Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Chore relacje prześladowca-ofiara; psychopaci-Alan. Wejście grozi szokiem, odpowiedź tym bardziej, ale zapraszamy

sunshine_7

A podoba ci się, że ludzie tak źle o tobie myślą?

Ja lubię cię, nasze rozmowy z Mittron i Nelą były zabawne i bardzo mi się podobały, zamiast się uczyć pisałem z wami... :) Wcześniej byłem też chory (pierwszy raz w wiosnę... masakra ;) zazwyczaj nie choruję, jak już to w listopadzie...), a to forum było miłą rozrywką :D
Szkoda, że Mittron „uciekła”, mam nadzieję, że jeszcze wróci, bo na forum jest najlepiej, gdy jesteście razem XD Teraz nie jest tak przyjemnie jak kiedyś, ale może jeszcze się poprawi :)

sugmanik

nie to nie jest tak że mi się to podoba jest mi raczej obojętne
jesli chodzi o ciebie Mittron i Nele to już się utarło że rozmawiamy ze sobą i wspólnie zakładamy tematy
wydaje mi się czy tego chcemy czy nie staliśmy się pewnego rodzaju ekipą

sunshine_7

ładnie ujęte^^

meAlancholic

no ba przecież ja to pisałam

sunshine_7

czy moge dołączyc do grona fanów Alana bo nie wiem czy rekrutacja trwa nadal

rozilla

Nigdy czegoś takiego jak rekrutacja nie było ;)
Skoro jesteś fanką Rickmana to zapraszamy, tylko przygotuj się na to, żę świeżą krwią dla nas jesteś XD
Ostrzerzona zostałaś ;)
Teraz pisać możesz jeśli chcesz ;)

Nela

dzięki za ostrzeżenie ;)

<za krótki>

rozilla

mam jeszcze do was pytanko czy jest morze na polskim(lub nie)rynku jakaś biografia (ksażka)o alanie bo o deppie mam już

rozilla

jest. nieautoryzowana z tego co sie orientuje. Autorką jest Maureen Paton :)

tynka19xx

dzięki ;)
spróbuje jej na necie poszukać

rozilla

może i nie ma rekrutacji ale nie oszukuj się że zaraz cię zaakceptuje

sunshine_7

to przepraszam

kurwa za krótki

rozilla

póki co przeprosić jedynie możesz za słownictwo

sunshine_7

No właśnie- nie popisałaś się zbytnio... :/

sunshine_7

A jak już jesteśmy przy brzydkich słowach... jak myślicie, czy Alan używa takowych? ;D

sugmanik

jestem tego pewna
poza tym kiedyś w wywiadzie powiedział coś w tym stylu to go ze tak powiem wypikali
każdy używa jakiś wulgaryzmów w mniejszym lub większym stopniu obraźliwych

sunshine_7

nie no ideal to on jest ale gdyby nie przeklal se czasem to to by juz zahaczalo o granice boskosci i cudownosci...oj sorry o granice to on juz dawno zahacza, no to o miano anielskie jakies canajmniej...;)

sunshine_7

No jak tam wredne krokodylki? Cioci dwa miesiace nie bylo i juz dookola burdello...koniec z tym, ciotka Mittron powrocila i koniec fikania...od dzis spokoj, lad i porzadek ma nastac. Z emocji, tak jakbyscie pytali, chociaz i tak wam to wisi;P to stwierdzam ze Krakow jest magiczny...ok, powrot do rzeczywistosci. Ciesze sie niesamowicie ze Alan Er jest tak wysoko w rankingu, czyzby w koncu ludzie go docenili? Chociaz i tak dla mnie stale No 1...I niech jeszcze raz powiedza ze sie zaczelo od HP!!! Heh...ale tlumacz tlokom...dobra, ide spac, bo jeszcze mam nieodespane...pozdrawiam was goraco, albo zimno bo upaly, jak wolicie, do jutra bezposrednio w czasie ze tak powiem...napisze...baj;))

Mittron

Ciocia Mittron wróciła!!! <hura>
Otwieramy szampana i świętujemy!! XD

sugmanik

cieszta sie, bawta sie, ogólnie szalejta :) tak szampan koniecznie xD
zgadzam się:) Kraków jest magiczny.

tynka19xx

pozwolicie że się nie przyłącze do świętowania bo raczej nie bywam na rautach no chyba że jestem zmuszona ale rzadko komu się udaje mnie do czegoś zmusić

sunshine_7

Sun, alez nalegam, organizuje coś w rodzju stypy, sądzę że to w twoim stylu...moze jednak sie skusisz?

Mittron

skąd pomysł że lubię stypy ??

sunshine_7

Ja nie wiem...to tylko takie gdybanie;) Niewinna propozycja;)

Mittron

naprawdę urocza propozycja lecz raczej się nie skusze mimo wszystko

sunshine_7

ciesze się ze przynajmniej doceniasz moje starania i twierdzisz ze to urocze...no ale trudno, skoro nie nie bede nachalna...

Mittron

To kiedy ta impreza??? Dzisiaj? Bo ja akurat wolne mam :DD
Powrót Mittron trzeba świętować przynajmniej przez tydzień ;)
Możemy urządzić coś takiego jak wesele w "Chłopach"- bardziej po polsku będzie ;D
Chyba,że trzymamy się magicznego standardu i robimy imprezę a la Prawie-Bezgłowy-Nick? ;D
Mittron zadecyduj, propozycje dałam, ale impreza Twoja- ja mogę się cateringiem zająć XD
PS. Awansowałam na kelnerkę!!! :DD

Nela

dziękuje Mittron że nie naciskasz
jeśli ktoś jeszcze nie posiada to w twoim stylu jest pachnidło na dvd widziałam spot reklamowy w tv

Nela

Też będę pracował, od poniedziałku... :)
... w Telekomunikacji Polskiej XD (omg ;D)
ale tylko jeden miesiąc,
później miałem jechać do UK, ale wyszło na to, że jednak polecę do Irlandii (22 wrzesień :)) Póki co czeka mnie przekonywanie rodziców mojej ukochanej, że nie jestem gwałcicielem, porywaczem czy sutenerem ;) bo chcemy lecieć tam razem, a oni jakoś krzywo na to patrzą...

sugmanik

Alan, dlaczego mi to robisz? miałeś mnie odwiedzić ;(

Mittron

Mittron nie jest nachalna, Sun dziekuje - jak uroczo ;)

sugmanik

Nela nie możesz mieć wszystkiego

sunshine_7

A to niby czemu? Przecież ja jestem lepsza od was, bo w Londynie mieszkam XD

Nela

skoro tak twierdzisz
mi raczej chodziło o to że Sugmanik nie zawsze może mieć czas dla ciebie

sunshine_7

No tak- musi go jeszcze dzielić z ukochaną ;D

Nela

Alan wszedłbyś może na gadu, co? ;P
Olewasz mnie, co? ;P

Nela

nie, nie olewam,
po prostu, już znikam :)

sunshine_7

fakt, ktoś inny będzie absorbował mój czas :), ale z Irlandii do UK nie jest daleko... ;) Do UK nie mogę, bo nie będę miał gdzie się zatrzymać, a na hotel mnie nie stać, najtańszy w miarę przystępny pokój kosztuje około 35 funtów za dobę

sugmanik

No niedaleko, ale ja nie będę mogła do Ciebie przyjechać ;(

sugmanik

zapomniałem dodać, że taki "tańszy" hotel, to jest jeszcze na jakimś 'zadupiu', i żeby gdziekolwiek sie dostać, to trzeba wydawać sporo na komunikacje miejską ;)

Nela, ja cię odwiedzę, mam w planach zwiedzić Londyn (nie cały oczywiście, bo jest zbyt duzy ;))

sugmanik

na twoim miejscu zwiedziłabym cały żeby później nie żałować że kogos interesującego nie spotkałeś

sunshine_7

Witam po przerwie ( wpadłam na jeden dzień);) Ja tu widzę, że mamy jakąś nową fankę Alana na forum to dobrze może sie jakoś rozkręci forum. Ale "nowa" zamiast wulgaryzmów używaj spacji jak masz za krótki post i już...

Smuq uzależniłam się przez ostatnie 1,5 tygodnia od Hausa... no cóż moja babcia to ogląda i tak jakoś mnie wciągnęło teraz rozumiem co czułeś jak sie okazało że nie leci bo jest mecz..:D

No i oczywiście me serce się raduje gdyż wróciła ciocia Mittron:P

kwiat

"nowa" wpadła tylko na chwile ale chyba poczuła się urażona tym ze zwróciliśmy jej uwagę na słownictwo cóż nie mam zamiaru rozpaczać
rozpaczam tylko z jednego powodu
przed chwila przeczytałam ze jedyny film z Alanem którego mogliśmy być pewnie że pojawi się w kinach został przesunięty a mianowicie jego premiera została przesunięta z listopada na lipiec przyszłego roku

sunshine_7

nie poczułam sie urazona i dzięki za radę z ta spacja i nie mogłam wejść bo matka dała mi szlaban i dlatego nie wchodziłam!

kwiat

No ja mam taką nadzieję, że mnie odiwedzisz, tylko kiedy???
A nie słyszałaę możę o czymś takim jak Oyster Card- na tydzień 15.60 i już możesz jeździć wszędzie autobusami i undregroundem w 2 i 3 strefie ;P
Ja tam za pokój płacę z kuzynką 105 na tydzień w hostelu i na Paddingtonie mieszkam (w dalszym ciągu 1 strefa) ;)
No ale na okres wakacji to tutaj baardzo trudno znaleźć jakieś miejsce...

Nela

O którym filmie mowa???

Nela

a jak sądzisz ??

sunshine_7

Czyżby potter?

kwiat

No ;/
http://www.filmweb.pl/Premiera+%22Ksi%C4%99cia+P%C3%B3%C5%82krwi%22+przesuni%C4% 99ta+o+8+miesi%C4%99cy%21,News,id=45277

Nela

dokładnie o to mi chodziło