Fani podpinajcie się jeśli chcecie należeć do Echelonu. Z senioritą19 nie chcemy się pogubić w liczeniu;) Jestem założycielką, wspólniczką jest Revenge;)
haha, mam nadzieje, ze nikt z tu obecnych nie bierze na serio tego, co pisałam wyżej ;d bo z autopsji wiem, ze nie wszyscy łapią co to sarkazm :D
a męża trzeba poznać, nie ma, że nie. jak tylko mnie zobaczy to oszaleje uhauahauaha <3
ewentualnie jedzcie i od konikow kupcie, na pewno beda. bo moge sie zalozyc, ze te osoby, ktore chcialy absurdalnie wysokie ceny za gowniany bilet, beda stac przed torwarem i tyłki odmrazac.
na last.fm na szałcie wydarzenia jest sporo ofert zarowno o kupnie, jak i o sprzedazy, wiec tam kukaj ;d i na koncertyyy.pl też :)
akurat nie chodziło mi o ciebie, jesteś KÓL wgl ;d
a nie ma za co. jak to sie mowi? łączmy się my, fani marsów :) im wiecej tym lepiej. chociaz.. nie, jak sie stoi scisnietym na plycie to juz nie tak fajnie xd ale mam zamiar sie dostac na scene na k&q, trzymajcie kciuki !
szczęściara! ja będę dupkę odmrażać sobie haha
mam nocleg w jakimś schronisku koło Torwaru podobno tylko probuje skumac, gdzie to dokładnie (nie ja sie zajmowalam rezerwacją) i od której mogę tam wbić, żeby się ogarnąć na podbój wawy ;)
tak, tak, tylko one same nie wiedzą nic chwilowo mwahaha ;d najwyzej bd na dworcu spaly, wygodny chociaz macie? ;>
ej no myślałam, że jak stolica to śmierdzieć chociaż na dworcu nie bedzie ;< zepsułas mi teraz marzenia buuu
z Sosnowca, koło Katowic, w razie gdyby to pierwsze nic ci nie mowilo, na 10,30 powinnam byc w wawieee
spokojnie, dworce się odnawiają więc niedługo będziesz mogła spokojnie tam przenocować skoro tak o tym marzysz xD
chyba znalazłam bilet !
też zostałam oszukana i straciłam 200 zł miesiąc temu:/ a w piątek znalazłam an sektor H za normalną cene:)
co się przejmować zostaną przez tłum wykopani i tyle, a jak im się nie podoba to niech lepiej w domu zostaną xD Kretyni, żal im dupy ściska czy co :D
a myślałam, że tylko ja jestem tak rąbnięta xD zostawcie Jareda w spokoju, chłopak ma już dość przeżyć <joke>
wiesz, ponoć my zaliczamy się do tych normalnych, wyobraź sobie jak on się musi czuć patrząc i słuchając tzw. fungirlsów, to musi być straszne, a tak poza tym przeglądając inne fora wszędzie sie słyszy: ja taka nie jestem! a do choinki skąd ich się potem tyle bierze na koncertach ??? bardzo nurtujące mnie pytanie, chyba się w ściekach chowają xD
ja wiem, że Jared jest najważniejszy, ale muszę ci coś wyznać: on nie wyjdzie za ciebie za mąż, bo ma inną-mnie :P xD ( jak to dobrze, że za marzenia nie karają...jeszcze :D)
Madzja spokojnie, wszyscy będą wydawać swoje piski, jak tylko wejdą na scenę :)
a ja zgarnę dla siebie Shannona i zostaniemy jedną wielką szczęśliwą rodziną <3
a tak na serio to można wnosić aparaty?
okay, więc od dziś jesteśmy Leto Family xD
Z tego co wiem to profesjonalnych nie można wziąść ze sobą, a te takie zwykłe owszem...
ja mam tak odkąd marsów słucham, czyli z jakieś 5 lat xD
a właśnie skoro masz tak blisko na Torwar, to może przenocujesz ze trzy duszyczki do rana, wiesz wkońcu jesteśmy rodziną... co ty na to.... nie no taki żart :P
okay będę bardzo cicho...
kurcze jeszcze tylko jutro, potem koncert i po koncercie i pozostaną wspomnienia, fajnie będzie xD
Byłoby fajnie wpaść na siebie przed koncertem albo nawet na :)
kurczę, już niedługo będzie po.... to smutne:( chcę mieć fotkę z przyszłym mężem przynajmniej na pociechę:(
no dobrze by było mieć jakąś fotkę z nimi, pamiątka na całe życie, mam nadzieję, że latem przyjadą jeszcze...
wydaje mnię się, że jak już tam będę to też zacznę piszczeć jak małolaty, ale to wszystko z radości bo zobaczę ich (miejmy nadzieję) na żywca juhu:P
a ja się stresuję, że bilet nie przyjdzie, że zgubie kurtkę, że zgubię się w tłumie, że nie wrócę do domu i że coś sobie złamię:P
najwazniejsze dla mnie to bilet na pociag (bilet na koncert odbiore w pociagu haha) i czerwona kartka/szmata czy cos iii aparat i w wawie GDZIEŚ kupić farmy fluorescencyjne <wielka rozkmina>
no właśnie ja za późno sobie przypomniałam, przez neta już by nie doszły, u mnie nigdzie nie ma, wiec tylko wawa zostaje. dostalam telefniczne namiary na jakis sklep, wiec moze cos wykombinuje jutro. do tego jest PIEPRZONA syberia na dworze, wiec nie wiem, co zrobic, zeby nie zamarznac ;d chyba tylko pozostaje rozgrzanie się czymś.. mocniejszym ;d
nie jest aż tak masakrycznie zimno, ale trochę jest nieprzyjemnie. miejmy nadzieję, że temperatura nie spadnie nagle do -20 stopni:P
uważaj z tym czymś mocniejszym, żebyś jakiejś głupoty potem nie odstawiła:P
no właśnie jutro w tej twojej stolicy -15 w dzien a w nocy nawet do -23, w srode jeszcze gorzej w dzien brrrrr
cos tyym, znam granice :D poza tym to tylko na rozgrzewke, mam zamiar zapamietac z koncertu jak najwicej <3
hej dziewczyny ;p Miałyśmy umawiać się co do spotkana chyba na gadu jednak ostanio mam mały problem z koputerem i jest to nie możliwe ;p Więc jak planujecie coś? Bo ja oczywiście jestem chetna ;))
Joł ;) ja od mila949, ze względu że nie ma dostępu do kompa odpowiadam. ;D
będziemy w wawie na centralnym jakoś 11.00-12.00 zależy od tego czy bardzo będą pociągi poopóźniane ;)