PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

biebera nie lubicie, bo sami nie macie tyle pieniędzy co on i, on. On przynajmniej do czegoś zdążył, a wy tylko siedzicie i na niego wyzwacie. Tak na prawdę to on nie jest taki zły, śpiewa ładnie, włosy czesze ładnie i pomogła mu mama. Może zaraz zostane zbluzgany, ale jestem odważny, i powiem, że go lubir. Pozatym on byl na vivie.

ocenił(a) film na 10

hahaha. Prawdziwy anty-fan. Dlaczego nie lubisz Biebera? - Bo nie!
HAHAHA. A jak nie masz żadnego konkretnego argumentu to piszesz "przymknij sie " i tyle? XD
żałosne :)

użytkownik usunięty
pauliska_94

wiesz dlaczego nie lubie biebera?

ocenił(a) film na 10

bo nie ? XD

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 10

Spoko. Ale musisz mi o przywieść ;) Albo mnie zawieźć do niego ;D

A co do tej twojej nienawiści do Justina to nie spodziewałam się żadnej inteligentnej odpowiedzi. A i powiem Ci, że na szczęście Justin nie zrezygnuje z kariery przez ludzi takich jak ty a jego nowa piosenka właśnie o tym mówi. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Cpy1ZJYecSw

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 10

Spoko, ja Ci nie każę tego słuchać przecież -.-

ocenił(a) film na 1
pauliska_94

To jego piosenki o czymś mówią? A ja myślałem że piosenki gwiazd typu Doda czy Bieber nie mówią o niczym. Cóż człowiek uczy się całe życie.

komarrek27

Mówią! Mówią o miłości. Mówią o nadziei, przemijaniu, rozstaniu, odkrywaniu samego siebie sile słabości, i słabościach siły. O bezsłownej mowie wiatru i ucieczce przed tym, przed czym uciec się nie da.... Coś pominąłem?

ocenił(a) film na 1
MR_ciachciach

Szczerze? To początkowo byłem do niego nastawiony negatywnie, ale jak sobie przemyślałem, posłuchałem tej piosenki co podesłała koleżanka wyżej zmieniłem zdanie i doszedłem do wniosku, że to zwykła gwiazdka wypromowana przez komercje, z przeciętym głosem, która śpiewa tylko by śpiewać, bo wątpię aby słowa tej jego piosenki wiele oznaczały. Dotychczas myślałem, że on ma tyle antyfanów w Polsce tylko, ale skoro wy doszukujecie się w tym głębszego sensu, to oznacza, że ma szerokie grono antyfanów na całym świecie, a w to wątpię, bo tak to by wytwórnią by nie opłacało się wydawać jego płyt dla wąskiej grupy fanów, stąd moja opinia o braku jakiegoś połączenia się z przekazem swoich piosenek. Tak więc wątpię, że na świecie go tak nie nawidzą, a że amerykanie (nie tylko USA, choć przedewszytskim) w dużym stopniu nie wiedzą za dużo (duży procent nie wie gdzie leży Meksyk, Ocean spokojny i myśli, że Joanna D'Arc była żoną Noego (tego of arki)) więc tym bardziej taki młodziak nie wiedział by gdzie leży Polska i że tam ma pełno antyfanów.

Mixeh

Nie pojmuje Twojego ciągu przyczynowo-skutkowego, ale generalnie zgadzam się z konkluzją wynikającą z Twojego postu. A teraz...piosenka!
http://www.youtube.com/watch?v=RdTBml4oOZ8

MR_ciachciach

Tak, godne podziwu humanistyczno-filozoficzne refleksje. Ale są sztuczne. Cofnij się do okresu młodej polski z tymi depresyjnymi klimatami i daj nam żyć pełnią życia. Do tego rzucasz oksymoronami, używasz pretensjonalnego słownictwa i próbujesz popisać się sztuczną erudycją. Bieda po całym pionie.

karas6610

Tak...potem dopisze coś jeszcze, a tobie mózg eksploduje, i będzie si. Si?

pauliska_94

Inteligentni, dorośli ludzie.
Nie kłóćcie się z dziećmi.
Gołym okiem widać, że autor tego tematu jest dzieciakiem, jak kocha jakiegoś tam małego p e d a ł ka to nich go sobie kocha.

użytkownik usunięty
myhu

Gołym okiem to widać ,że autor robi sobie jaja :)

tom_evans

No, ja przepraszam. O gustach się nie dyskutuje. Jak jej zdaniem to arcydzieło to niech tak samo uważa. Moim zdaniem film (HPiKP) był średni i jako taki zasłużył na 7/10. Ale z racji totalnego zepsucia książki dałem 6/10. Moja ocena, moja opinia. Ale nie mam zamiaru oceniać gustu innych osób i szanuję ich za wyrażenie opinii.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 1
marcinq92

jEg0 pI0senkI1 i PŁYYty sĄ o miiiŁOśśCCIII!!! ajć.... są tAk1e pięęęKne!!!!111 móŚze! je mieeeeĆ!!!

Aha i ten tekst co pauliska_94 zapodała mnie pogrążył. Dopóki nie przeczytałem "Zmieniłam im głos..." uff.

ocenił(a) film na 10
bisban

Proszę Cię, na serio widziałeś, żeby jakaś fanka Biebera tak pisała ? Szczerze wątpię.
+ Dlaczego Cię pogrążył ? Rozwiń tą myśl XD

Nie. Spróbuj Jacykówa. I zacznij myśleć joł.

MR_ciachciach

HA ha ha ha! Jak przeczytałam początek myślałam że się ze śmiechu poryczę. To że go ktoś nie lubi (w tym ja) Nie znaczy że mu zazdrości !! Świat schodzi na PSY!! Żeby 16-letniemu Bimbrowi robić biografię!! ?? Mogli by zrobić biografię Jakiś gwiazd. Ale takich prawdziwych jak np. zespołu Ac/Dc A nie jego1

domina55

A ja się z was wszystkich śmieje. Nie doceniacie ani Biebera, ani jego orzechów.
Idźcie stąd pozdro!

wakabajashi

Jestem znudzony śmiesznymi językami z kibla. Zacznij mówić w ojczystym języku, a nie tak samo, jak kumple, w których jesteś zapatrzony.

MR_ciachciach

Nie będę udawała. Nie lubię Biebera. Nie lubię też buraczków, ale nie gardzę ludźmi, którzy je jedzą. W sumie to nie wiem o co chodzi ludziom, którzy mówią, że go nienawidzą. No przecież on nikomu nic złego nie zrobił. Śpiewać każdy może tak? Więc on też. A jak komuś się nie podoba to niech nie słucha (tak jak ja), Czy ktoś mu karze? A jeśli komuś nie odpowiada jego wygląd to znaczy, ze jest nietolerancyjny. Jego styl, jego sprawa. Aa... i denerwuje mnie jak jak ktoś mówi, że nastolatki uwielbiają Montanę, Selenę i te inne plastiki. Ja bym raczej powiedziała, że to dzieci (7, 8 lat) ich lubią. Więc radzę się zastanowić następnym razem.

ocenił(a) film na 1
MR_ciachciach

Widzę, że ty najeżdżasz na wszystkich antyfanów równie silnie jak oni na twojego idola, tyle że trochę subtelniej. Mimo, że jak wspomniałem wcześniej nie mam do niego nic nie uważam, aby, mimo osiągniętej kariery, kręcić dla niego film biograficzny, bo co mogło się w nim wydarzyć w ciągu tych 16 lat, film pewnie będzie czymś w stylu : Narodziny, krótkie przedstawienie wczesnego dzieciństwa, podkolorowane życie, nagły zwrot w życiu i krótka kariera, to co w większości takich filmów zajmuje może z 30 minut całości.

Mixeh

Ale manipulujesz faktami, men. Niczym sowiecka propaganda. Tak, czy inaczej, na Biebera mam wyjeb@ne, i róbto co chceta, tylko liczta się z konsekwencjami. Zabrzmiało poważnie? To posłuchajcie tego:
http://www.youtube.com/watch?v=hGV-MRdcQOE

domina55

wreszcie kobieta a nie mloda pryszcalska dziewucha z viva w apie ... popiermam w 100% wypowiedz kolezanki sory nie jestem takim materialista bym szczeniakowi czego kolwiek zazdroscic nic w zyciu nie osiagno oprucz pryszczatych fanek

Greczyn

Jasne, jasne. Uderz w stół....

domina55

Dla ciebie inni są gwiazdami. Dla mnie co najwyżej łajzami. O gustach się nie dyskutuje. Filmu nie oglądałem i nie mam zamiaru, ale takie dziadostwo jak niektóre komentarze należy tępić. I mowa tu o negatywnych i pozytywnych.

MR_ciachciach

Ten film ma szansę być dobry, dla tego, że ostatnio Bibera nagrodzili prestiżową nagrodą muzyczną. A to już jest coś. Widocznie ci, którzy znają się troszkę lepiej na muzyce, niż przeciętni widzowie YouTube, widzą w nim talent i przyszłość. :)

ocenił(a) film na 1
MR_ciachciach

Widzisz, w mojej rodzinie jest wielu muzyków, ja sama miałam mały zespół w czasach licealnych i chodziłam na lekcje śpiewu. W Bimberze nie ma nic poza nieco polepszonym technicznie głosem, który wprawne ucho wyczuje. Nie trzeba zresztą być wytrawnym znawcą muzyki, by wiedzieć, że ten chłopaczek to w całości twór plastikowy.
A co do zazdrości: już raz to pisałam, ale się powtórzę- zazdrościć można naprawdę wielkim gwiazdom muzyki: sławy, pieniędzy, tego, że kochają ich ludzie- a zwłaszcza, czegoś, czego Bimber w życiu mieć nie będzie: TALENTU.

zapatrzona_w_slonce

A ja jestem muzykiem, nie szkolnym grajkiem, i wiem najlepiej.
Bimber ma i sławę, i pieniądze, i nie trzeba być w dzisiejszych czasach wielkim(faktycznie, wystarczy być takim w oczach masła), żeby mieć to wszystko.
Ale można mu także zazdrościć talentu, bo on ma talent jakiś.
Poza tym, tendencja jest taka, że faktyczni wielcy twórcy ustępują komercji w kwestiach sławy czy kasy. Jako jedna z wielkiego rodu muzyków powinnaś to wiedzieć, czyż nie?

ocenił(a) film na 1
MR_ciachciach

"Jako jedna z wielkiego rodu muzyków powinnaś to wiedzieć, czyż nie?"
I po cóż ta ironia? Jesteś muzykiem, jak twierdzisz- w porządku. To, że Bieber ma sławę i kasę to jeszcze nie wszystko, a fakt, że prawdziwe muzyczne perełki ustępują dziś komercyjnym różowym dnom świadczy tylko o upadku ludzkości, o niczym więcej.

zapatrzona_w_slonce

"upadek ludzkości" - a przestań marudzić. Jedyne uzasadnione marudzenie to marudzenia na marudzenie, którego wszędzie pełno. Nie ma co powtarzać po innych. Z resztą, nie mamy z czego spadać.
"I po cóż ta ironia?" - bo jest zajebista. Hejka pozdro.

MR_ciachciach

Argumentów brak? To trzeba pyskować.

MojeGBA

"Argumentów brak? To trzeba pyskować. "

zapatrzona_w_slonce

OK, zaśpiewaj coś, nagraj i wyślij na YT. Z chęcią się pośmieję z twojego "talentu". Tak, będę atakować zarówno zwolenników jak i przeciwników Bibra, jeżeli nie przedstawią JAKICHKOLWIEK SŁUSZNYCH ARGUMENTÓW.

MojeGBA

Z takim nastawieniem to spodziewał bym się z Twej strony sofizmatu.

MR_ciachciach

odważny gość, nie powiem xD

MR_ciachciach

Tak i właśnie z tym się zgadzam inni go krytykują bo zazdroszczą on do czegoś dążył wy też byście mogli ale nie bo wy wolicie siedzieć przed komputerem czy telewizorem i się obijać!!! NA to żeby cokolwiek mieć trzeba zapracować właśnie tak jak on!! Ja byłam wczoraj na filmie Never Say Never i był super a wy lepiej nie plotkujcie a zresztą to tylko o was źle sądzi!! I tak wam to nic nie da!! Możecie sobie darować jeszcze nawet nie byliście na filmie a krytykujecie no po prostu mi was żal zastanówcie się milion razy zanim coś napiszecie 16latek to już nie taki szczyl wy głąby (co niektórzy) osiągnął więcej od was i zazdrościcie!!! Ciekawe czy wam było by miło gdyby was ktoś od pedałów wyzywał no zastanówcie się!!! NIEKTÓRZY Z WAS SĄ PO PROSTU ZA DUMNI I TYLE ŻEBY SIĘ PRZYZNAĆ A PO ZA TYM ZAZDROŚCICIE ŻE DZIEWCZYNY GO KOCHAJĄ!!!!!!!

Pati020899

Czy Wy, fani i antyfani MOGLIBYŚCIE ŁASKAWIE pisać w taki sposób, aby można było czytać wasze komentarze? Jak post jest w miarę czytelny, to można albo się do niego odnieść, albo zgłosić nadużycie. W twoim przypadku, nie wiem o czym piszesz.

MojeGBA

Dljnie!

MR_ciachciach

I dlatego, że dostał jakąś "nagrodę" to film będzie dobry? Ludzie, on ma 16 lat i na biografię NIE zasłużył.

MojeGBA

Zasłóżył. Powinien dostać pokojową Nagrodę Nobla! Jak tak dalej pójdzie, to ludzie zawieszą wszelkie konflikty między sobą, i wszyscy, jak jeden mąż, staną przeciwko biebrowi! Wróg mojego wroga....