PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

biebera nie lubicie, bo sami nie macie tyle pieniędzy co on i, on. On przynajmniej do czegoś zdążył, a wy tylko siedzicie i na niego wyzwacie. Tak na prawdę to on nie jest taki zły, śpiewa ładnie, włosy czesze ładnie i pomogła mu mama. Może zaraz zostane zbluzgany, ale jestem odważny, i powiem, że go lubir. Pozatym on byl na vivie.

ocenił(a) film na 1
MR_ciachciach

Jakby tak każdy zazdrościł sławnym osobom bo ma kasę, to nikt nie miałby żadnego idola :/ Nie wpadłeś na to?
A z tą mamusią to mnie rozwaliłeś xD

ocenił(a) film na 1
Lady_Gaga97

Dokładnie. Popieram ciebie w 100%.

Lady_Gaga97

Ale co innego jak kasę ma 17-latek, a co innego 30-letni muzyk.

Lady_Gaga97

Po pierwsze, to chyba autor tego wpisu nie wpadł na to, o co w ogóle chodzi w pierwszym wpisie, lub się wygłupia. A ja na wygłupy czasu nie mam!
Poza tym, mógłbym się okłamywać, że nie zazdrościłem Freddiemu Mercuremu pieniędzy, sławy, czy talentu, ale wyszedł bym przed samym sobą na piramidalnego idiotę. Przecież On bym dla mnie idolem, gdyż było we mnie spora chęć być takim, jak on(może pomijając kwestię orentacji - wolę swoją, wbrew pewnym bajom, które są całkiem fajnym dowcipem, ale na jeden raz dobrym).
Czy nie marzyły mi się talent, popularność, sława, także i pieniądze - bycie takim artystą, jakim był Freddie? No marzyłem. I zazdrościłem mu tego - oczywiście. Gdyby jedyne, co mnie zauroczyło, były pieniądze, to pewnie bym był wobec niego pasywny. Natomiast jego większe zalety jako wokalisty, jak teksty, głos et cetera były ważniejsze dla mnie, niż jego status majątkowy, to też nie patrzyłem na niego wyłącznie przez pryzmat zazdrości. Natomiast taki Bieber jest dla mnie po prostu dzieciakiem, któy się spodobał innym dzieciakom(lub nie, ale to pewnie mniejszość). Dla mnie jego piosenki to banały w banalny sposób pokazane, banalnym głosem śpiewane - kompletna jałowizna. Natomiast komuś się to może podobać. I mi ani postawa wobec Biebera aprobująca, ani sam Bieber i jego twórczość nie przeszkadzają mi. Żeby coś mi przeszkadzało, musiał bym mieć powód. Nie mam, bo niby jaki? A teraz się pytam - jaki powód mają ci, którzy tak go zwymyślają, hmm? Może i zazdrość? Choć podejżewam, że konformizm, ale tego stwiedzenia za argument nie uważam - nawet za czysto subiektywny. Także argument autora wpisu, na który odpowiadam, zupełnie nie trafiony, chyba jest to jasne.
Natomiast nadal interesuje mnie fenomen gniewu wobec samego Biebera. Jeśli nie konformizm, to podejrzewam, że zazdrość. Trzeba mieć powód, żeby kogoś darzyć taką "nienawistką". Tak, jak trzeba mieć dowód, aby kogoś lubić. Inaczej jest się pasywnym.

MR_ciachciach

ROTFL, ladnie wloszy czesze i pomaga mu mamma..... oMG

Tarakum

Tak.

MR_ciachciach

On nic nie zrobił. Ma rodziców i Ushera, który go promuje i tyle.

Redgard

To spróbuj mieć Ushera, cwaniaku, to pogadamy, czy to takie nic.

ocenił(a) film na 1
Redgard

01. Robert Plant
02. Rob Halford
03. Steven Tyler
04. Chris Cornell
05. Bon Scott
06. Freddie Mercury
07. Bruce Dickinson
08. Ozzy Osbourne
09. Paul Rodgers
10. Ronnie James Dio
11. Axl Rose
12. Sammy Hagar
13. Geddy Lee
14. Geoff Tate
15. Mick Jagger
16. Jonathan Davis
17. Roger Daltrey
18. Paul Stanley
19. David Lee Roth
20. Kurt Cobain
21. Maynard James Keenan
22. Klaus Meine
23. Eddie Vedder
24. James Hetfield
25. Trent Reznor
26. Serj Tankian
27. Layne Staley
28. Steve Perry
29. Gene Simmons
30. Joe Elliott
31. Jon Bon Jovi
32. Alice Cooper
33. Vince Neil
34. Steve Marriott
35. Lajon Witherspoon
36. Sebastian Bach
37. Philip Anselmo
38. Zack De La Rocha
39. Brian Johnson
40. Bret Michaels
41. Udo Dirkschneider
42. David Draiman
43. Ian Gillian
44. Marilyn Manson
45. Jeff Keith
46. Chester Bennington
47. Sully Erna
48. Lemmy Kilmister
49. Aaron Lewis
50. Brett Scallions
51. Chino Moreno
52. Rob Zombie
53. Anthony Kiedis
54. David Coverdale
55. Gary Cherone
56. Andrew Wood
57. Scott Weiland
58. Tom Araya
59. Phil Lynnot
60. Rod Stewart
61. Scooter Ward
62. Ray Davies
63. Sonny Sandoval
64. David Bowie
65. Joan Jett
66. Josey Scott
67. Perry Farrell
68. Scott Stapp
69. Amy Lee
70. Don Dokken
71. Fred Durst
72. Mike Shinoda
73. Pepper Keenan
74. Dez Fafara
75. Gavin Rossdale
76. Blackie Lawless
77. Dave Wyndorf
78. Ann Wilson
79. Jimi Hendrix
80. Ville Valo
81. Peter Steele
82. Dave Williams
83. Dee Snider
84. Joe Lynn Turner
85. King Diamond
86. Corey Taylor
87. Jamey Jasta
88. Justin Hawkins
89. Dave Mustaine
90. Ian Astbury
91. Stephen Pearcy
92. Phil Mogg
93. Biff Byford
94. Cristina Scabbia
95. Dani Filth
96. Wes Scantlin
97. Till Lindemann
98. Tim \"Ripper\" Owens
99. Joshua Todd
100. Kevin Dubrow
101. Ray Gillen

Nie widziałem biografii przynajmniej 85 z 101 wyżej wymienionych a przynajmniej 100 z 101 wyżej wymienionych to artyści którym justinek mógłby co najwyżej buty czyścić

MietekGuma

O czym ty gadasz. Same kiepściaki dla mas. Przecież część była łysa. Jedynie Hawkins ma jako takie imię, a reszta...?
Czasami dziwne rzeczy wypisujecie na forum. Poraktujcie to ciut poważniej.

użytkownik usunięty
MR_ciachciach

Ej , nie pozwalaj sobie :DD Większość z tych 101 ludzików to geniusze , więc trochę szacunku :)

Okej, w sumie racja.

użytkownik usunięty
MR_ciachciach

Od razu lepiej ;DD

użytkownik usunięty
MR_ciachciach

Dzieciom, które rzucają szkołę w wieku 14 lat i które nie wiedzą na jakim kontynencie leżą Niemcy profilaktycznie wystawiam 1/10.

Wy chyba nie widzicie jego włosów.

użytkownik usunięty
MR_ciachciach

Ja widzę. Swoje łoniaki czeszę podobnie.

W takim razie masz mój miecz.

ocenił(a) film na 1
MR_ciachciach

Maximum trolling :D

KF Blite

ahahah ale gnojenie biebera nie ma co :0 nawet jego fani tej oceny nie przebiją :P nie lubię go , nawet nie wiem za co :) pewnie za jego zachowanie , a może mu zazdroszczę fryzury ??? Hmmmmmmm....

ocenił(a) film na 1
MR_ciachciach

No pewnie, że nie mam tyle kasy bo nie jest mi potrzebne tyle kasy co on ma, bo ja chociaż miałem normalne dzieciństwo a mu zostało zabrane i jest wiele ważniejszych rzeczy niż bogactwo.A skoro ty mówisz o jego kasie to pewnie sam mu tego zazdrościsz.I nie zdziw się jak za pare lat usłyszysz, że twój justinek bierze prochy lub rozpadła mu się rodzina jeśli wogóle ją założy, bo ta sława go przerośnie, zobaczymy czy wtedy będzie takim wzorem.

matnow861

Bardzo sobię życzę, żebym się nie zdziwił, i żeby do tego nie doszło. Po co mi dowód, że każdego można zniszczyć, skoro miałby ktoś na tym ucierpieć. Daj spokój.

MR_ciachciach

A ja powiem, ze jego piosenki są oklepane ( słyszałam kilka i patrzyłam na tłumaczenia- nic wielkiego). Poza tym wygląda jak dziewczyna i nie ma aż tak wielkiego talentu (nawet jeśli ma choć mały, to jest on "zasłonięty" przez jego wady).

szepcik

No...owszem.

MR_ciachciach

Sory ale z twojej stronybyło nienormalne i przykre zdanie typu :biebera nie lubicie, bo sami nie macie tyle pieniędzy co on i, on. On przynajmniej do czegoś zdążył, a wy tylko siedzicie i na niego wyzwacie ! Kolego ,niejestem bogata tak jak on,siedze przed kompem i go wyzywam i nie dlatego ze mu zazdorszcze bo jestem pewna ze moje zycie jest fajniejsze bo ja przynajmniej mam przyjaciol i zaufane osoby a on jakies fanki które maja po 11 lat i placza na jego widok .a filmweb jest po to zeby wyrazac opinie i skoro nieprzypadl nam do gustu to nasza spr. hahahaha pozatym co z tego ze on był na vivieee ?! haha wytlumacz mi to

stonkaa

wogóle patzrac na te twoje wypowiedzi chyba jestes w nim zakochany i jestes jakims pokemonem wypisujac te wszystkie ??!!^^ %& na serio co ty sie tak denerwujesz ?

stonkaa

A jak tu się &%@^$%_^@ nie &*$*&^%$^*&%?

stonkaa

Wytłumaczyć? Proszę bardzo: MYYYYYŚLNIJ
Filmweb jest od dyskusji na temat filmów, natomiast ty jedziesz po osobie, której nie znasz, co jest śmieszne. To zakrawa o argumentum ad personam.
Faktycznie, to, że ma fanów, wyklucza wpływ rodziny na jego życie. Człowiekowi, jak świat światem, kiedy staje się popularny, cała rodzina wybucha w powietrze. Twój tok myślenia, pełen logicznych zleżności przyczynowo-skutkowych powalił mnie.
Słowem: ZNAKOMITE!

MR_ciachciach

A ja Wam wszystkim napiszę jedno.
Nauczcie się pisać ludzie, bo jak człowiek czyta te posty to w głowie się zaczyna kręcić. Zero ładu i składu.
Społeczność Filmwebu schodzi na psy.

dominet

Popieram w 100%. Po przeczytaniu 1/100 tego tematu czuję, że zmarnowałam kilka całkiem dobrych szarych komórek. Mózg się lasuje od waszych problemów i kłótni! O_o

Buerrin

to ten ziomek tak prowokuje haha xD a ta jego pustosc az prosi sie o zjechanie xD

stonkaa

ZNAKOMITE! xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

MR_ciachciach

I na Chuuuuuu&^&^* tak spamujesz debilu!

MR_ciachciach

Bo tak.

MR_ciachciach

Aaaaaaaaa

MR_ciachciach

Piątek.

MR_ciachciach

Cholerny podszywacz.

MR_ciachciach

Wiem ye dyieci drogie jestescie ya ubogie nbie tylko finansowo ale tez intelektualnie i tez mentalnie piszac tylko ile mna kasy sami sobie odpowiadacie na wszystko jest kasa jest burak na ktorym korporacje trzepia kase na takich pustych i powalonych nastolatkach i caej zgrai klaunow peace komuchy ....

Greczyn

Zmień klawiaturę.

MR_ciachciach

mick jagger ma też sporo pieniędzy i jest przystojniejszy ode mnie a go lubię :-)

ocenił(a) film na 1
dzesio

Mick Jagger jest przystojniejszy od ciebie? O jezusie najdroższy.....

użytkownik usunięty
bisban

A czy prawdziwy facet MUSI być przystojny? Hm...

Nie musi. Podobnie, jak prawdziwa kobieta nie musi być ładna. Podobnie, jak to, że nie musi być bogata. Albo nie musi być sławna.
Co ma jedno do drugiego? Wy sobie robicie KPINY?

użytkownik usunięty
MR_ciachciach

rzecz gustu .. Tu nie chodzi o żadna zazdrość ani nic. Ktoś nie lubi jego piosenek nie lubi też jego :)

To już są KPINY!

użytkownik usunięty
MR_ciachciach

Dlaczego niby?

Bo nie.

użytkownik usunięty
MR_ciachciach

Dobra , ja chyba kończe tą ,,inteligentną "rozmowe.

Dlaczego dałaś cudzysłóóóów?

MR_ciachciach

Bo to co piszesz jest lekko mówiąc głupie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem