Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 717 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Fani podpinajcie się jeśli chcecie należeć do Echelonu. Z senioritą19 nie chcemy się pogubić w liczeniu;) Jestem założycielką, wspólniczką jest Revenge;)

FallenGirl.

ha ha ha dobre;p

FallenGirl.

bejsbol odegra bardzo ważną rolę na tym koncercie xD jedyny sposób aby przedostać się do przodu :D taki joke, będzie zajebiaszczo nie ma się co matrwić :)

seniorita19

w takim razie zamawiam bejsbol ! zaklepany:P

madzja90

hehe;)

madzja90

damy rade, jak wejdziemy taką grupa to nie ma szans, żebyśmy byli na końcu, mam nadzieję chociaż na środek się dostać, bo jak ruszy tłum na wejście, to będą kości połamane... xD

seniorita19

ja mam zamiar wrócić cała:P a ile ma być osób? słyszałam, że 8 tys.?

madzja90

nie mam zielonego pojęcia, ale skoro bilety są wszystkie sold out to znaczy, że dużo.... trzeba było by wejść na torwar i zobaczyć ile ludu mieści :P

seniorita19

no ścisk będzie i to niezły, ale czego się nie robi dla Marsów ;p

FallenGirl.

coraz bliżej Marsi, coraz bliżej Marsi.... dokładnie za 2 tygodnie:D
wybaczcie odbija mi.

madzja90

jasne że ci wybaczymy, sami się cieszymy :D

Priscilla22

ja niestety nie jadę na koncert ;(
ale chętnie się do Was przyłączę jeśli pozwolicie ;D

Crazy_Joanka

oczywiście zapraszamy fanów do rozmów;) witam;)

Priscilla22

czyżby Jared na koncert do Polski miał zamiar przyjechać w niebieskich wlosach? :o

Revenge

no właśnie mam nadzieje, że nie ... kryzys wieku średniego... inaczej nie potrafię opisać tego co ten facet wyrabia ;p

FallenGirl.

starość nie radość, jeszcze troche, a zrobi zielone jak wiśniewski xD

seniorita19

może sobie zrobi czerwone do twarzy mu będzie;)

Priscilla22

no właśnie,może zrobi sobie białe włosy z czerwonymi końcówkami,że niby taka flaga Polski

Revenge

Dobry pomysł ;d ale lepiej niech już spasuje z tymi eksperymentami bo niedługo może nie mieć na czym ich przeprowadzać.

FallenGirl.

też tak myślę;(

FallenGirl.

ha ha ha nie mogę;)

Revenge

właśnie myślę, że chyba tak;)

Revenge

co co co? jakie niebieskie włosy? chyba jestem nie w temacie.

Revenge

aaaaaaaaaa już widziałam, co za porażka -.-'

madzja90

są też plusy-pasuje mu ten kolor do oczu ;p

Revenge

to samo pomyślałam;);*****

Priscilla22

ano ja też od razu stwierdziłam, że pod kolor oczu:D wygląda trochę jak jakaś kreskówkowa postać, która ma oczy i włosy identycznego koloru:P

madzja90

na jednej focie widziałam: włosy niebieskie, oczy niebieskie, buty niebieskie, torba podróżna niebieska i resztę stroju czarna ;)

Priscilla22

no jak smerf, tyle że zamiast białego czarny ;d

FallenGirl.

ha ha ha dokładnie;p Jared-smerf ;p ciekawe który ? może Osiłek? Zgrywus ? Pracuś?;p

Priscilla22

też się nad tym zastanawiałam ! ;d chyba najbardziej pasuje Pracuś ;pp a kiedyś też był trochę taki Zgrywus
A może Smerfetka?

FallenGirl.

ha ha ha nie mogę;p nie róbmy z Jareda laski;) niech oryginalny troszkę z Pracusia trochę ze Zgrywusa;)

madzja90

wiem kurcze tak zabójczo wyglądał;( a teraz......;(

Priscilla22

a cieszyłam się, że będzie czarny w Wawie a tu niespodzianka:P

madzja90

no ja tak samo !

Priscilla22

ja też jestem fanką Marsów :D byłam na ich koncercie w Krakowie( na CLMF) było zarąbiście, tak magicznie, nie da się tego opisać, zakochałam się w Nich jeszcze bardziej :D do Wawy niestety nie pojadę i bardzo ubolewam nad tym ;(
uwielbiam cały zespół, nie tylko Jareda( chociaż uważam,że jest mega seksowny :D, bardzo utalentowany i jest świetnym aktorem)
w niebieskich włosach wygląda fajnie , podobał mi się też z blond irokezie :D, ale wiadomo,ze najlepiej wygląda w swoim naturalnym kolorze i włosach średniej długości !!!( uwielbiam takie fryzury u mężczyzn) pozdrowienia dla wszystkich fanów 30 Seconds to Mars!! jesteśmy zajebiści :D

Agaczzz

ja ubolewałam, bo nie pojechałam na Coke'a ;pp bałam się, że już nigdy nie będę miała okazji pojechać na ich koncert, no a kiedy się dowiedziałam, że przyjeżdżają w grudniu musiałam kupić bilet od razu ;D jeszcze 9 dni :D

FallenGirl.

oj tam nic nie dzieje się bez przyczyny, gdybyśmy były no Coke'u to może byśmy teraz nie jechały, a wtedy by to zabolało, taka noc :) a Jared niech przestanie eksperymentować, bo to się zdeczka nudne robi ...

seniorita19

pewnie przestanie, jak kolory mu się skończą albo włosy powypadają:P

madzja90

prędzej powypadają xD

Agaczzz

oczywiście witam Cię ;)

Priscilla22

Wow, duuużo Nas tu widzę! Ja oczywiście do Wawy jak najbardziej jadę. Nie mogłam pojawić się w Krakowie, choć miałabym zdecydowanie bliżej, więc kiedy usłyszałam, że wracają... cóż, nie było szans, żebym nie kupiła biletu. Już odliczam nawet nie dni, a godziny:)
Aaaa, widzę, że prawie wszyscy się wymieniają jakimiś namiarami, więc moje gadu 11148477
Pozdrawiam serdecznie:)

Marzenkies

jeszcze tylko tydzień! ;D

a tak baj de łej to w R-Evolve usłyszałam wczoraj "thisss...issss...war...." xD czułam potrzebę podzielenia się tym wspaniałym newsem wynikającym pewnie z problemami ze słuchem, ale co tam :p

madzja90

ee tam się przejmujesz ! nie mogę się doczekać 14 !! i kurna zachorowałam wczoraj... jak cały rok nic mi nie było to przed koncertem musiałam coś gdzieś złapać... i <3 my life
w dupie pojadę na Marsów, nawet jeśli będę miała gorączkę

FallenGirl.

nie no do 14 powinno Ci przejść, spokojnie :) tylko leż i się wygrzewaj !

madzja90

no właśnie nie mogę, bo mam cały tydzień zawalony spr które muszę napisać :((
a szczerze to nie pamiętam kiedy ostatnio tak kiepsko się czułam i ogólnie choruję na prawdę rzadko, a jeśli już coś mnie złapie, to trzyma niestety dłuższy czas;pp ale się zażyje jakąś aspirynę to na pewno dam radę do 14 wyzdrowieć

FallenGirl.

no to straszny pech, że akurat teraz Cię wzięło. będzie dobrze:) powtarzaj sobie, że musisz wyzdrowieć może pomoże xD

madzja90

To nie jest śmieszne bo mnie też katarek bierze, a nie zgadniecie, w nocy śnił mi się koncert marsów, ale jakiś dziwny, bo od kiedy na płycie na torwarze są miejsca siedzące ??? ale fajnie było, a w dodatku Jared mówił po polsku, trzeba mieć mój łeb, żeby mieć takie sny...
Widzimy się w Warszawie, co wy na to, żeby się umówić i wejść razem na torwar??? :D

seniorita19

ja mam katar i kaszel,chyba jakaś epidemia.
mi sie pare razy śniło,że gadałam z Jaredem płynnie po angielsku <jasne> :D

Revenge

nie macie kiedy chorować? ;p
a co do snów to oczywiście mi też się kiedyś śnił koncert (a raczej przed-koncert czy jakoś tak ;p), na początku jak byłam podjarana, że mam bilety. i było jakieś spotkanko w wielkim białym pokoju z Marsami i coś ludzie gadali nie pamiętam co, ale pamiętam, że jak jakaś panna coś opowiadała to zachciało mi się kaszleć. i Jared do mnie, żebym nie przerywała, bo to nieładnie:P a potem prosiłam Shannona o przerwę na kaszel.
jak więc widzicie nie tylko Wam śnią się takie dziwne rzeczy :D