Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 717 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Fani podpinajcie się jeśli chcecie należeć do Echelonu. Z senioritą19 nie chcemy się pogubić w liczeniu;) Jestem założycielką, wspólniczką jest Revenge;)

madzja90

to chyba wszyscy mamy głupie sny, ale to jest dziwne nigdy mi się Marsi nie śnili a tutaj coś takiego..... kurczę to już we wtorek, nie mogę się doczekać :D

seniorita19

mam straszny problem! nie wiem w co się ubrać.

madzja90

proponuje tak, żebyś się najlepiej czuła.... :) ja tradycyjnie: ciemne jeansy, jakaś bluza, a na to koszulka marsów i zgłowy xD gdyby to było latem można by było bardziej poeksperymentować :D

seniorita19

kurczę a ja nawet nie mam koszulki marsów. mam nadzieję, że mnie nikt za to nie zabije:P

madzja90

jeśli będą próbować osłonię Cię własną piersią ! albo dwiema xD nie no wiem głupia jestem choroba chyba zepsuła mi mózg jeszcze bardziej, no ale mi takie ciekawe sny to się nie śniły kochane ;D

a wszystkim chorym życzę ZDROWIA !

FallenGirl.

ooooj dzięki:D a żałuj, że Ci się nie śnią.... ale jeszcze wszystko przed Tobą;D

madzja90

wiesz to zawsze zależy co jej się będzie śniło, zapewne głupoty jak zawsze :P xD

seniorita19

ja osobiście lubię jak śnią mi się głupoty xD

madzja90

ja też, ale czasami to są takie głupoty, że jak się wstaje to się chce śmiać, kiedyś mi się śniło, że mój brat był kosmitą xD

seniorita19

emm to chyba była jawa , Twój brat jest kosmitą przecie ;o

FallenGirl.

a no tak fakt, ale wtedy wrzuciłam go do wulkanu, a on tutaj nadal jest :((

Priscilla22

Hej! Ja też jestem fanką Marsów i uważam , że są najlepsi ! ! ! Niestety ale też nie mogę zjawić się w Wa-wie. ;(
Kocham Marsów i jestem z tego dumna ; )

rozyczka18_34

Miło cię widzieć u nas i szkoda że cię nie będzie na koncercie :(

Priscilla22

wspina się Jared,wspina. jest już na 86 w rankingu aktorów :)

Revenge

i dobrze czym wyżej tym lepiej :D

Revenge

ciekawe czy kiedyś wyląduje na 1 miejscu;p

Priscilla22

w to wątpie, no chyba że za jakieś 50 lat :D

seniorita19

to prawda że Jared nie ma już niebieskich włosów? ktoś gdzieś pisał ze ma znowu blond i czarne odrosty jak na EMA

benita1116

ewentualnie ktoś zwyczajnie nie wie, ze ma/miał niebieskie jeszcze niedawno

oluskaa

koncertyyy.pl ktoś zadał pytanie czy Jared ma jeszcze niebieskie włosy i ktos włanie odpisał ze nie i ze ma blond... to nie wiem... ale mam nadzieje że to prawda;)

benita1116

wiem, wiem, widzialam to, ale nie wiem co autor mial na mysli ;) wgl moglby wrocic do wlosow z czasow K&Q, od razu lepiej by się na niego patrzyło. a ten turkus to juz jest cos okropnego, srlsy. mam nadzieję, że to był jedynie jednorazowy wybryk i nie odwali mu tak znowu

oluskaa

Zgadzam się ! ;p

oluskaa

kiedyś czytałam artykuł z czasów A beautiful lie o Jaredzie i napisali, że Jared napewno jeszcze nas zaskoczy, nie wiedziałam wtedy, że aż tak... brakuje mi tamtego uśmiechniętego i żartobliwego Jareda z cudowną grzywką na oczach, no ale niestety nie można mieć wszystkiego, mam tylko nadzieję że do wtorku ten dziki kolor zniknie, bo jak go zobacze to chyba nie przestanę się śmiać xD

seniorita19

będę Cię uspakajać

FallenGirl.

oczywiście :D znając ciebie będziesz płakać ze śmiechu wraz ze mną :P xD

seniorita19

ja stwierdziłam, że zamknę wówczas oczy i będę jedynie cieszyć się samą czystą muzyką, bo patrzec na niego w tym dzikim turkusie bym nie mogla (:

oluskaa

przynajmniej będzie rzucał się w oczy:P

madzja90

no zwłaszcza, że śmiać mi się chciało, jak na CLMF niektóre niunie (zgaduję, że to te słit największe, jedyne prawdziwe fanki marsów, a raczej Jaredkaaaa ich najwspanialnszego i nasłodziachniejszego uha<3) pomyliły podobno wokalistę polskiego zespołu Sofa z Jareczkiem właśnie haha

oluskaa

hahaha xD teraz może się biedne nie pomylą, chociaż jeśli do tego czasu zmieni kolor włosów to nie będą wiedziały za kim mają biegać;p
"zgaduję, że to te słit największe, jedyne prawdziwe fanki marsów, a raczej Jaredkaaaa ich najwspanialnszego i nasłodziachniejszego uha<3" ---> spadłam z krzesła xD

madzja90

MIEJMY NADZIEJĘ, MÓDLMY SIĘ ZA ICH ZMYSŁ ORIENTACJI, amen

zastanawia mnie, czy te laleczki wgl rozróżniają pozostałych członków *myśli* bo co jak co ale denerwują mnie osoby uważające się za wielbicieli ZESPÓŁU, kiedy na wzmiankę o marsach staje im przed oczyma jedynie obraz roznegliżowanego ciała pana J. nie powiem, że mnie ten widok nie kręci, bo musiałabym skłamać (jestem kobietą, więc to raczej nic nadzwyczajnego;), ale dla mnie i wielu normalnych osób marsi to nie jedynie Jared, to CAŁY zespół. a jeśli chcą Jareda samego w sobie to niech poznają go jako aktora, a nie wokalistę zespołu. chociaż.. gdyby zobaczyły go np. w Chapter 27 to by chyba z krzesła ze smutku spadły, taka byłaby rozpacz, bo on tam bsHytkO wygląda ;<

haha jeeeeej, już się nie mogę doczekać koncertu i tych wszystkich wrzasków 'J, MARRY ME' dookoła mnie <3

oluskaa

może Jared zrobi sobie czerwone jako że wojna, krew?;p

Priscilla22

mogłoby być całkiem ciekawie XD
jak zobaczyłam, że nie tylko ja nie jadę do wawy, to mi się od razu lepiej zrobiło ;p

agirlfrommars30

mi też;)

Priscilla22

oby nie, to już byłaby lekka przesada;p

madzja90

jejku, jejku, pasowałby mi to lakieru na paznokciach

oluskaa

ach to przeznaczenie <3

madzja90

prawda? to początek wspólnej drogi życiowej, mojej i Jaredkaaaaa <3 to będzie jak sen - mały, skromny ślub, przytulne ranczo gdzies, gdzie nikt nas nie znajdzie i gromadka uśmiechniętych, szczerbatych dzieci, z oczyskami po moim mężusiu. i na dodatek, oo tak bądźcie zazdrosne niah niah, Jaredek dla mnie skończy z muzyką i z aktorstwem i będzie mój, tylko MÓJ!

kurde, nie wiedziałam, ze mam taka wyobraznie hahaa

oluskaa

on jest nasz wspólny wszystkich lasek;)

oluskaa

bardzo fajne marzenie, ale muszę cię rozczarować.... Jared nie ma mniejszego zamiaru się żenić, już lepiej zostać groupies xD

oluskaa

proszę zaproś mnie na śluub! :P

madzja90

ojejku, jejku, tam wyżej mnie straszą, że Jaruś nie ma zamiaru się żenić ;< i co ja teraz biedna pocznę z twoim zaproszeniem na ślub ;<

oluskaa

nie martw się, zechce mu się dzieci i żony po 60-siątce, bo już wtedy nikt nie będzie miał ochoty słuchać flegmatycznego bębnienia w perkusje i ledwo śpiewającego wokalisty, tylko nie wiem czy ty wtedy będziesz zainteresowana ??? :/ xD

seniorita19

ZAWSZE I WSZEDZIE

haha, sie usmielam przed chwila - ludzie planuja z sektorow schodzic na plyte lól

oluskaa

życzę im powodzenia przy ochronie xD jacy ludzie są czasami naiwni :D

seniorita19

zycze im powodzenia przy wkurzonych ludziach cisnacych sie na plycie bo jakimś IDIOTOM zachciało sie wpieprzac tam, gdzie nie ich miejsce. nie prosciej bylo po prostu kupic bilet na plyte hm?

oluskaa

może na płytę szybciej poszły?

madzja90

na pewno szybciej poszly, ale to akurat nie problem, sama kupiłam bilet na tydzień przed koncertem :)

oluskaa

ja teraz szukam na gwałt dla siostry bo okazało się, że chce iść też i znalazł się ale za 260 zł :/

madzja90

tyle co ja sie naszukałam biletow to glowa mala, zostałam oszukana na ponad 200 zł, dostawałam propozycje biletow za 400-500 zł (LOL) dopiero jak juz straciłam nadzieje, to miła osóbka sprzedała mi w cenie nominalnej + zyskałam towarzystwo pociągowe i noclegowe ;)

OH, CZEGO SIE NIE ROBI DLA JAREDKAAAAA, c'nie?

oluskaa

nie no nie wierzę, 500 złotych??!! poszaleli już do końca. mam nadzieję, że uda mi się znaleźć dla siostry bilet ale kurczę jakby wcześniej nie mogła się zdecydować !
i fakt, jakoś musisz poznać swojego przyszłego męża:P