oni się zejdą to widać, to słychać i czuć!
W szpitalu na wieści od adwokata miny Tayara i Emina - bezbłędne!
aaa zauważyliście jak szybko Yigit się przebrał po "basenie" ? zero mokrych plam na podjeździe ;)

nieznajomość języka najbardziej mnie wkurzyła przy rozmowie służących i rozmowie pod mostem Y. i F.

Za to Elmas szacun! w sumie nikt z nas na forum nie wpadł na to aby znaleźć takie rozwiązanie i sprzedać wyczyny Kozanów brukowcom. Brawo Elmas.
i co mnie jeszcze drażni w tureckich serialach, wszyscy zamawiają tą herbatę, robią parę łyków i zostawiają prawie pełną szklankę :)

ocenił(a) serial na 9
Elza49

ja przed przerwa obejrzalam 10min pozniej jak mojego synka usypialam obejrzalam 10min...i pozniej trafilam na reklamy ;/ jak go uspilam...teraz na bierzaco jestem,ale fragmentu z mertem nie widizalam...nawet nur sie przed Yigitem ukryla teraz jak wychodzil z jej domu...jestem ciekawa co do siebie mowil...

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Grzechu zeby bylo dobrze najpierw musi byc troche zlego...tak jak w 1000 i jedna noc...tez byly wzloty i upadki glownych bohaterow nawet rozwod i za innego chciaal wyjsc ale w ostatnich 3min serialu byli razem :D z powrotem,wiem,ze zle sie nie skonczy na pewno beda razem tylko potrzeba przelamania Merta do Nur..

maja9128

Na pewno oświadczyny będą w ostatnich sekundach odc, jak sie wkurze ooojjj

użytkownik usunięty
Julia_trololo

a ja mysle,ze nie! :D

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

A przez te "pomoc" elmas to będzie do nur przychodził. Ale die trzymała. Myślałam że wstanie ale twarda jest.

użytkownik usunięty
Elza49

nie rozumiem?

użytkownik usunięty

aaa dobra rozumiem

ocenił(a) serial na 9

mysle ze ostatnie bedzie akcja elmas z pistoletem

ocenił(a) serial na 9
maja9128

i ciekawa jestem co odp Nur?przypomina sobie co yigit jej mowil..sadze ze powie "evet",teraz watpie ze wgl beda razem;/

użytkownik usunięty
Elza49

fatih jest nienormalny oswiadcza sie w takiej sytuacji

ocenił(a) serial na 9

Ale widzieliście co oba sobie przypomniała ? Boję się że się zgodzi

użytkownik usunięty
Elza49

na pewno sie zgodzi bo by nie pokazywali tych wspomnien jakby sie miala nie zgodzic xD aj co oni robia...

Grzechu to samo pomyślałam, co za ciul,
Nur o Elmas a ten z pierścionkiem wyjeżdża
ale musicie przyznać , że rodzeństwo E+E dało w końcu daje dzisiaj czadu
akcja z Mertem straszna, nie daje żadnych szans na to na co liczyliśmy :(
myślałam, że spadnę z krzesła jak zobaczyłam reakcję Y. na fotoreporterów przed domem Nur, nie wiem co powiedział Aytul ale poszło jej w pięty, może to było coś w stylu idź do reporterów i im nagadaj masz w końcu doświadczenie ;)

ocenił(a) serial na 9
Elza49

na 99% zgodzi,szczegolnie po slowach yigita,i po reakcji merta,sama uznala ze dla nich nie ma przyszlosci razem,wiec ze wzgledu zeby moc zapomniec to sie zgodzi,tak jak bylo z keremem...fakt yigit czuwal nad nia i uratowal jak od kerema,ale fatih to inna bajka,z reszta jakim trzeba byc idiotycznym policjantem by zostawic pistolet na stole i nie przewidziciec co moze elmas zrobic pod wplywem emocji porwania przez cahita dziecka..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Nie wytrzymam. I jeszcze pewnie zwiastun nie dadza

ocenił(a) serial na 9
maja9128

mogl sie z tymi oswiadczynami wstrzymac,do czasu odnalezienia dziecka elmas,nawet w tym kierunku nic nie zrobil,tylko dal to zadanie yigitowi ktory chyba wspiera brata???bo tak to odczulam ??czy mnie sie tylko tak zdaje ?

maja9128

No mówiłam, no! Oświadczyny na końcu! Oczywiście! Niech to... arrggghh! Musi sobie przypominać te chwile? A nie może zaraz sobie przypomnieć pięknych chwil? Cholera jasna! Wkurzyłam się, tak jak wspomniałam wcześniej...

ocenił(a) serial na 9
maja9128

aaaa dali zwiastun !!!! mowilam ze bda razem !!!

ocenił(a) serial na 9
maja9128

chyba cahit pozna prawdziwa twarz Nazan i co kaze dziecku mowic na temat Elmas..podla kreatura ;/...ktos bedzie chcial zabic nur :o pewnie aytul albo firat na polecneie aytul :o

użytkownik usunięty
maja9128

Ale to dziwne, bo wydawalo mi sie,ze obok stoi Iclal ;o