Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P

kwiat

kwiat skąd ty masz takie informacje? już jest czynna

sunshine_7

Informacje mam ze swojego komputera:P Nie wiem mi tak pisało zresztą nie ubolewam nad tym faktem, może teraz spróbuję wejść :)

kwiat

u mnie było napisane że do 13:45
zresztą kogo to obchodzi??

sugmanik

Szczere, prawdziwe- wypowiedzi, nie osoby.
Dziwnie to napisałem, ale taki już jestem... ;D

sunshine_7

sun, zycie trzeba sobie osładzać ;D

sugmanik

kwiat, jak ci poszło na testach, trudne były?

sugmanik

daj spokój tak mi sie nudzi że zaraz zwariuje :/

sunshine_7

to poucz sie do matury ;D
powtórek nigdy za wiele

sugmanik

udam ze tego nie przeczytałam poza tym nie mam tego stresu

sunshine_7

Rany! Więcej nie mogliście zapisać?1 ;) Ale fajnie sie czytało...;)

No właśnie Kwiat, jak poszło? Swoją drogą to był banał. Ktoś jeszcze testy pisał?

Blueee

oczywiście że zapiszemy wiecej ale musimy być on-line wtedy rozmowa sie bardziej klei

sunshine_7

Human był łatwy nawet ta charakterystyka jakoś poszła ale ścisły był trudniejszy ale jakoś poszło. Niestety pomyliłam się w mnożeniu i mi ostatnie zadanie nie wyszło... Szczerze mówiąc myślałam, że będzie gorzej;P

kwiat

to wy nie macie juz o czym rozmawiać na forum tylko o testach??
ja rozumiem ze na "rozmowach z S." można pisać pierdoły ale zeby o testach i maturach ludzie drodzy inne pierdoły wam w głowie nie siedzą
ja np. mam zamiar dzisiaj obejrzeć Harzu Poterzu :)

sunshine_7

Rozmowy o byle czym to rozmowy o byle czym i nic w tym złego, że piszemy tu o egzaminach.... Sun po prostu chcemy się dowiedzieć jak innym poszło i chyba nic w tym złego... :)

kwiat

ależ oczywiście że to samo zło

sunshine_7

a ja nie łamie;)
No coś Ty, przeciez nie dałaś mi powodu...narazie;) Poprostu troche roboty ostatnio miałam. Ale miło że pytasz:)

Mittron

nie chce żebyś myślała ze sie martwiłam bo tak nie jest ale nudziło mi sie ostatnio

sunshine_7

no dobra martwiłam sie

sunshine_7

wieeedziałam;D

Mittron

okazałam ci słabość muszę sie zgłosić do usunięcia

sunshine_7

powodzenia, ale to i tak zostanie w mym sercu na zawsze;D

Mittron

czy to wyznanie miłosne?? od razu mówię bez ogródek nie jesteś w moim typie

Mittron

dobranoc Słoneczko, przykro mi niezmiernie iż Cię pozostawiam, ale wierze że mi wybaczysz. Sprawdzian jutro...dobrej nocy, pa:*

Mittron

bye bye ze tak powiem

sunshine_7

Ach moje serce się raduje Alan na 30 miejscu idzie do góry:P

kwiat

gdy znajdzie się na pierwszym wyślemy mu zbiorową kartkę okazjonalną

sunshine_7

Coś mi sie wydaje że to raczej nigdy nie nastąpi ^^

Blueee

optymistka

sunshine_7

No baaa... ^^

< i znów za krótki?>

Blueee

łoj... czyli inny temat nie na temat wypalił ;)no i o Alanie można się czegoś dowiedzieć i o Was :) Milutko :)

Blueee

Ja też myslę, że Rickman nigdy nie znajdzie sie na pierwszym miejscu, choc nie wątpię, że kiedyś będzie w pierwszej dziesiątce :)

Sun, Polacy mają wrodzony pesymizm ;D [zapisano nam to w genach ;D]

sugmanik

też sądzę że bardzo milutko czasami aż za bardzo
sugmanik myślałam ze kto jak kto ale ty wyczujesz ironię ;)

sunshine_7

Sun, a ja myslałem, że ty naprawdę planujesz wysłać Rickmanowi kartkę...

sugmanik

on mi nie wysłała dlaczego ja mam mu wysyłać??;P

sugmanik

blue, bastilla teraz wy się przedstawcie :)
imię i wiek wystarczy ;D

sugmanik

To ja mam na imię Ola i mam 22 lata :) Starucha jestem :) Ale podobno nieźle się trzymam :D

bastilia85

uwaga na sugmanika to podrywacz

bastilia85

Jeśli dobrze się trzymasz, to nie masz powodu by się martwić... :D
Sun ma dopiero 19 lat, a przechodzi juz kryzys wieku średniego, prawda sun? ;P

sugmanik

sun, nie spodziewałem się takiego komplementu od ciebie :D

sugmanik

przechodzę taki kryzys tylko momentami w chwilach słabości

sugmanik

ja jestem na półmetku kryzysu wieku średniego :D Czytaj ostatnio mam jakieś dziwne uderzenia gorąca i wszystko mnie wkurza...No prawie wszystko. To oznacza jedno --->>>starzeję sie :P

bastilia85

no niestety ale nie będę polemizować diagnoza jest jedna: sypiesz się

sunshine_7

wszyscy się starzejemy...
Słońce podobno też kiedys zgaśnie...

sugmanik

ale na to jeszcze sobie poczekamy
zastanawia mnie jedno co ty właściwie tutaj robisz bastilia skoro byłaś przeciwna takiemu pisaniu na forum

sunshine_7

a czytałaś dokładnie to co pisałam? Napisałam, że jak im to przeszkadza to założymy nowy temat lub przejdziemy na forum. Przykro mi było, że ich to wkurzało no bo ok może zeszłyśmy z tematu i trzeba było "kłócić" się gdzie indziej, ale z bez przesady. Teraz jak ktoś nie chce nie zaznaczy "obserwuj" i spokój. Wiadomo, że tu nie mówi się tylko o Alanie więc nikt nie powinien się obrażać. Zresztą napisałam kilka słów też na innych tematach więc jak chcesz się wypowiadać w takiej sprawie to najpierw przeanalizuj to co nagryzmoliłam gdzie indziej. Po zatem bardzo nieładnie zachowano się stosunku do Mittron. Nie wiem czemu sprawa tej całej „sekty” odbiła się głównie na niej. A ja z nią zaczęłyśmy ten temat. Notka o tym też się pojawiła. Napisałabym wcześniej, ale nie mam neta tak gdzie się uczę i na forum bywam w weekendy.

bastilia85

ja widzę ze ty nie masz co robić tylko czytac wszystko to co tu pisaliśmy tak czy inaczej z tego co wiem one też czytają to co my tutaj piszemy bo wiedzą ze i ja do niech zaglądam od czasu do czasu i zataczamy kółeczko szczęścia i wzajemnej adoracji
jak nie ma o czym gadać to gadamy o sobie i tyle przynajmniej coś się dzieje
ja wczoraj okazałam słabość Mittron i teraz bedzie mi to wypominać do końca życia ;)

sunshine_7

jeszcze raz napiszę...Samo życie, samo życie. Tyle, że teraz nikt nie ma prawa się czepiać :)Od razu wiadomo o co w temacie chodzi.

sugmanik

Samo życie kochani, samo życie...;) Tylko Alan trzyma się nieźle :P (Sugmanik z tego co wyczytałam Ty także masz tak na imię:) Czyli zawsze będziesz piękny, młody i uwielbiany :D)

bastilia85

bastilia dziękuję za wyjaśnienie w temacie "wszystko dla AA"

sunshine_7

no to masz dwa wyjaśnienia :) Ubiegłaś mnie w poście :D