z racji tego, że w poprzednim temacie namnożyło się komentarzy to zakładam nowy temat:p
a tak przy okazji to Radosnych Świątek życze;)))
pozdrowienia dla całej rodzinki:):*
kiedy ja zostanę lekarzem nadejdą inne czasy!
a tak nawiasem.. Shauni wiem co czujesz nie wiem jak Cie pocieszyc bo chyba sie nie da. musisz sama na to spojrzeć z innej strony. i musisz mieć nadzieję i starac sie na razie nie martwic jeszcze nic nie jest powiedzine. musisz tez być z przy nim teraz. jak nie fizycznie to duchowo.
no cóż, ja pamiętam jak mój dziadek ostatni zmarł to miałam 6 lat... i płakałam strasznie na różańcu w kaplicy...
ale w 2006 w siepniu zmarł mój wujek. mojego ojca brat. i mój dom i dom kuzynki i kuzyna to sa od siebie oddalone o 10 metrów, więc my zawsze ze sobą tak blisko...
no i dzień wcześniej ten wujek malował dach mojego domu, więc nie mogłam w to uwierzyć... i jak poszłam do kuzynki to ona i kuzyn tez siedzieli tacy załamani... ich mamy nie było, bo była w Niemczech a ich dziadkowie to żal.pl... mówie Wam, to było straszne, takie mało realne uczucie... :|
ale dość smutnych rzeczy, nadala nuce te 3 zdania z końcowej sceny ST...! xDD juz nie moge ze sobą wytrzymać...
mo dziadek umarł jak miałam 6 miesiecy nie znałam go praktycznie wyszedł z domu rano do pracy i już nie wrócił-zawał. a drugi dziadek? po rozwodzie rodziców nawet nie zadzwonił ( to było7 lat temu)
Nona- mnie nawet nie było na tym świecie (i sie nie zanosiło ;)) a Depp miał pewnie około 10 lat jak mój dziadek umarł
Shauni- rozumiem Cię w 100%, bo moi rodzice też pracują za granica i nawet gdy ich nie było w domu to była babcia i dziadek, a teraz też się tak zastanawiam- po cholerę iść do tego szpitala skoro i tak Cię tam nie wyleczą, a nawet mogą zaszkodzić (wiem coś o tym od mojej rodziny).
Ciara- fajny avatar :) ja też chyba swój zmienię
też mam kilka pomysłów na avatar ale nie moge sie zdecydowac a ten mój obecny taki pociągający jest... ;)
jenyś, Ciara, zmieniłas avatara... a ja Cię nadal kojarze z Willym Wonką wiesz? xDD
co do adopcji, to ja sie nie mieszam, bo ja tez ta adoptowana przez Szarą i Sweeneya xDD
MAM PYTANIE DO WINONY. widziłas Ciara juz autograf dostała ona maila wysyłała czy list kiedy? chyba maila tak jak my nie? i chyba nawet tak gdzies w tym samym czasie nie?
No właśnie, nie wiem, trzeba by było jej zapytać kiedy wysłała, ja tylko wiem, że wysłała tego samego maila co my (na ten sam adres). A ty wysłałaś jeden raz czy dwa?
tak Nona, Ciara wysyłała maila, ok. 2 tygodnie temu, pytałam ja o to:)
tez wysyłałam maila, już czekam xDD :D
kurde, kobitki, nie róbcie mi nadziei bo ja też wysłałam maila równe 2 tyg temu xD mam nadzieje ze nie będzie żadnych nieprzewidzianych zdarzeń;>
Winona dostałam nerwicy przez Ciebie! boże ja mieszkam na takich suburbs! i nie mam skrzynki muszę wyczekiwać chyba sie potnę szarym mydłem! Boje sie jak nie usłyszałam dzwonka do drzwi i teraz autograf leży w śniegu? kurwa!!!!!
może aż tak źle nie będzie;) ja mam cały czas schiza, ze bedzie padał deszcze, i jak będzie list w skrzynce to mi zamoknie:P dodaję was do ulubionych tak poza tym;) <jeśli nie macie nic przeciwko:D>
Ehh... I ja teraz tez mam problem no.... A wogule kot mi podeptal jeden plakat Depp'a myslalam ze go zabije... Szybko wzielam kota pod pache i wywalilam z chaty...
Alynka nie martw sie, bo do mnie list z Sanoka szedł 3 tygodnie, fakt że 600 km dalej to jest, ale...
a autografy to zazwyczaj miesiąc, Madzia taka szczęściara :P
KURDE BOJĘ SIĘ!!!!! zaraz wyjdę przed dom i będę szukać. żeby tylko sąsiedzie nie mysleli że szukam miejsca na zakopanie ich po zabiciu łopatą i zasadzeniu w tym miejscu kukurydzy ;)
Co nie wejde to w smiech najpierw te nozyczki i te wiersze xD
"A jeśli się uśmiechniecie
Od Deppa wodą dostaniecie. " - Nie wiem, czy bym sie tak swietnie czula jakbym podeszla do Johnnego usmiechnela sie promiennie, a on mnie sru z wiadra woda po pysku xD xD xD No wyobrazilam sobie to O.o xD
A ja moze na jutro sklece wiersz o naszej rodzince, taki podsumowujacy ^^ Bo zauwazylyscie, ze po kazdym pomysle pojawia sie wierszyk? Po planach wypadowych odszukaniowo i poznaniowo Johnnowyh byl multum wierszykow, potem po tej naszej imprezie w Nibylamdii, teraz po tych bataliach z batalionami chlopskimi xD Takie zakonczenie rozdzialu ;)
Byłoby świetnie, gdybyś napisała wierszyk o naszej rodzinie Szara:)
(tylko podkreśl w nim, że jestem zamykana w szafie)
ja wchodze , to reszta wychodzi ;p
tak wogóle to mam dość dzisiejszego dnia.
nienawidze porządków przedświątecznych, całego tego zamieszania. -.-*
a z dobrych rzeczy mam taką, że teraz jem....
śmietane 18% :D
Heej!Mnie tez dawno tu nie było.Masz racje (krwisty paszteciku) - porządki dobijają :/ ale takie życie.
A ja wczoraj obejrzałam sobie Edwarda(olewając porządki :P).Strasznie się wzruszyłam,ale film cudowny.Jeden z najpiękniejszych.CUDO! :)
http://playwielkanoc.pl
wesooołych świąt xPPPPPPPP
umarłam ze śmiechu z tego filmiku xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD
o matko, już nie moge z tej kartki Pasztecikuu...! xD xD xD xD xD xD
Wy mnie chcecie wszystkie zabić śmiechem xD xD
Macie rację, że życzenia są w światecznym klimacie:) Tylko zajączka i święconki tam brakuje.
Macie rację, to zajączek:) Ja ogólnie ostatnio jestem jakaś ślepa. Wczoraj nie zauwazyłam, że pada śnieg i byłam pewna, że na dworze piękna pogoda...
hah xDD
no nie moge.
hit sezonu.
najlepsze życzenia xPPPPPP
<nagły wybuch śmiechu> hahah xDDDDDDDDDDDD nie moge xPP