Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

z racji tego, że w poprzednim temacie namnożyło się komentarzy to zakładam nowy temat:p

a tak przy okazji to Radosnych Świątek życze;)))

pozdrowienia dla całej rodzinki:):*

xXKruczeQXx

Hehe... :D Adoptować?... Hmm... Ok! Kolejne dziecko w rodzinie tym razem Adoptowane!!!

kiedy ja zostanę lekarzem nadejdą inne czasy!
a tak nawiasem.. Shauni wiem co czujesz nie wiem jak Cie pocieszyc bo chyba sie nie da. musisz sama na to spojrzeć z innej strony. i musisz mieć nadzieję i starac sie na razie nie martwic jeszcze nic nie jest powiedzine. musisz tez być z przy nim teraz. jak nie fizycznie to duchowo.

Deliciosa

no cóż, ja pamiętam jak mój dziadek ostatni zmarł to miałam 6 lat... i płakałam strasznie na różańcu w kaplicy...
ale w 2006 w siepniu zmarł mój wujek. mojego ojca brat. i mój dom i dom kuzynki i kuzyna to sa od siebie oddalone o 10 metrów, więc my zawsze ze sobą tak blisko...
no i dzień wcześniej ten wujek malował dach mojego domu, więc nie mogłam w to uwierzyć... i jak poszłam do kuzynki to ona i kuzyn tez siedzieli tacy załamani... ich mamy nie było, bo była w Niemczech a ich dziadkowie to żal.pl... mówie Wam, to było straszne, takie mało realne uczucie... :|

ale dość smutnych rzeczy, nadala nuce te 3 zdania z końcowej sceny ST...! xDD juz nie moge ze sobą wytrzymać...

eM_Barrie

mo dziadek umarł jak miałam 6 miesiecy nie znałam go praktycznie wyszedł z domu rano do pracy i już nie wrócił-zawał. a drugi dziadek? po rozwodzie rodziców nawet nie zadzwonił ( to było7 lat temu)

NonaT

Nona- mnie nawet nie było na tym świecie (i sie nie zanosiło ;)) a Depp miał pewnie około 10 lat jak mój dziadek umarł

eM_Barrie

Shauni- rozumiem Cię w 100%, bo moi rodzice też pracują za granica i nawet gdy ich nie było w domu to była babcia i dziadek, a teraz też się tak zastanawiam- po cholerę iść do tego szpitala skoro i tak Cię tam nie wyleczą, a nawet mogą zaszkodzić (wiem coś o tym od mojej rodziny).
Ciara- fajny avatar :) ja też chyba swój zmienię

Lady_From_Burton_World

też mam kilka pomysłów na avatar ale nie moge sie zdecydowac a ten mój obecny taki pociągający jest... ;)

Deliciosa

jenyś, Ciara, zmieniłas avatara... a ja Cię nadal kojarze z Willym Wonką wiesz? xDD
co do adopcji, to ja sie nie mieszam, bo ja tez ta adoptowana przez Szarą i Sweeneya xDD

eM_Barrie

eM Barrie Szara i Sweeney nawet nie zauwazą ze im przybylo jedno dziecko... :D

xXWronQaXx

Hahahahahahaha Szczere WronQa :* Sporą tą rodzinke macie coś zauwazylam!

Deliciosa

no-tym bardziej że adoptowane xDD
wybaczcie... xDD

eM_Barrie

Zapraszam na mojego bloga,na nowy temat:D

Bodysnatchers

MAM PYTANIE DO WINONY. widziłas Ciara juz autograf dostała ona maila wysyłała czy list kiedy? chyba maila tak jak my nie? i chyba nawet tak gdzies w tym samym czasie nie?

NonaT

No właśnie, nie wiem, trzeba by było jej zapytać kiedy wysłała, ja tylko wiem, że wysłała tego samego maila co my (na ten sam adres). A ty wysłałaś jeden raz czy dwa?

Lady_From_Burton_World

jednego a wy? weźcie mi teraz nie mowicie ze 2 bo pewnie nie dostanę ja mam pacha zawsze!

NonaT

Ja tez jednego, myślałam, że wy po dwa wysyłałyście ;)) hehe panike sieje niepotrzebnie ;)

eM_Barrie

Hehehehehe

Deliciosa

tak Nona, Ciara wysyłała maila, ok. 2 tygodnie temu, pytałam ja o to:)
tez wysyłałam maila, już czekam xDD :D

eM_Barrie

może i do mnie dojdzie miejmy nadzieję :)) ale ja mam pecha! shit!

eM_Barrie

kurde, kobitki, nie róbcie mi nadziei bo ja też wysłałam maila równe 2 tyg temu xD mam nadzieje ze nie będzie żadnych nieprzewidzianych zdarzeń;>

alynka_xD

Cholera, a ja dziś nie sprawdzałam skrzynki pocztowej ;) może go nikt przez noc nie ukradnie XD

Lady_From_Burton_World

Winona dostałam nerwicy przez Ciebie! boże ja mieszkam na takich suburbs! i nie mam skrzynki muszę wyczekiwać chyba sie potnę szarym mydłem! Boje sie jak nie usłyszałam dzwonka do drzwi i teraz autograf leży w śniegu? kurwa!!!!!

NonaT

może aż tak źle nie będzie;) ja mam cały czas schiza, ze bedzie padał deszcze, i jak będzie list w skrzynce to mi zamoknie:P dodaję was do ulubionych tak poza tym;) <jeśli nie macie nic przeciwko:D>

NonaT

Ehh... I ja teraz tez mam problem no.... A wogule kot mi podeptal jeden plakat Depp'a myslalam ze go zabije... Szybko wzielam kota pod pache i wywalilam z chaty...

alynka_xD

Alynka nie martw sie, bo do mnie list z Sanoka szedł 3 tygodnie, fakt że 600 km dalej to jest, ale...
a autografy to zazwyczaj miesiąc, Madzia taka szczęściara :P

eM_Barrie

KURDE BOJĘ SIĘ!!!!! zaraz wyjdę przed dom i będę szukać. żeby tylko sąsiedzie nie mysleli że szukam miejsca na zakopanie ich po zabiciu łopatą i zasadzeniu w tym miejscu kukurydzy ;)

Deliciosa

Ja juz musze leciec Aniolki! Papapa! Do jutra!

xXWronQaXx

Ale jedziecie:D
Ale mnie dawno nie było ehhh:D

Bodysnatchers

ja też już mykam, papa wszystkim:)

xXWronQaXx

Co nie wejde to w smiech najpierw te nozyczki i te wiersze xD
"A jeśli się uśmiechniecie
Od Deppa wodą dostaniecie. " - Nie wiem, czy bym sie tak swietnie czula jakbym podeszla do Johnnego usmiechnela sie promiennie, a on mnie sru z wiadra woda po pysku xD xD xD No wyobrazilam sobie to O.o xD
A ja moze na jutro sklece wiersz o naszej rodzince, taki podsumowujacy ^^ Bo zauwazylyscie, ze po kazdym pomysle pojawia sie wierszyk? Po planach wypadowych odszukaniowo i poznaniowo Johnnowyh byl multum wierszykow, potem po tej naszej imprezie w Nibylamdii, teraz po tych bataliach z batalionami chlopskimi xD Takie zakonczenie rozdzialu ;)

użytkownik usunięty
Astartte

Byłoby świetnie, gdybyś napisała wierszyk o naszej rodzinie Szara:)
(tylko podkreśl w nim, że jestem zamykana w szafie)

Deliciosa

ja wchodze , to reszta wychodzi ;p
tak wogóle to mam dość dzisiejszego dnia.
nienawidze porządków przedświątecznych, całego tego zamieszania. -.-*

a z dobrych rzeczy mam taką, że teraz jem....

śmietane 18% :D

użytkownik usunięty
Kadanada_Hadness

Ja właśnie przyszłam:)
Co do jedzenia, to jestem jakoś mało głodna:)

Heej!Mnie tez dawno tu nie było.Masz racje (krwisty paszteciku) - porządki dobijają :/ ale takie życie.
A ja wczoraj obejrzałam sobie Edwarda(olewając porządki :P).Strasznie się wzruszyłam,ale film cudowny.Jeden z najpiękniejszych.CUDO! :)

Deliciosa

http://playwielkanoc.pl
wesooołych świąt xPPPPPPPP
umarłam ze śmiechu z tego filmiku xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kadanada_Hadness

Ej,extra! :D prawie spadłam z krzesła :P:P boskie! taki...świąteczny klimat,nie?

verena_3

Cudne.Wymażone życzenia dla znajomych:D

Deliciosa

xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

o matko, już nie moge z tej kartki Pasztecikuu...! xD xD xD xD xD xD
Wy mnie chcecie wszystkie zabić śmiechem xD xD

użytkownik usunięty
eM_Barrie

Macie rację, że życzenia są w światecznym klimacie:) Tylko zajączka i święconki tam brakuje.

przeciez to zajączek śpiewa, nie? xDD xDD xDD

A to co gra na gitarze to nie zajaczek?

użytkownik usunięty
veine_

Macie rację, to zajączek:) Ja ogólnie ostatnio jestem jakaś ślepa. Wczoraj nie zauwazyłam, że pada śnieg i byłam pewna, że na dworze piękna pogoda...

Deliciosa

hah xDD
no nie moge.
hit sezonu.
najlepsze życzenia xPPPPPP

<nagły wybuch śmiechu> hahah xDDDDDDDDDDDD nie moge xPP

Deliciosa

ej ogladam to już 10 raz xDD

eM_Barrie

Dzień dobry!O czy piszecie?Ja jak zwykle nie w temacie...

Jenks

obejrzyj te życzenia od Krwistego pasztecika xDD o nich piszemy xDD

eM_Barrie

widziałam.świetne.teraz będę z koleżankami po świętach ciągle to śpiewać!

Jenks

ale co? ten tekst co tam miga czy: "łałahłałałałaaaaaaaaałaaaaa...!!!" xDD

eM_Barrie

tekst ale łałahłaaa.... też

Jenks

aaa xDD
ale interpretacja łałałaaaaaa jest niezła xDD
dobra, ide już spać, musze sie oderwac od tego królika xDD bywajcie! :** DEPPomaniaczki xD