z racji tego, że w poprzednim temacie namnożyło się komentarzy to zakładam nowy temat:p
a tak przy okazji to Radosnych Świątek życze;)))
pozdrowienia dla całej rodzinki:):*
Fajne :)) To+ wasze komentarze= siedze i smieje sie do monitora jak idiotka ;))
A tak w ogóle to biore zaraz brzytwe (do obrony ;)) i ide szukac mojego autografu, czy mi go nikt nie zarąbał ;)
widzę,ze polujesz na listonosza... czyżby szykował się Sweeney Todd 2?spoko :) w takim razie powodzenia w poszukiwaniach!
Snow is fallin, all around me
Children playing, having fun
It's the season, love and understanding
Merry christmas everyone
A niech mi ktoś powie, że nie ;))
Kto ze mną szuka prezentów w domu? Moi rodzice pewnie schowali do szafy...Powiedzmy, że przez przypadek do niej wpadnę i zobaczę prezenty, które dostanę po choimkę:)
Zanosi się na białe święta
No, ja też już szukałam prezentów, ale nic z tego- za dobrze schowane XD. Ale jak sobie pomyślę o uroczystej Wigilii ;)) i barszczu czerwonym Winiary na kolację to aż mi wesoło XD
A kto u Ciebie zabił karpia?
Jutro idziemy na ryby, ale raczej niczego prócz śledzia nie złowimy, ale dobre i to. Barszcz winiary pyszny,ale lepszy jest z amino(zupka chińska, a czas przygotowywania zaledwie 2 minuty, to niesamowite!)
No tak, u nas się wszyscy nad karpiem litują i w efekcie zamiast niego jemy pizzę wegetariańską (no bo Wigilia- to post ;)). Ciekawe kiedy dadzą Kevina samego w domu???
Pierwszy raz? Jak to możliwe? Przecież to tradycja Bożonarodzeniowa tak jak pizza zamiast karpia, koszyk z barankiem zamiast prezentów i śnieg zamiast słońca na wiosnę ;)
Ty też obejrzyj! Mówię Ci świetne! To chyba jakaś nowa produkcja.
Zaraz...czy czasem Johnny depp nie gra tam fryzjera?
Jak myślisz Ulcia, kiedy Polsat da Kevina samego w domu, w końcu Boze Narodzenie się zbliża? ;)) A tak w ogóle to życzę Ci Merry Christmas and Happy new year! XD
Nawzajem wiesz sądzę ,że już niedługo hehe xD a były jasełka były...wiecie co widziałam Mikołaja na saniach xD hehe xD i renifery xD
A ja widziałm reklame coca-coli-
Coraz bliżej Święta, coraz bliżej Święta...
U mnie też jasełka już były a jedziecie w tym roku na pasterke, bo ja tak :)
Lataja!! I tak dzwonki dzwoniły...TEż widziałam tą reklamę hehe...Oczywiście ,że idę xD hehe zasne na niej ale co tam xD
To nie jest: "Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta", tylko "Cooraz bliżej święta, Cooraz bliżej święta"
Oki Aniołki życzę spokojnej nocki ;) Dobranoc:* Lece spać ,bo zasypiam na klawiaturze hyhyhy...Papa :)
Hola hola, Despero, daj sobie na wstrzymanie. Nie denerwuj się tak, bo Ci żyłka pęknie, a szkoda by było stracić tak inteligentnego forumowicza xD
A w ogóle to dzień dobry. To mój pierwszy post w tym temacie;)
Peace;)
Peace :)
hm.
jakiż świąteczny nastrój zapanował.
karpik, choinka, żonklile, zajączki, mikołaje, kurczaczki.
hmhm ^^
też tak nie lubicie świąt jak ja?
nienawidze sprzątać, nienawidze odwiedzać rodziny, nienawidze gości.. jedynie co lubie to śniadanie w sobote.
A ja nie cierrrrpię barszczu białego. I dzielenia się jajkiem. W ogóle wolę Boże Narodzenie ;P
Peace;)
Boże Narodzenie roxx
lepsze od wielkanocy to racja.
powiedzcie mi jaka jest różnica między Barszczem białym a żurkiem?