Chore relacje prześladowca-ofiara; psychopaci-Alan. Wejście grozi szokiem, odpowiedź tym bardziej, ale zapraszamy
to zły pomysł gdyby Nela porwała Alana czuł by się pewnie zażenowany że zdołała go porwać nastolatka i nie był by tym faktem zbytnio zadowolony zresztą nie dziwiłabym mu się
już razgo zapraszali podbno... do Łodzi, ale nie przyjechał- więc nie wiem, czy jest na co liczyć, zwłaszcza, że Anglicy uważają Polskę za dość drogie miejsce XD
A dzisiaj byłam w Soho ;D -piękna dzielnica... i pomyśleć, że gdyby nie aktorstwo, to Alan dalej pracowałby tam... i znali by go głównie artyści...
I świat byłby definitywnie inny ;D
Światem na szczęście rządzą przypadki. Co prawda wiele złego z tego może wyjść, ale czasami zdarzy się coś naprawdę dobrego. Oj nawet nie próbuję sobie wyobrażać co by było, gdyby Alan nie był aktorem:P
a ile byśmy zyskały nie musiałabyśmy się przez wieczność zastanawiać czy dany film wyjdzie w Polsce lub stresować się faktem że większość filmów z Rickmanem nie jest dostępna lub nie ma polskich napisów
Co do napisów, fakt ich brak utrudnia oglądanie filmów, ale to jeszcze da się przeżyć. Niestety nic nie poradzimy na to, że większości filmów legalną drogą zdobyć nie można (są przypadki, że wcale nie można):(
tak wolę
zastanawiam się w którym odcinku "bobby kontra wapniaki" dokładnie Alan podkładał głos? mam wrażenie że to był 6 sezon ale który odcinek to nie pamiętam?
Wydaje mi się, że to był 5 odcinek właśnie szóstego sezonu, tytuł "Just Like A Woman" czy jakoś tak^^
tak tak już kojarzę dziękuję serdecznie
teraz tylko czekam aż dojdzie do tego odcinka bo na razie na Comedy Central jest pierwszy sezon
mówiąc szczerze nie przepadam za tym serialem ale odcinek z Alanem na pewno będę oglądała
Och, jaka "cisza"... ;P ;P
A ja w końcu, na żywo [w Empiku...], poznałem fankę Alana XD
Pierwszy film, jaki razem obejrzeliśmy, to reżyserska wersja Robin Hooda,
wspólnie napawaliśmy się dodatkowymi scenami z boskim Rickmanem :D
życie jest po prostu piękne... XD ;P
Na opakowaniu jest napisane, że 12 minut, jeśli to prawda, to z Rickmanem powinno być nieco ponad 10 minut :D
Bo będziemy zazdrosne, Alan ;P
I muszę wam jeszcze napisać, że w czwartek byłam na słynnym Hammersmit'cie :D - śliczna dzielnica ;)
Jeszcze tylko Notting Hill mi zostało ;D
Sun, oczywiście, że łączy :D Ona akurat kupowała Sweeneya, a ja Robina... Przynajmniej teraz mam z kim oglądać „rickmanowskie” filmy... XD
Ma’am MariolQa :) od czasu, kiedy ostatnio gościłaś na tym forum, trochę się zmieniło ;) Teraz rozmawia tu głównie „fala nowych użytkowników”(do której się zaliczam...), więc nawet się nie znamy, jednakże nie musisz się nas bać (nie licząc naszej wspaniałej Sunshine, której bać się trzeba... ;D)
A czegóż zdjęcia mam zrobić Alanie??? ;P Jak na razie zawieszam zwiedzanie, bo pracuję- wkońcu! I stety niestety na Greenwich- baardzo daleko od Paddingtonu... (co jak się dowiedziałam to nazwa również mojej dzielnicy :D)
Rzeczywiście- raczej nie znajdziesz tu naaaprawdę starych użytkowników... zostaliśmy tu tylko my ;)
I w końcu coś się może ruszy, co??? Tak tu cichutko, jak makiem zasiał... Wakacje są!!! Mam nadzieję, że to mój ostatni apel ;P
Nie to miałam na myśli Sun ;P
Chodziło mi raczej o to, że zawładnęliśmy tym forum, i że dzierżymy władzę niepodzielnie ;D
Ale jak widać dobrze nam tu się wiedzie, a raczej wiodło, bo ja naprawdę nie wiem, czemu tu tak pusto teraz... :/
Rzeczywiście coraz ciszej, ale wiadomo, że jak są wakacje to ludzie nie tylko siedzą na internecie:D Ależ Sun wszyscy szanujemy twój szacunek do naszej prywatności:P A Co do zamierającego forum proponuję umówić się na jakąś godzinę i kto będzie mógł wejdzie. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego niejedna żywa dyskusja^^
wątpi czy to wypali biorąc pod uwagę fakt że większość np. plażuje i ani im się śni siadać przed komputerem może od września sie coś zmieni
Sun, nie każdy ma tak dobrze ;) Ja jeszcze przez parę dni muszę odbębnić praktykę... :D Najwięcej czasu mam w soboty i niedziele, mogę też pojawiać się od poniedziałku do środy po godzinie 21 (wcześniej oglądam Housa...)
Ps. Widział ktoś ostatnio Mittron?