Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Chore relacje prześladowca-ofiara; psychopaci-Alan. Wejście grozi szokiem, odpowiedź tym bardziej, ale zapraszamy

kwiat

Niestety zgadzam się:P

meAlancholic

Za to zwiastun jest genialny szczególnie 0,29 sekunda gdy Alan się odwraca i mówi: kiss my...:D

sunshine_7

A wiecie co znaczy imię Alan? ;D http://pl.wikipedia.org/wiki/Alan

sugmanik

Imię Alan może oznaczać przystojny no to akurat prawda... Odpowiednie imię nadali mu rodzice:)

Ja z ciekawości sprawdziłam co oznacza moje i jakoś nie usatysfakcjonowało mnie to co przeczytałam moje imię oznacza "Należąca do Pawła"... szkoda że nie "Należąca do Alana" ;p

kwiat

widzę sugmanik iż zmieniłeś avatar
może też oznaczać "mały kamień" o ludzie drodzy

sunshine_7

Mnie zszokowało istnienie plemienia Alanów ;D Ale nic nie pobije "małego kamienia" i „Alanosa” XD
Kwiat, jak widać wpadniesz kiedyś w ręce jakiegoś Pawła... ;D
Cieszę się, że zauważyłaś Sun... :D Przeglądałem niedawno alanowe zdjęcia i te jakoś wyjątkowo mi się spodobało :)

sugmanik

Ja znalazła coś o plemieniu Alanów: " Na dodatek w starożytności było plemię Alanów, które koczowało pod Kaukazem. " :D

kwiat

"Martyna – imię żeńskie pochodzenia łacińskiego, żeńska forma imienia Marcin (łac. Martius). Oznacza ta, która jest związana z rzymskim bogiem wojny, Marsem." A ja jestem z siebie dumna ;)) ze swojego imienia oczywiście ;D

tynka19xx

Też jestem dumny ze swojego imienia, mimo iż kiedyś nie podobało mi się... ;)
A chciałybyście mieć na imię Alana? XD

sugmanik

Niee... a ble!
A moje to już od dawna wiem co oznacza ;]
Kornelia- od rzymskiego rodu Cornelii (kornus- (czy hornus?... nie pamętam...)róg), a kobiety z tego rodu nazywano Korneliami. Jedna nawet żoną cezara była :D
Była również święta Kornelia- męczennica :/

Nela

Święta Paulina też była... Znaczenie mojego imienia (patrzcie Kwiat) bardzo mi się nie podoba. Chociaż imię tak^^ Ale żeńska forma imienia Alan brzmi okropnie!

meAlancholic

Nela czekamy na nowe wieści z ojczyzny Alana:P

meAlancholic

Hehe... Chyba nie pisałam jeszcze, że w zeszłym tygodniu na Notting Hill byłam???
Śliczna dzielnica i wcale nie dziwię się Alanowi, że się tam przeprowadził...
Teraz tylko muszę znaleźć jego dom XD
Ale na to mam jeszcze czas ;D
No i powoli będzie trzeba zacząć szukać pana Gissinga XD
:*:* Skarby!

Nela

Szukaj szukaj jego domu... Ukryj się w krzakach, a jak będzie wychodzić to zrób serię zdjęć:P

kwiat

Coś nam ostatnio Sun ucichła, kto wie może gdzieś ( lub z kimś) wyjechałam ;p

kwiat

Pewnie pojechała bronić Alana przed Nelą ;D Ciekawe czy wie, że jego jeszcze nie ma w UK... ;) Biedna Nela, biedny Alan... Przed Sun nikt się nie ukryje ;D

sugmanik

może wyjechałam a może nie jak zwykle nic nie powiem
"plemię koczowało pod Kaukazem" dobrze że nie w jakimś Buczaczu
ja nie chce nikogo obrażać ale to już byłby wstyd

sunshine_7

Sun dziwi mnie, że nie "nakrzyczałaś" na Paulinkę, takie insynuacje... ;D

sugmanik

nie wiem kto to Paulinka ??
Sugmanik wiesz że ja nigdy nie czytam wnikliwie tego forum
czytam tylko to na co mam ochotę

sunshine_7

Ja tu sobie patrzę na jak zwykle wyretuszowane zdjęcia "znajomych" na tej jakże urokliwej stronie jaką jest fotka.pl i tu szok prawie nie spadłam z krzesła. Patrze a tu "znajoma" ze szkoły jest zapisana do klubu Alana Rickmana.. Nie przypuszczałam, że Alan jest znany na jakże urokliwej stronie jaką jest fotka. Tylko nie wiem czy cieszyć się z tego faktu czy płakać..

kwiat

co za idiota a raczej żałosna idiotka założyła konto Alanwowi na fotce
przecież to niedorzeczne

sunshine_7

Sun, na tym forum mamy dwie Paulinki, mój komentarz dotyczył Kwiata ;P
Co do fotka.pl, konto Alana na tej stronce, to taki sam idiotyzm jak na NK

sugmanik

Kiedy Sun na mnie "nakrzyczała" czytam te wypowiedzi i chyba musiałam ją ominąć... a nawet to i tak wybaczam to Sun każdy wie, że czasem potrafi być "wybuchowa"

sunshine_7

Nie konto a raczej klub Alanowy ( jeszcze gorzej), a moja "znajoma" tam się zapisała

kwiat

na nikogo nie krzyczałam bo nie mam takiego zwyczaju
ktoś musiał tę grupę założyć a to też pewien rodzaj konta

kwiat

Sun na ciebie nie nakrzyczała Kwiat, i właśnie dlatego jej się dziwie... ;P

sugmanik

Ja nadal nie wiem o jaką wypowiedz Smuq ci chodzi i może lepiej bo jeszcze bym się zdenerwowała;p

sugmanik

a za co miałam na nią nakrzyczeć ??za to że napisała że z kimś wyjechałam?? nie bądź śmieszny

sunshine_7

A może chodziło o to co napisałaś na tym temacie o starzeniu sie Alana właśnie zdążyłam przeczytać i odpowiedzieć ;)

kwiat

sama nie wiem o co chodzi i raczej już chyba się nie dowiem zresztą nie zależy mi za bardzo na tym

sunshine_7

Dobra, nieważne, może zależy od interpretacji słów, a ja dziś mam kosmate myśli ;P

sunshine_7

Mam takie małe prywatne pytanko do Sun czy po Twoim awatarze mam się domyślić że lubisz mangi czy coś w tym rodzaju?

kwiat

Już widzę jak Sun ci mówi... ;D

kwiat

nie znoszę mangi a ten avatar pochodzi z okładki ścieżki dźwiękowej do pewnego filmu
spodobało mi się w nim to że jest odrobinę tajemniczy

sunshine_7

Suqmanik stał sie cud i odpisała nawet trochę więcej niż się spodziewałam, że tak powiem Sun podała skąd jest ten awatar:) rozpisała się nie ma co zmieniasz sie Sun

kwiat

to nic osobistego więc nie widzę powodu żeby ci nie odpisać

sunshine_7

może żeby forum nie usnęło zapytam się jak wam mijają wakacje?

kwiat

a skąd ci przyszło do głowy że forum miałoby usnąć przecież rozpatrujemy twoją śmierć na drugim temacie

sunshine_7

No tak ale lepiej uprzedzić ten fakt już nie raz nasze forum "spało":P

kwiat

Sun oczywiście temat o mojej śmierci musi ci sie podobać

kwiat

nie mówię że mi się jakoś szczególnie podoba ale można dać się ponieść fantazji

sunshine_7

Czy wy tez macie błąd w profilu bo mi pisze że pochodzę z Legionowo, Warszawa,a to nie prawda;p

No tak Sun możesz się ponieść fantazji na temat mojej śmierci jestem ciekawa jakie tortury wymyśliłaś

kwiat

Ja wyłaczyłem pokazywanie lokalizacji :D

sugmanik

ja też nie mam lokalizacji bo po co ??

sunshine_7

ale to chyba tego nie dotyczy, bo znów zaczeło mi sie pokazywać że jestem z "warszawy", a juz tego nie było...

sugmanik

jednak to ta opcja :D zmyliło mnie to że gdy sie jest zalogowanym to i tak pokazuje tę "lokalizację", ale inni tego nie widzą :D

sugmanik

Jak się wejdzie na użytkowników online to jest taka mapka i pokazuje skąd się jest...Mogli by naprawić ten błąd:/

kwiat

ta opcja jest zupełnie bez sensu jak z tymi blogami tutaj

sugmanik

Nie wiem po co te lokalizacje...

meAlancholic

Te lokalizacje były by fajne jaby były ustawione zgodnie z prawda...

Sun nie zgodzę sie z tobą funkcja blogów jest ciekawa czasem można przeczytać na ciekawe wypowiedzi