PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1042
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

Rozmowy o AV

ocenił(a) serial na 9

Gubię się już troszkę w dyskusji "Jak wrażania po pierwszym odcinku?" więc postanowiłam założyć nowy :)

Co do dzisiejszego odcinka: nie spodziewałam się że powiem kiedyś coś dobrego o Lili i Cristinie ale wielki plus dla nich że nie siedzą na tyłku w mieszkaniu tylko starają się zarobić pieniądze (choć Cristina w gaże jak dla wojska ugotowała te swoje specjały:)

Druga rzecz to to że byłam w lekki szoku jak Kendra pozwoliła się zachowywać tak Odett wobec siebie. Nie pasowała mi te jej pokora.

dominik1989

Tak. Cóż, pewnie nie przyszło im do głowy, że ktoś mógł to nagrywać... Jestem ciekawa, czy wpadną na pomysł kto im to zrobił...

Tak, tak Salsero, że inny był przy Beatriz. Wydawało mi się, że na końcu jak Salsero chyba podniósł tę apaszkę Beatriz (czy, co to tam było) to powiedział, że nawet nie powiedziała jak ma na imię, a oni to przetłumaczyli, że nawet mu nie dała swojego numeru telefonu? Chyba, że ja się przesłyszałam. Tez stwierdziłam, że jak w Kopciuszku, tylko zgubiła coś innego. Jak moja mama zauważyła, że Betty przyszła do tego samego klubu, w którym był Salsero stwierdziła: Z deszczu pod rynnę hahaha A Leo jest okropny... Wystawił Beatriz...:/

Nie dziwię się, bo świetnie się skończyło. Wg mnie Frankie pamięta o bulimi, to poważna choroba i na pewno by o niej nie zapomniał.

jagodajulia

Fajny był ten wczorajszy odcinek.
Końcówka była dobra "Nikki spodziewa się pańskiego dziecka". Frankie jaki zdziwiony :D:D
Może wreszcie powie Victorii o bulimii Nikki.

Vanessa100

Tak, tak :) Mina Guzmancita świetna. To jest tak absurdalne, że na samo wspomnienie się śmieję ;) Ale Victoria była bardzo poważna. Ciekawe jak się będzie tłumaczył ;)

jagodajulia

chyba po prostu wyjawi jej całą prawdę o bulimii

Vanessa100

Albo pójdzie do Nikki, aby ta zaprzeczyła, że spodziewa się jego dziecka.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Odbiegając od tematu, czy wie ktoś jak nazywa się piosenka, do której "tańczyła" Victoria??

petit_fleur

Shandi Sinnamon - He's a dream

Piosenka pochodzi z soundtracka do filmu "Flashdance". Viktoria ewidentnie zainspirowała się tańcem bohaterki tego filmu :D

ocenił(a) serial na 9
viveraa

dzięki(:

p_o_n_

I był mój odcinek :D Scenka między Nikki, Frankim i Victorią :D hahaha Guzman taki zadowolony i odprężony, że wszystko się wyjaśniło, a Nikki mówi, że nie musi się o nic martwić, bo wyznała mamie prawdę o nich :D I później jak Victoria powiedziała, że bycie rodzicami to odpowiedzialność i zapytała się go, co zamierza zrobi, a Guzman na to, że nic, bo to dziecko nie istnieje, a Nikki jest kłamczuchą :D haha Nikki jak udawał, że wcale nie jest kłamczuchą, a Victoria uwierzyła córeczce :D Ta cała scenka jest świetna. I jak Nikki do Guzmana powiedziała, aby zniknął z jej życia hahaha Biedny Franki :) Niestety Nikki nie osiągnęła celu, bo Victoria nie zamierza zwolnić Guzmana :)

Beatriz i Paula się spotkały, ale ta nie wyznała, że jest jej matką, tylko przyjaciółką jej matki.

Kendra zabrała płytę z nagraniem, podłożyła pustą. Odette jest zła, że nic się nie nagrało. Odwiedziła Kendrę i powiedziała jej, że nie ma nagrania. A Kendra stwierdziła, że szkoda, ale ona zrobiła to, co miała zrobić i chce swoją zapłatę hehe

Salsero myśli o Betty ;)

Cristina dostała list...

jagodajulia

Coś mnie się wydaje że Salsero i Beatriz beda mieli sie ku sobie.

Kalinka2141

Ja też tak myślę

jagodajulia

Ostatnio serial coraz bardziej się rozkręca.
Dzisiejszy odcinek był super. Nieźle się na nim uśmiałam. Naprawdę.
Biedny Guzman - co on w dzisiejszym odcinku przeżył :D
Nikt nie pozwolił mu się nawet wytłumaczyć.
A jaki zmartwiony siedział przy tym stole :D Wszyscy się wtedy zleźli do tej kuchni (Tomasina, Polita znowu ględząca o miłości, Jean-Marie opowiadający o wzruszającej scenie z filmu, Lili). Miałam wrażenie, że Guzman zaraz wstanie od tego stołu i krzyknie: Ludzie, dajcie mi wszyscy spokój!!! :D:D

Biedny Frankie nawet nie mógł spokojnie się przespać.
Co on przejdzie przez tą Nikki, to głowa mała.
Frankie przynajmniej nie może narzekać na nudę w pracy :D:D

Vanessa100

Ja się najbardziej uśmiałam na scence w salonie :D Dokładnie, Guzman przeżył okropne chwile. Nikt mu nie wierzył... Wiedział, że to jest jeden wielki absurd.

jagodajulia

Ciekawi mnie wątek Salsera i Beatriz. Salsero chyba naprawdę się zakochał.
Kendrze ładnie w czarnych włosach. W blondzie też jej ładnie.

Vanessa100

Też jestem ciekawa, co z tego wyjdzie. Salsero więcej się uśmiecha. Nie pojechał do Kendry...

jagodajulia

Wszyscy ciągle go pytają o matkę ;)

Vanessa100

Może Salsero sie zakocha...w Beatriz. Mnie nie daje spokoju zona Guzmana.

Kalinka2141

Ja też się zastanawiam kim jest żonka Guzmana, gdzie jest i co porabia :D
Może się rozwiedli, a może są tylko w separacji.

Kalinka2141

Jak jeszcze jej nie pokazali, to wg mnie nie jest, aż tak ważna.

Vanessa100

Jak wmówił, że miała udar to się pytają z troski ;)

jagodajulia

ciekawe czy ta jego matka w ogóle żyje :P

użytkownik usunięty
Vanessa100

ona chyba zrobila sobie operacje plastyczną bo w, zakętym sercu ,, jako carol wyglądała troszke inaczej zdaje mi się ze ma teraz inny nos i ksztalt buzi chyba że schudła

Vanessa100

Niezłą szopkę dzisiaj Nikki odstawiła :O Biedny Franki. On taki porządny, a tu takie oskarżenie. Całą noc nie spał, musiał świeżego powietrza zaczerpnąć, uroczo wyglądał z wiatrem we włosach ;) Nikki z jednej strony chce żeby zwolnili Guzmana, ale z drugiej kryła go przed Nelsonem i wymyśliła jakąś historie z samochodem. Powiedziała też Frankiemu, że wie o jego żonie.

Paula wyparła się Beatriz przy Christinie i Lili :( Przynajmniej w końcu przyznała się córce kto jest jej kochankiem.

Widać, że spotkanie Beatriz i Salsero w klubie wywarło na ochroniarzu spore wrażenie. Ciekawe jak się sytuacja rozwinie. Beatriz coś nie ma szczęścia do facetów. Leo to ostatni drań, a Salsero też do aniołów nie należy. Może miłość go trochę zmieni, bo już dzisiaj zachowywał się inaczej niż zwykle.

Longoria jak się wściekła gdy okazało się, że na płycie nie ma nagrania. Kendra podsuwała jej pomysł żeby zabić Viktorie, widać, że nie cofnie się przed niczym żeby osiągnąć swoje cele.

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Mnie najbardziej mina zszokowanego Guzmanka rozbawiła :D Ogólnie bardzo dobry odcinek :) Ciekawe jak się wszyscy będą zachowywać gdy prawda wyjdzie na jaw.

Salsero taki szczęśliwy że nawet okulary ściągnął :D

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No i gdzie był ten striptiz w dzisiejszym odcinku miał być hehe.

No ta scena była świetna jak Guzman myślał, że już wszystko wyjaśnione a tu bum. Tak myślałem, że wykorzysta sytuacje, co do tej ciąży i pociągnie dalej farsę. Scenka była świetna dobrze grała nawet Guzmanowi udało się jej wmówić, że jest w ciąży a on chciał się dowiedzieć, z kim. A jak Nelson się zmartwił, że Guzman jakiś smutny hehe. Świetny był też ten sen Nikki o zakupach z Guzmanem i to, co mu powiedziała.

Salsero rozmyśla o Beatriz wszyscy do niego paplają a on nic cały w skowronkach.

Dzisiaj Longoria byłą świetna jak się wykurzyła właśnie tego mi brakuje w czarnych charakterach w tej telenoweli.

W poprzednim odcinku było dobre jak Cristina oglądając telewizor mówiła zaraz ją zabiją, ale potem zobaczyła, że Arriaga już śpi to wyłączyła telewizori później jak Arriaga mówił przez sen i nucił piosenkę. A w dzisiejszym odcinku żona to wykorzystała i zaczęła tańczyć do tej piosenki, co Arriaga nucił i powiedziała, że mi kazałeś tańczyć przez sen.

Cristina dostała list i teraz połączy fakty z tym, co jej mąż mówił przez sen.

No i Paula powiedziała córce, że Anibal jest jego kochankiem no i Beatriz teraz zastanawia się czy przyjąć tą prace chyba jej nie przyjmie.

Ciekawe gdzie się ukrywa Anibal, bo już z 2 odcinki go nie widziałem.

dominik1989

Ja napisałam, że ma być jakiś striptiz? hehe Nie przypominam sobie :D

Tak, tak Guzaman teraz sądzi, że Nikki jest w ciąży. Ciekawe kiedy prawda wyjdzie na jaw :D Tak, tak sen był super ;)

Czasem nie wiedzieć. Ale z drugiej strony ona tak jakby będzie pracowała u Vctorii.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Tytuł jest taki odcinka w telce.
Nie rozumiem 1 zdania w 3 linijce.

dominik1989

Aha :) Bo już myślałam, że coś napisałam i nie pamiętam :D

Moje skróty myślowe haha. Miałam na myśli, iż czasem lepiej nie znać prawdy o pewnych rzeczach. Betty dowiedziała się kto był kochankiem jej matki... Teraz ma dylemat, czy przyjąć pracę, czy nie. Poza tym martwi się o brata, co zrobi, gdy odkryje prawdę kim jest dziadek Nikki.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Ciekawe, co by było jakby się dowiedziała, że Nikki jest z Guzmanem w ciąży. Nikki się wkurzyła na Guzmana, że ją wyrzucił z pokoju. Nabili powiedział, że jest zła a powinien wiedzieć, że nie wolno zadzierać z dziewczynami, bo są mściwe. Był w takiej sytuacji, że nawet jakby powiedział, że Nikki ma bulimie to i tak Victoria by mu nie uwierzyła.

Szybko przelecą te odcinki nawet nie zauważyłem, kiedy te 40 odcinków przeleciało jeszcze tylko 143 odcinki zostało.

dominik1989

Tak, Nikki to zrobiła trochę jakby z zemsty i zazdrości, że wzdycha do innej kobiety, a ją odrzuca. Niestety nie wie, że ta kobieta ze zdjęcia jest jego matką. Nie, nie powiedział, że jest zła, ona sama to powiedziała haha Nie wszystkie są mściwe :D Dokładnie, poza tym Victoria nie powiedziała jak się dowiedziała o ciąży Nikki... Na pewno, Victoria wierzy Nikki, uważa, że z tak poważniej sprawy jak ciąża Nikki by nie żartowała.

Tak, zgadzam się bardzo szybko lecą ;)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Anida23 chyba odbiło zakłada ciągle nowe tematy i ciągle zmieniają jej się nastroje, Nie wiem, czemu akurat się tak przyczepiła tej telki a nie np. Nieposkromionej miłości. Bez sensu jest oglądać telenowele na siłę tak jak to ona robi.

p.s W telenowelach prawie wszystkie są mściwe.

dominik1989

Może jej niedługo przejdzie i odczepi się od AV. Może AB jej się podoba, a AV nie za bardzo. Wg mnie powinna dać sobie spokój z oglądaniem czegoś, co jej się nie podoba. Po co się męczyć.

Tak, tak w telkach przeważnie kobiety są mściwe.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

To jest tak trochę jak z tym powiedzeniem sam nie zje a drugiemu nie da. No to jej się nie podoba ta telenowela to próbuje ją obrzydzić innym.

dominik1989

Tak, tak masz rację. Mnie i tak nie zniechęci. Jak mi się coś podoba to sobie oglądam ;)

ocenił(a) serial na 9
dominik1989

Dziewczyna ma wene, z takimi najlepiej nie zaczynać dyskusji bo jak nie będą mieli z kim pisać to przestaną się udzielać i będzie spokój :) Ale widziałam że ładnie Ci się od niej oberwało na którymś wątku, miałam skomentować ale jeszcze mnie by zjechała :)

Kobiety przeważnie są mściwe ;)

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

No, co ty trochę ją ucywilizowałem. I przestała obraża innych użytkowników i mniej błędów robi i już nie pisze, w co drugim zdaniu wykrzykników. I nawet już zgadza się z moim zdaniem często.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Ciekawy wątek ciekawe co teraz dalej Guzman będzie robił w sprawie tej ciąży.

I dzisiaj się szykuje kłótnia Arriagi z Cristiną może być ciekawie.

Ktoś wrzuca odcinki tej telenoweli w internecie to jak się przegapi jakiś odcinek to można w internecie zobaczyć.

dominik1989

Tak, bardzo ciekawy. I zastanawiam się kto dowie się o tej ciąży Nikki. Nelson, Tatito, służba... Ja czekam na odcinek, w którym Victoria dowie się, że Nikki kłamała.

Niestety... Ciekawe, czy Arriaga opowie żonie wszystko...

I bardzo dobrze, że ktoś wrzuca. Niestety jak Televisa się dowiaduje to usuwa...:/

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Może się tak szybko nie dowiedzą i ktoś zdąży obejrzeć. Na razie na AnyFiles są wrzucone wszystkie odcinki, jakie wyemitowała do tej pory TV6.

ocenił(a) serial na 9
dominik1989

Oby się nigdy nie dowiedzieli bo ja AV i AB własnie tam oglądam. Jakby to likwidowali to by mi zostały odcinki w oryginale :/

dominik1989

Ja mam taką nadzieję :) Kiedyś na Daily.... wrzucały osoby, ale tam się visa czepiła i musieli szukać innego miejsca... Dobrze, że są takie osoby i wrzucają :)

dominik1989

"Ciekawy wątek ciekawe co teraz dalej Guzman będzie robił w sprawie tej ciąży"
Może niech Guzman naprawdę jej zrobi to dziecko :D:D:D

p_o_n_

Zobaczymy jak Nikki wybrnie z wizyty u ginekologa.

Arriaga wyznał prawdę (nie całą) o ostatnim wieczorze. Później pojechał do Victorii, a ona dostałą płytę z nagraniem i jak ją oglądali wszedł Nelson. hahaha co oni robili, aby Nelson nie zauważył, co było na płycie. Potem Victoria oglądnęła płytę z Tomasiną i na końcu ją zniszczyła.

Guzman postanowił odejść z pracy, mówił Victorii, że nie jest ojcem dziecka Nikki, ale to oczywiste, że matka wierzy córce. Po tej rozmowie Victoria poszła porozmawiać z Nikki, która się oburzyła, że jej mama bardziej ufa ochroniarzowi niż własnej córce.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

A jaka Tomasina zachwycona tym filmem :D

Też mnie ciekawi co wymyśli żeby nie iść na tą wizyte :)

p_o_n_

Arriaga jak wczoraj kaszlał, żeby odwrócić uwagę Nelsona od filmu :D
Dusił się jak gruźlik :D

Nikki ma niby tyle koleżanek, a wszystkie wredne. Ona nie ma żadnej prawdziwej, szczerej przyjaciółki.
Zresztą sama Nikki też nie lepsza :D (choć w głębi serca wcale nie jest zła)

Ataki furii Cristiny są trudne do zniesienia :D

Vanessa100

Tak, Cristina jest chorobliwie zazdrosna, nie wiem jak Jose to wytrzymuje.
Ale mi sie z Niki chcialo smiac i z jej miny jak uslyszala o ginekologu. Fajnie ze cos takiego zrobili bo wiele bylo telenowel gdzie ktos mowil ze jest w ciazy, wszyscy wierzyli na slowo, potem ta latala z poduszka pod bluzka a na koniec komus kradla diecko xD To z tym ginekologiem to cos jak zachowalaby sie kazda matka w zyciu realnym.
Nie wiem co mysli Viktoria ale dla mnie to oczywiste, ze Kendra powielila film i ze to nie byla jedyna kopia. Ciekawi mnie tylko czy ten film obciela bo jesli zostawila moment w ktorym oni sie skapneli ze nie sa z malzonkami to przeciez wszystko by sie wydalo na filmiku i glupi by tylko uwierzyl ze cos miedzy nimi sie tam stalo.
Troche zal mi bylo Pauli, mimo ze doskonale rozumie, ze Guzman nie chce jej wybaczyc to jednak przykro bylo patrzec jak cierpi.
Nie moge sie doczekac wiekszej ilosci scen Salsero+Beatriz. Uwielbiam Gattorno i seriale z nim a ta para jest sobie przeznaczona od czasów Palomy i uwielbiam ich razem <3 Nie moge sie doczekac choc pewnie ich watek bedzie sie bardzo wolno rozwijał.

vampire_12

Guzman nie wie co dalej z tą ciążą Nikki zrobić.
Może niech naprawdę zrobi jej to dziecko :D:D:D

Vanessa100

Niestety, taka prawda. Nikki nie ma prawdziwe przyjaciółki. Może Kendrę uważa za taką, ale prawda jest zupełnie inna. Nikki też jest wredna, ale w głębi duszy jest raczej dobrym człowiekiem...

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Właściwie jedyną osobą która Nikki uważa za prawdziwą przyjaciółkę jest wg mnie właśnie Kendra która ją najbardziej wykorzystuje :/

p_o_n_

haha Chciała dokładniej oglądnąć, ale Victoria jej nie pozwoliła haha

A mi Pauli jakoś nie jest żal... Ona sama zostawiła dzieci, więc chyba nie sądzi, że Frankie ot tak jej przebaczy... W niektórych sprawach potrzeba czasu...