Dzieci moje kochane, niestety nie rozumiecie przesłania tego filmu.Kiedy ten film wchodził do kin to Wy wszyscy sraliście jeszcze za przeproszeniem w majtki.Jak widzę te wszystkie wpisy typu:
-nuda
-usnęliśmy z kuzynką
-chłam
-szkoda czasu
to ręce po prostu opadają...Większość z Was wychowała się na Avatarze,Transformersach i tych wszystkich innych gniotach.Niestety nigdy nie dowiecie się czym jest i było prawdziwe dobre kino dlatego żal mi Was bardzo mocno.Szkoda że nie ma automatycznego plaskacza który otrzymywalibyście od swojego monitora za pieprzenie tych wszystkich głupich tekstów.
pozdrawiam
Ja urodziłem się w 1996 i o dziwo jeszcze nie oglądałem tej klasyki. Jestem pewien że dam ocenę przynajmniej 9/10.
Nie oceniaj ludzi po wieku.
Mimo wszystko dałeś popis twierdząc, że dasz przynajmniej 9/10 tylko dlatego, że film jest klasyką.
jak to jak przykleił? przecież ten plakat był przymocowany tylko górną krawędzią, dolną nie, odchylił go wiec trochę, wszedł w tunel, a potem go puścił:) zagadka rozwiązania:D
Co niby złego jest w tym założeniu? To wy zachowujecie sie teraz jak dzieci. Zacznijmy od tego, że koleś nie trolluje, nikogo nie obraża a robić założenia ma pełne prawo. I do tego nie mówił wcale dlaczego zakłada tak a nie inaczej, po prostu do cholery zakłada panie sergio. Tak samo ja zakładam, że dam jakiemuś klasycznemu staremu filmowi 10/10 i nic wam do tego ;P
Owszem obraża jego cały temat to po prostu hejt na ludzi którzy nie lubią tego filmu. Ja jeszcze nie oglądałem i takie tematy psują mi frajdę z oglądania
no nie mów,że można dać "lubię to" nawet postom na filmwebie ? ; o ( nie mam fb więc się dziwię ) ;p
Pewnie niedługo i to będzie możliwe:) Na razie można dawać łapki oceną filmów wystawioną przez kogoś i pewnie w innych przypadkach, ja się tylko pytam po co?:) Wg mnie to już niepotrzebna pierdoła. Ten cały facebook też mnie kompletnie nie kręci.
no dziecko dało popis. Kłania się konformizm, no ale co się dziwić, u dzieci on jest silny. (btw. 1996 to nie jesteś zbyt młody na ten film?)
Hmmmm, ja jestem z 1995, i oglądałam ten film 2 lata temu. Nie sądzę, że byłam za młoda, i ocenianie ludzi po wieku jest beznadziejne, to tak jakbym jako 17 mówiła, że każdy 40 latek to impotent, a 60 latek to obsesyjny fan kościoła.
Dziewczyna kiedy kończy 17 lat to już się tylko starzeje :D znasz takie porzekadło ?
A coś w stylu Facet od 5 roku życia tylko rośnie, och daj spokój, jeśli mam się tak zachowywać w wieku 20 lat to mam przerąbane.
krwa... dam 12 bo wszyscy mowia ze klasyka, ze super, ze fajne i w ogole musi byc zajeeee !!
Hej, ja się urodziłam w 1996, a obejrzałam i dziesiątkę zostawiłam, Obywatela Kane zresztą też! To, że w mojej szkole są sami idioci, nie oznacza, że ja też muszę być idiotką!
PS: wychowałam się na IndianieJonesie i SW!
Wszystko pięknie, tylko po co to napisałaś?
Nie trzeba się chwalić ani nikomu udowadniać, że nie jest się idiotą/idiotką pisząc komentarze jak Twoje. Wystarczy, że Ty o tym wiesz.
"Wystarczy, że Ty o tym wiesz." Tak, jasne. Wystarczy, ze ona o tym wie, a potem wszedzie tylko wpisy, ze dzieci nie potrafia tego filmu zrozumiec albo gimbusiarnia nie docenia itd. Juz lepiej, ze napisala i pokazala, ze wiek ma niewiele do rzeczy, tylko raczej podejscie do tego typu filmow. Ogladalm "Skazanych..." po raz pierwszy w wieku 12 lat i jakos nie odnioslam wrazenia, by film nudzil lub byl glupi, a wrecz bylam nim zachwycona. Tak wiec moze nie nalezy ujednolicac, ze wszyscy nastoatkowie sa tak pusci, ze nie docieraja do nich tego typu filmy.
Bo jak się pisze o wszystkich to można w rodzaju męskim, żeby się nie rozdrabniać na szczegóły - trzeba było uwarzać na lekcjach polskiego ;D
trzeba było uważać na lekcjach francuskiego...tfu, polskiego. Powinnaś też wiedzieć że używanie emotikon to kaleczenie naszej mowy. Błędem również jest " rozdrabniać się na szczegóły " - albo po prostu rozdrabniać, albo wdawać się w szczegóły. ehhh te niespełnione polonistki...
Moja polonistka mnie nie poprawiała i Ty też nie będziesz.
" Powinnaś też wiedzieć że używanie emotikon to kaleczenie naszej mowy" - sam ją właśnie nimi kaleczysz.
Poza tym masz chyba jakiś problem ze sobą skoro uważasz, że wszystkie dziewczyny to feministki.
Za późno, już cię poprawiłem ;] , i to nie zacząłem, może ja chcę go kaleczyć. - Dałaś ciała, do tego się właśnie nadajecie - do dawania ciała ;D
Gratuluję rozumowania.
I skończmy już ten dialog, bo wolę rozmawiać z kimś na poziomie oraz życzę Ci abyś znalazł sobie dziewczynę ( to może wtedy zmienisz o nas zdanie ).
A z Twojej opini odnośnie dziewczyn można wywnioskować, że jesteś napalonym prawiczkiem, któremu wszystkie dają kosza, dlatego wylewasz na forum swoje żale w taki a nie inny sposób.
jeżeli ja, nie jestem na poziomie / a w dialogu ze mną sobie nie radzisz/, to powiedz mi - co stanie się gdy zaczniesz ją z kimś, będącym na nim?? '' kiniusia'' tak, to ksywa wskazująca na życiowe doświadczenie...(oraz na słit focie z dzióbkiem w brudnej szalecie)
PS.gdyby nie ten pijany, pryszczaty małolat u ciebie na urodzinach, pewnie dalej nie odważyłabyś się nawet napisać słowa 'prawiczek'
"OtoPsycho" - Twoja ksywa jest na pewno na poziomie xD
Nie robię sobie słit fotek, więc jak kogoś nie znasz to się nie wypowiadaj.
I to koniec naszej rozmowy.
kiniusia- Kazesz nie poprawiac siebie a sama to robisz;)
OtoPsycho-troche szacunku do kobiet.
A ile feministek potrzeba żeby wymienić żarówkę?
Feministki nie są w stanie niczego zmienić.
Wiesz co? Mogłabym wdać się z Tobą w dyskusję, ale mi się nie chce ..., chociaż znając życie będziesz i tak się pruć odnośnie mojej wypowiedzi/odpowiedzi..