PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177126
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

No cóż, pozostaje czekać na finał.

Tylko... Skoro finał jest przedłużony do 90 minut... To mi śmierdzi jak dzielenie na party.

użytkownik usunięty
Jaskier16

Nie zdziwiłbym się, gdyby zarżnęli kogoś znaczącego, aczkolwiek mają problem - jeśli ukręcą łeb Darylowi, to pozbędą się kury znoszącej złote jajka. Ja na ich miejscu zabiłbym córeczkę Ricka. Rick dostanie załamania, a postać mało wnosząca, będzie ciekawie.

ocenił(a) serial na 8

Rick już przeszedł dostatecznie dużo. Daj chłopu spokój.

ocenił(a) serial na 8

Prawie mi się udało.
Pete nie żyje.
Daryla prawie zjedli.
Nicholasa prawie zarżnął Glenn.

ocenił(a) serial na 9
Arolowy

Ja niestety wiem co będzie....

GLEN ZGINIE

ocenił(a) serial na 5
Arolowy

Ja muszę przyznac ze dawno tak wybornego zakonczenia nie widziałem . Od momentu kiedy Rick dusi lekarza do samego konca . Przemowa Ricka fantastyczna . Az mi sie przypomniała scena z chyba drugiego sezonu kiedy Rick z Hershelem taszczyli do stodoły zombie . I wtedy pojawił sie Shane i zaczął przemawiac im do rozumu , aż miło sie patrzyło ze wreszcie pojawił sie w tym marnym serialu wyrazisty charakter i jest to ktoś z "jajami" . Wreszcie ktoś z kim sie zacząłem zgadzac i po posusze jakichkolwiek ciekawych postaci-gdy tymczasem w Lost-ach mieliśmy ich wysyp od pierwszego odcinka- pojawił sie TAKI gośc . I teraz Rick w przemowie do Diany , mówił to samo co wtedy Shane , czyli : "Jeśli chcesz życ , musisz walczyc ! Własnie teraz !" . No własnie . Rick doszedł do tego dopiero w 5 ! sezonie . Tyle mu czasu zajeło zrozumienie tego co wiedział i rozumiał Shane juz w drugim sezonie a najpewniej zdawał sobie sprawe jaki świat nastał już od samego początku . W tej scenie Rick mówił jak Shane . A i cały czas czułem ze Rick po swoim przemówieniu wystrzela Diane i jej ekipe a tu mamy wejscie smoka ze strony Michonne . Tylko czy ona ich nie wystrzela ? Tak groznie spojrzała na koniec .

Padraig

"Wreszcie ktoś z kim sie zacząłem zgadzac i po posusze jakichkolwiek ciekawych postaci-gdy tymczasem w Lost-ach mieliśmy ich wysyp od pierwszego odcinka- pojawił sie TAKI gośc"

Niestety ale charakterystyka bohaterów w Lostach przebija dosyć mocno te w TWD (może dlatego ze większość postaci zanim dobrze zdążymy poznać zostaje pożarta / zabita)

Arolowy

A na początku odcinka Daryl i Aaron kogoś zauważyli w lesie i chyba nam nie pokazali kto to był, ktoś wie może?

Arolowy

Bardzo dobry odcinek, kolejny z kolei. Jednak odcinki w Aleksandrii są jak dla mnie dobre. Na końcu szkoda mi było Ricka po tej świetnej, niedokończonej przemowie.. coś jak, bez spoilerów, Theon z GoT xD Z niecierpliwością czekam na finał.