Chore relacje prześladowca-ofiara; psychopaci-Alan. Wejście grozi szokiem, odpowiedź tym bardziej, ale zapraszamy
Imię Alan może oznaczać przystojny no to akurat prawda... Odpowiednie imię nadali mu rodzice:)
Ja z ciekawości sprawdziłam co oznacza moje i jakoś nie usatysfakcjonowało mnie to co przeczytałam moje imię oznacza "Należąca do Pawła"... szkoda że nie "Należąca do Alana" ;p
Mnie zszokowało istnienie plemienia Alanów ;D Ale nic nie pobije "małego kamienia" i „Alanosa” XD
Kwiat, jak widać wpadniesz kiedyś w ręce jakiegoś Pawła... ;D
Cieszę się, że zauważyłaś Sun... :D Przeglądałem niedawno alanowe zdjęcia i te jakoś wyjątkowo mi się spodobało :)
Ja znalazła coś o plemieniu Alanów: " Na dodatek w starożytności było plemię Alanów, które koczowało pod Kaukazem. " :D
"Martyna – imię żeńskie pochodzenia łacińskiego, żeńska forma imienia Marcin (łac. Martius). Oznacza ta, która jest związana z rzymskim bogiem wojny, Marsem." A ja jestem z siebie dumna ;)) ze swojego imienia oczywiście ;D
Też jestem dumny ze swojego imienia, mimo iż kiedyś nie podobało mi się... ;)
A chciałybyście mieć na imię Alana? XD
Niee... a ble!
A moje to już od dawna wiem co oznacza ;]
Kornelia- od rzymskiego rodu Cornelii (kornus- (czy hornus?... nie pamętam...)róg), a kobiety z tego rodu nazywano Korneliami. Jedna nawet żoną cezara była :D
Była również święta Kornelia- męczennica :/
Święta Paulina też była... Znaczenie mojego imienia (patrzcie Kwiat) bardzo mi się nie podoba. Chociaż imię tak^^ Ale żeńska forma imienia Alan brzmi okropnie!
Hehe... Chyba nie pisałam jeszcze, że w zeszłym tygodniu na Notting Hill byłam???
Śliczna dzielnica i wcale nie dziwię się Alanowi, że się tam przeprowadził...
Teraz tylko muszę znaleźć jego dom XD
Ale na to mam jeszcze czas ;D
No i powoli będzie trzeba zacząć szukać pana Gissinga XD
:*:* Skarby!
Pewnie pojechała bronić Alana przed Nelą ;D Ciekawe czy wie, że jego jeszcze nie ma w UK... ;) Biedna Nela, biedny Alan... Przed Sun nikt się nie ukryje ;D
może wyjechałam a może nie jak zwykle nic nie powiem
"plemię koczowało pod Kaukazem" dobrze że nie w jakimś Buczaczu
ja nie chce nikogo obrażać ale to już byłby wstyd
nie wiem kto to Paulinka ??
Sugmanik wiesz że ja nigdy nie czytam wnikliwie tego forum
czytam tylko to na co mam ochotę
Ja tu sobie patrzę na jak zwykle wyretuszowane zdjęcia "znajomych" na tej jakże urokliwej stronie jaką jest fotka.pl i tu szok prawie nie spadłam z krzesła. Patrze a tu "znajoma" ze szkoły jest zapisana do klubu Alana Rickmana.. Nie przypuszczałam, że Alan jest znany na jakże urokliwej stronie jaką jest fotka. Tylko nie wiem czy cieszyć się z tego faktu czy płakać..
Sun, na tym forum mamy dwie Paulinki, mój komentarz dotyczył Kwiata ;P
Co do fotka.pl, konto Alana na tej stronce, to taki sam idiotyzm jak na NK
Kiedy Sun na mnie "nakrzyczała" czytam te wypowiedzi i chyba musiałam ją ominąć... a nawet to i tak wybaczam to Sun każdy wie, że czasem potrafi być "wybuchowa"
na nikogo nie krzyczałam bo nie mam takiego zwyczaju
ktoś musiał tę grupę założyć a to też pewien rodzaj konta
A może chodziło o to co napisałaś na tym temacie o starzeniu sie Alana właśnie zdążyłam przeczytać i odpowiedzieć ;)
Mam takie małe prywatne pytanko do Sun czy po Twoim awatarze mam się domyślić że lubisz mangi czy coś w tym rodzaju?
nie znoszę mangi a ten avatar pochodzi z okładki ścieżki dźwiękowej do pewnego filmu
spodobało mi się w nim to że jest odrobinę tajemniczy
Suqmanik stał sie cud i odpisała nawet trochę więcej niż się spodziewałam, że tak powiem Sun podała skąd jest ten awatar:) rozpisała się nie ma co zmieniasz sie Sun
a skąd ci przyszło do głowy że forum miałoby usnąć przecież rozpatrujemy twoją śmierć na drugim temacie
Czy wy tez macie błąd w profilu bo mi pisze że pochodzę z Legionowo, Warszawa,a to nie prawda;p
No tak Sun możesz się ponieść fantazji na temat mojej śmierci jestem ciekawa jakie tortury wymyśliłaś
ale to chyba tego nie dotyczy, bo znów zaczeło mi sie pokazywać że jestem z "warszawy", a juz tego nie było...
jednak to ta opcja :D zmyliło mnie to że gdy sie jest zalogowanym to i tak pokazuje tę "lokalizację", ale inni tego nie widzą :D
Jak się wejdzie na użytkowników online to jest taka mapka i pokazuje skąd się jest...Mogli by naprawić ten błąd:/