Mnie strasznie wkurzyła Lori oskarzajac andree, ze nic nie robi w obozowisku kiedy
sama wyrecza sie wszyskimi innymi ludzi w kolko i zajmuje sie jedynie praniem. To tak
jakby uwazala sie za krolowa bo rick jest liderem i wszyscy maja sie jej sluchac. i
wkurzylo mnie zdanie ze to faceci powinni walczyc a kobiety siedziec w domu i gotowac,
no kurde irytacja, to ze lori lubi byc nie porduktywna kura domowa nie znaczy ze wszyscy
inny tez... =/ normlanie irytacja jak z tad do chin
I wkurzyl mnie rick podczas rozmowy z shane'em, postawil go przed faktem dokonanym
bez mozliwosci nawet zabrania glosu, po tym wszystkim co zrobil dla niego i jego
rodziny... =/
i mogliby pozwolic randalowi zostac w grupie, dobry boze, czemu to takie trudne,
wystarczy go obserwowac 24/7 a na noc zamykac do rana
i po chyba 2 miesiacach eureka! rick zdal sobie sprawe ze trzeba oszczedzac ammo,
bravo captain obvious!
i ciekawe jak to mozliwe, ze shane zabil walkera, przecial sobie reke , zabil nastepnego i
sie nie zarazil lol...
Czy ja dobrze widzę?? Odcinek 9 i 10 przegadany??? Jak na razie te odcinki biją na głowę resztę i uważam że są jak najbardziej ok. Tak 50/50. Gdyby tak było do końca było by świetnie.
mnie wkurzyl twoj tekst bo pewnie nieobejzalas odcinka tylko poczytalas co napisali inni lori jest w ciazy a pozatym robi tez inne rzeczy nie tylko pranie. shane mysli tylko o sobie. ale pozatym jestes tepa bo nie beda robili filmu tak jak tobie sie wymarzy tylko tak jak jest w scenariuszu!!!!!!!!!!!
konto zalozone 4 marca, haha fnh81 robi nowe konto żeby mnie obrazić bo nikt jej nie broni , polewka xD
dziewczyno jesteś żalosna hahaha
hahaha nie moge, fnh81 popłakałam sie ze smiechu , ktos zalozyl konto przez przypdaek 2 minuty temu zeby nazwac mnie debilka i pozianac jadem jakim tylko ty potrafisz,
hahah dobry panie boze , az mnie brzuch rozbolał xD
czy Ty myslisz że zeszłabym do takiego poziomu? jak m isię zachce nazwać Cię debilka zrobie to na swoim profilu, myslisz że sie boje pisać co mysle? buahaha
a może to Ty sama je założyłas żeby poszydzić haha
albo ta cała bee cos tam :P
zresztą z góry na dół mnie to wali
od zawsze mówię co chce i nie mam zamiaru chowac się za jakimiś fikcyjnymi kontami - dlavczego mam sobie odbierac mozliwośc konwersacji z takimi hmm osobami jak np Ty :) w zyciu ;)
jedziemy dalej z cytatami o głodnym i jedzeniu
"a może to Ty sama je założyłas żeby poszydzić haha
albo ta cała bee cos tam :P"
mierzysz innych swoją miarą ;D
prawie jak kaczynski, nagmatwac ile sie da a potem sklocic i wmowic wszytskim ze to ich wina ;D
wlasnie widze jak cie to wali z gory na dol, az nie mozesz sie powstrzymac zeby mi odpisac i pozionac jadem ;D
ja juz koncze bo sie ciebie boje, moze mi zaczniesz słac pogrozki
Tobie grozi tylko totalny kretynizm - uważaj masz niedaleko :D:D ale przykro mi ja tego nie rozdaje, z czymś takim już się urodziłaś :D:D
zeby dostac master level w debilizmie pozostaje mi pokonac ciebie, ale nie wiem czy jestem w stanie
oj nie bądź taka skromna - do Ciebie i Twoich pomysłów to mi brakuje w pip i jeszcze trochę :D:D
a i widac skąd to Twoje zacięcie i pomysły na konta :D ptrzed chwilka o Tusku teraz o Kaczyńskim, normalnie nie pogada, obycie w polityce masz niekiepskie :D:D:
hah zgadzam się z Tobą - piona kimkowiek jestes i jeśli istniejesz jako człowiek :D:D:D:D:
hahah nie moge :D:D:D:
widać że zakładałas już nie jedno konto by sie wybielać :D:D z całym szcunkiem zwracam honor bo ja bym na to nie wpadła nawet buahaha
i tak btw napisłam gdzie trzeba by sprawdzili IP także jesli to Ty przyznaj się bo
ja Ci to zaproponowałam z godzine temu - rozważ to, bo juz zaczynasz fiksować :D zasugerowałas mi dwa razy, bym zaczęła pisac Ci pogrozki :/
ta rozwalająca mój poziom humoru konwersacja z Tobą autentycznie mnie rozbawiła i dzieki Ci za to :D:D
uuu brawo morgana :D:D: u mnie ciagłośc logowania od dwóch godzin,a Ty wylogowałaś się w tym samym momencie co konto fikcyjne :D:D:D:D: masakra wiedziałam ze nawijam z gnojem ;)
laska daj juz sobie spokoj na serio, zrobilas konto z wpisem na krakow a teraz robisz ze mnie glupka, jak chcesz mozemy napisac od administracji i zobaczyc co na to powiedza, daj juz sobie spokoj bo zachowujesz sie jak psychopatka
a swoj IP masz ukryty takze.... daruj sobie ale nikt nie jest tak glupi zeby ci uwierzyc
dziewczyno daj sobie juz na wstrzymanie bo... zachowujesz sie jak... fanatyk
ale ja juz napisałam :) nie martw się
jak ja mogłabym zmienić lokalizację? nie da się, tamto konto jest z Twojego miasta, ja jestem ponad 150km dalej :D
ja IP nie mam ukrytego - lokalizacje mam dokładniutką i ciagłość logowania
sama wypaliłąs z glupim fake`iem i to Ty jestes powalona na maxa
ja juz koncze - Ty tez miałas pół godziny temu, ale Ci nie wyszło :D
no masakra :D:D:D co za ... :D
na Ciebie też, żeby takie akcje odwalac to naprawdę... juz się nie smieje bo tyle czasu pisałam z chorą osobą...
załóz jeszcz pere kont i dowartościuj się kilka razy buaha
i zapamietaj ze na filmwebie nawet jesli naapiszesz sobie w profilu miejscowość gdańsk to po adresie IP i tak wyjdzie że jesteś z kraka - bo ta opcja nie namierza po wpisie miasta a po lokalizacji IP ;) to tak na przyszłość ;)
to pokaż publicznie swój adres IP, bo jak narazie to masz ukryty
zgłosiłam to jako naruszenie regulaminu, zdaj sobie sprawę że oskarżajac mnie o cos takiego popelniasz przestepstwo, a w tym momencie robisz jeszcze ze mnie idiotkę na całym forum,
nigdy w zyciu nie spotkałam takiego trolla jak ty i to moj blad ze w ogole zaczelam z toba jakokolwiek dyskusje
Mnie osobiście to krew zalewa, gdy widzę co Lori zaczyna wyprawiać, w tym odcinku stara się ustawić każdego, ale szczytem było jej zachowanie w odcinku chyba 9 lub 8, gdy postanowiła jechać "na pomoc" Rickowi do miasta i miała wypadek, a w odc.10 to gada Andree, że faceci sobie sami poradzą z sytuacją.
ustawić każdego?
ja tam widzę ze ustawić chce Andree - ale kazdy kto ogląda wie, że Andrea nie rzuci spluwy co to to to nie, jest jej, dostała od taty i koniec :P
jedyne co Lori może to sobie pogadać, ponarzekać i próbować ustawiać innych - a kto jej do tej pory posłuchał? :D
wytknęła Andrei co jej leżało na watrobie i spoko - Andrea powinn wyciagnąc z tego jakies wnioski, a co zrobi... to zrobi ;)
a co do tego że pojechała - cóż jakoś żaden facet zbytnio nie wyrwał by jechać pomóc Rickowi, Hershelowi i Glennowi ;)
idiotkę na forum robisz sama z siebie - to nie moje IP, więc odbij
nie musiałaś zakłądać konta by się ponabijać - nie mogłaś pisać ze swojego konta?? :/
ty chyba sie we mnie zakochałas ze ciagle do mnie piszesz mimo ze juz w 10 postach wyraznie ci mowie o odczepieniu sie
wiekszosc ludzi na tym forum mnie za bo czesto sie na nim udzielam i na twoje nieszczescie wiedza oni ze nie bawie sie w takieglupie rzeczy,
sama stworzylas konto zeby mnie obrazic, nie ukazujesz swojego IP, ciekawe kto inny zalozylby konto 4 marca i napisal tylko jeden post obrazajacy mnie jak nie ty,jesli chcesz to 3 raz moge cie zglosic, jestes wariatka i psychopatka, ile jeszcze razy do mnie napiszesz
niezle tosobie wymyslilas, ale to byl tylko i wylacznie moj blad zeby z toba rozmawiac, powinnam byla przestac na samym poczatku, ale nigdy w zyciu nie spotkałam tak chorych psychicznie ludzi i nie zdawałam sobie sprawy ze oni istnieja
tak jak mowi cytat " nie rozmawiaj z glupim bo sciagnie cie do swojego poziomu i pokona glupota"
laska serio, przestan do mnie pisac....
nie piszę DO Ciebie, bo nie przypominam sobie bym Ci wysyłała jakieś privy :/
piszę w topicu o serialu, a że ktoś - czt. Ty - uwaliłas się na mnie i krytykujesz to jak odbieram serial to nie moja wina i odpisuję na Twoje głupie oskarżenia
ja tego konta nie założyłam, Ty też nie, więc kto?
może Twoja znajoma BeeBee lub kamil? :P
ja Ciebie tez zgłosiłam nie martw się i poprosiłam o sprawdzenie adresów Ciebie i tej dwójki wyżej, bo to na bank któreś z Was
ja się nie bawię w takie gierki, jak mam coś do kogoś to piszę wprost, nie będę się zasłaniała i szukała "kumpli", mówię co myslę i nikt mi tego nie zabroni :P
i z mojej strony to wszystko, chyba że znów mnie o coś oskarzysz to nie będę siedziala "cicho"
no i jestem ciekawa tego konta, mam nadzieję że szybk odostane odpowiedź ;P
Ty chyba masz co naprawdę nie halo z główką. Dziecko ja w stosunku do ciebie reprezentuję jakiś poziom i zapewniam cię że tacy użytkownicy ja BeeBee czy morgana raczej nie posunęły by się to takiego kroku. Na tym forum jesteś nowa i pierdzielisz jakieś głupoty na prawo i lewo bez jakichkolwiek argumentów. Zresztą nie dziwię się takiemu zachowaniu biorąc pod uwagę fakt, że przez większość czasu udzielasz się na forum Plotkary a jak wiadomo takim serialem przeważnie jarają się 12-latki które ledwo się od ziemi odbiły. Dziecko skończ i oszczędź sobie wstydu.
"Ty chyba masz co naprawdę nie halo z główką"
wzajemnie
"Dziecko ja w stosunku do ciebie reprezentuję jakiś poziom"
hehehe nie ma to jak siebie dowartościować na forumie :D Twój poziom jest jakiś, a mój konkretnie umiejscowiony :P
"zapewniam cię że tacy użytkownicy ja BeeBee czy morgana raczej nie posunęły by się to takiego kroku"
raczej to Ci się może wydawać, skoro Wy się w to nie bawicie to niby kto? bo mnie mozecie sprawdzić, mam czyste konto i zadnych głupich zagrywek nie stosuje - przykro mi... nie ta kategoria wiekowa na takie idiotyczne akcje :)
"Na tym forum jesteś nowa"
mylisz się, konto mam dłużej niż Ty dzieciaku ;) i wypowiadam się wtedy kiedy mi się to podoba i gdzie mi się podoba i JAK mi się podoba
" i pierdzielisz jakieś głupoty na prawo i lewo bez jakichkolwiek argumentów"
wiesz moje argumenty do Ciebie nie trafiają, trudno, ale nie zalezy mi KOMPLETNIE byś Ty czy te dwie wyżej mnie zrozumieli
forum jest po to by się wypowiadać, a nie lizać (_I_) innym uzytkownikom, każdy ma swoje zdanie i co, jesli ja się nie zgadzam z Tobą czy kimkolwiek to mam się zamknąć? Żebyście czasem sie nie oburzyli, bo ktoś ma inne zdanie w różnych aspektach życia? Chyba kpisz :D
"Zresztą nie dziwię się takiemu zachowaniu biorąc pod uwagę fakt, że przez większość czasu udzielasz się na forum Plotkary "
haha proszę Cie koleś :D nie będziesz mi mówił co mam oglądać buahahaha
"a jak wiadomo takim serialem przeważnie jarają się 12-latki które ledwo się od ziemi odbiły"
tak tak oczywiście, masz racje - lepiej Ci? :D
"Dziecko skończ i oszczędź sobie wstydu."
:D nie umoralniej mnie proszę :D:D nie taki Ty :D:D:D: bo pęknę ze śmiechu :D
i wex odbij, bo już mnie nudzą te przepychanki słowne, które nic nowego nie wnoszą do dyskusji - nowy odcinek wyszedł, obejrzyj i znajdź kolejną osobę na której będziesz mógł się powyzywać - to samo tyczy się tych dwóch wyżej ;)
Ty reprezentujesz jakiś poziom? Chyba sobie kpisz w tym momencie. Za wszelką cenę próbowałaś mi wmówić że obserwacja nie jest elementem obrony <facepalm> I dla twojej wiadomości słowem "koleś" to się możesz do znajomych na podwórku zwracać. Prócz braki inteligencji to brak ci jakiejkolwiek kultury. A i tak na marginesie nikt nie każe ci się zamykać jeżeli masz odmienne zdanie. Jednak to zdanie należy poprzeć jakimiś sensownymi argumentami.
"I dla twojej wiadomości słowem "koleś" to się możesz do znajomych na podwórku zwracać"
bo co mi koleś zrobisz?
"Jednak to zdanie należy poprzeć jakimiś sensownymi argumentami. "
hahah ale po co? skoro do was nic nie dociera - jesteście zafiksowania w ten serial jak fanatycy, szperacie po forach, szukacie jakichś nowych info - dajcie spokój :D:D
"Za wszelką cenę próbowałaś mi wmówić że obserwacja nie jest elementem obrony"
nie wmówić - to Wy wmawiacie swoje racje, ja się tylko wypowiadam jak ja na to patrze
nie interesuje mnie czy kogoś przekonam, bo co mnie to obchodzi, kto co myśli, a tu zaraz taka morgana czy jak jej tam wyskoczy z tekstem z (_I_) o odzwierciedleniu zachować w serialu i życiu :D brawo jasiu - nikt taki nie będzie mi mówił jak mam odbierać serial o zombie :D
"Ty reprezentujesz jakiś poziom? Chyba sobie kpisz w tym momencie"
jakiś to Ty reprezentujesz już Ci to mówiłam - co sam przed chwilą przyznałeś, ja reprezenuje KONKRETNY
a kpię sobie nie tylko w tym momencie :D bo mam banie jak stąd na drugi koniec Polski jak się wzdrygacie i podniecacie na kazdy mój post :D
świetna lekcja psychologii i fanatyzmu i to za darmo :D
a teraz proszę Cie daj już spokój, wszystko zostało już powiedziane
kilka razy przypisaliście mi chorobę psychiczną :D dobrze ze nie biorę wszystkiego do siebie - jak Ty i te dwie "koleżanki" na temat TWD - bo jeszcze bym uwierzyła i to by było nieszczęscie dopiero... :D:D:D
Tak reprezentujesz konkretny poziom. Między innymi dno intelektualne. I nie, nie zabronię ci mówić "koleś" w żadnym wypadku, jednak kultura wymaga abyś zwracała się odpowiednim słownictwem do innego rozmówcy gówniaro. Jak już powiedziałem, wróć do szkoły, złap odpowiednią książkę (polecam tą od gramatyki bo byki takie stawiasz że aż oczy bolą) i się dokształć bo zachowujesz się jak płytka plastikowa blondyna.
"kultura wymaga abyś zwracała się odpowiednim słownictwem do innego rozmówcy gówniaro"
to było mega kulturalne, nie ma co <brawo>
"Jak już powiedziałem, wróć do szkoły"
pierwszy raz to mówisz, masz omamy czy co? :D
"złap odpowiednią książkę (polecam tą od gramatyki bo byki takie stawiasz że aż oczy bolą)"
hehe "książka do gramatyki" to słownik ortograficzny :D:D
"zachowujesz się jak płytka plastikowa blondyna. "
a Ty jak pusty napompowany blondyn :D
coś jesszcze, czy chcesz coś jeszcze napisać?
Ad1 zwracam się w taki sam sposób do ciebie jak ty do mnie
Ad2 kilka razy już ci to lekko sugerowałem, ale trzeba się pewnych rzeczy domyślać jednak tobie tej umiejętności chyba brakuje
Ad3 a czy ja miałem na myśli błędy ortograficzne???
Ad4 po raz kolejny przeogromny facepalm (skąd ty bierzesz dziecko takie odzywki?)
ad 1
skoro jestes taki mega inteligent pokaż klasę - pytanie czy wiesz jak to zrobic?
moim skromnym zdaniem nie ;)
ad2
Ty i lekkie sugerowanie - dobre dobre :)
ad 3
nie wiem co masz na myśli i nie chce wiedzieć :)
ad4
zasłoń twarz po raz kolejny masz rację
"odzywki" są z głowy jak to zwykle bywa...
Doszedłem do wniosku, że młode pokolenie zeszło kompletnie na psy ty jesteś świetnym tego przykładem. I proszę cię o jedno. Nie odpisuj więcej bo robisz z siebie pośmiewisko. I świetne tłumaczenie słowa facepalm Tylko pogratulować.
a ja nie wiem ile Ty masz lat i nie chce wiedzieć naprawdę...
moim zdaniem niewiele...a przynajmniej niewiele by ze mną dyskutować...
Dobra kończę, bo to aż wstyd żeby osoba o moim poziomie zniżała się do poziomu kogoś kto chyba ledwo zawodówkę skończył a o studiach już nawet nic nie mówię.
" bo to aż wstyd żeby osoba o moim poziomie "
buahahahahaha o k**rwa nie mogę :D:D:D:D
to było najlepsze beeeez kitu :D:D:D
jesteś pajacem - smiesznym i marnym do tego :D:D
Poza tym konto oliwia11515 jest definitywnie założone przez Ciebie ponieważ do ocenianych seriali włożyłaś GOTOWE NA WSZYSTKO!!! A tak się składa, że ani morgana ani BeeBee tej produkcji nie oglądają. I tak możesz sobie argumentować, że jest szansa na to iż ja to konto założyłem jednak moja lokalizacja do Dolny Śląsk.
hahaha aleś wykminił koleś :D:D Ty też je masz w ulubionych i co? to jakiś dowód :D :D:D
a moją lokalizacją jest podkarpacie - sorry :D
Gadać sobie możesz. Tak jak powiedziała morgana, pokaż w profilu wtedy pogadamy. A na razie wróć do szkoły.
ale mnie to ryba czy mi wierzysz czy też nie :D
morgana jest z kraka załozyła fake`a i zadowolona, myslała ze się wystrasze :D:D: tępa dzida :D:D
nie moje wina że nie umiesz czytać, bo że nie ogarniasz jestem w stanie pojąć...
jestes tępy, a zgrywasz się na inteligenta - wystarczy Cie podejśc i pękasz :D:D
przedtem wielkiie wąty o TWD i moje podejscie do serialu teraz nagle zaczynasz jechac po literówkach - brawo, już nic nowego nie wymyslisz czy przyczepisz się do czegoś jeszcze? :D:D:D
co za burak :D