PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37868
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Kontynuowanie poprzedniego tematu - osiągnięto limi 1000 odp. ;)
Możliwe spojlery :)

ocenił(a) serial na 8
Nimfadora_2

I tak by pewnie dostawał po głowie. Oni już tak mają :)

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

W tym jest cały urok :P

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Co nie oznacza, że ich stosunki przyjacielskie by się zmieniły.
Ale nie wiadomo jak Artur zareaguje na magie Merlina...

użytkownik usunięty
carolina8977

Nom ;). Dla mnie nie tylko jest ważne zobaczenie reakcji Arthura (choć to byłby na pewno nie zapomniany widok! ;d ), ale też ich relacji po tej nowinie ;D.

ocenił(a) serial na 10

No własnie! już widzę tą minę Arthura jak cały czas będzie się zastanawiał czy Merlin coś czaruje :D

użytkownik usunięty
Nimfadora_2

hahahahah. ;d.

użytkownik usunięty
Nimfadora_2

Przynajmniej jakieś zasługi byłyby dla Merlina, bo tak to co on kogoś uratuje to jest, że to Arthur to zrobił xD.

ocenił(a) serial na 10

Albo bedzie standardowe: Merlin, shut up :D

ocenił(a) serial na 8
Nimfadora_2

Ten i kilka podobnych tekstów to klasyka :P

ocenił(a) serial na 8
Nimfadora_2

Nie uważacie, że mogliby zmienić plakat na ten z 5 sezonu? Jest dużo fajniejszy :P

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

Ten obecny jest taki jakiś mdły

Lellandra

Już ktoś próbował coś z tym zrobić ale nie dało się. Chyba mają dziwną politykę co do tych plakatów. A ten zpiątego sezonu jest całkiem fajny ;p

ocenił(a) serial na 8
Lellandra

No na serio mogliby się tym zająć. Obecny plakat już nudą wieje :P

ocenił(a) serial na 10
Suzan_26

Ja sądzę, że jak Arturo się dowie to wreszcie powie Merlinowi, że był jego najlepszym przyjacielem i mu ufał, a ten go tak strasznie zawiódł, zwolni go, i każe opuścić Camelot, a Merlin bedzie go chronił z ukrycia. Albo pójdzie i zabije Morgane.
A le jak juz Artur się dowie to koniec serialu bliski :( prawdopodobnie

ocenił(a) serial na 9
Zielonoo

ja obstawiam, że Merlin jak powie Arturowi to ten powie że o tym wie, bo gdzieś go tam widział czy coś :P

ocenił(a) serial na 8
storczyk1234567

Oj, chyba nie. Ale może... Ale raczej nie... chyba ;P

ocenił(a) serial na 10
storczyk1234567

Możliwe, bo nieraz to aż dziwne, że Artur niczego nie widział.

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

A tak a propos tych linków wczorajszych to widzieliście You're the voice i Je suis LOSER Bradleya?

ocenił(a) serial na 10
rasp_filmweb

Tak, na You're the Voice miałam taką fazę, że po prostu :D A z Bradleyem też jest spoko :P na yt są jeszcze fajne sztuczki pokazywane przez Colina, jak znajdę, a będą chętni to podeślę linki :P

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

"Everybody loves Colin" :D O to mi możesz podesłać :P

ocenił(a) serial na 10
rasp_filmweb

Tak, to jest niezłe ;) http:// www. youtube.com/watch?v=M5tZ6Q-bA5A&feature=related od 3:00 :P

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Mogłabyś jeszcze raz przesłać link bo nie wchodzi ?

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

Musisz usunąć spacje :P (są 2 przed www i przed youtube)

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Dziękuję :)

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

No to jest właśnie to :D

Official Merlin Series 5 Blooper Reel - SDCC 2012 takie trochę nagrywane na kolanie i te śmiechy trochę wnerwiające, ale no ;)

ocenił(a) serial na 10
rasp_filmweb

To też jest super, a Gwaine cały czas leży :D

Nimfadora_2

A zauważyliście, że zmienili tytuły odcinków? Piąty nosi tytuł "The Sorcerer's Secret"

ocenił(a) serial na 10
maryLin

:O czyżby ktoś miał się dowiedzieć?

ocenił(a) serial na 10
mrfred

Tak! Błagam! Tak! (a jeżeli wyskoczą mi tu z Mordredem to kogoś zabiję) :D

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

E z Mordredem to może nie, bo druid a czarownik to zupełnie co innego, co? No i równie dobrze mogą wprowadzić jakąś nową postać. Chociaż oczywiście liczę na Merlina :P

ocenił(a) serial na 10
rasp_filmweb

Z tego, co pamiętam, to Mordred też coś ta potrafił czarować. Ale Artur chyba już wie o tym, że jest on druidem...

ocenił(a) serial na 10
rasp_filmweb

Ale niektórzy druidzi mają moc, Mordred ma, ale o tym wie tylko Merlin (tak mi się wydaje) :P

Nimfadora_2

Mnie też się tak wydaje. Artur może i wie, że Mordred wychowywał się u druidów, ale o jego magii nie ma pojęcia

ocenił(a) serial na 10
maryLin

Na pewno wie, bo sam go oddał w ręce druidów ( chyba, że ma amnezję, co jest niewykluczone po tylu knock outach i utracie przytomności...)

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

No ja wiem :P Ale nie o to mi chodzi. W moim rozumowaniu driud to driud a czarownik to czarownik. Więc tytuł by był w takim przypadku The Druid's Secret. Chyba że po prostu chcą nas podpuścić ;)

ocenił(a) serial na 10
rasp_filmweb

W koncu często przedstwiają nam coś zupełnie inaczej niż to wygląda, szczególnie na zwiastunach :D

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Właśnie :P Więc niczego nie można być pewnym. I w sumie to jeden z wielu plusów tego serialu :D

Kurde to moja ostatnia wypowiedź na dzisiaj. Uwielbiam te ograniczenia na forum ;/

ocenił(a) serial na 10
rasp_filmweb

Są tu ograniczenia? :D

ocenił(a) serial na 8
rasp_filmweb

Jakie ograniczenia? Nic o tym nie wiem O.o

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

Dla nowopowstałych kont :)

ocenił(a) serial na 8
Nimfadora_2

A to nie dla mnie na szczęście. To trochę niesprawiedliwe dla uczciwych i normalnych użytkowników.

ocenił(a) serial na 10
maryLin

Jejku, już nie mogę się doczekać:)

ocenił(a) serial na 10
Roksolana_13

Żeby już była sobota. A to dopiero poniedziałek ! :(

ocenił(a) serial na 7
Roksolana_13

a czy przypadkiem morgana nie dowiedziała się o magii merlina w 3 odcinku 1 sezonu, jak merlin taką pochodnią dmuchną w potwora który zatruwał wode w camelot?

ocenił(a) serial na 10
Syrakuz

Jeśli nawet tak, to szybko o tym zapomniała

ocenił(a) serial na 7
Roksolana_13

w takim razie druga postać w merlinie dostała amnezji

użytkownik usunięty
Syrakuz

No właśnie też mi się tak wydawało po obejrzeniu tego odcinka, ale myślałam, że może coś mi się pomyliło. Ale ona mu mówiła, chyba coś w stylu, że nikomu nie powie. A potem jakby zupełnie o tym zapomniała. Dosyć to dziwne. ;d.

ocenił(a) serial na 10

Mi się wydawało, że ona to mówiła jako o rzekomej miłości Merlina do Gwen, ale mogę dobrze nie pamiętać, ale na pewno nie chodziło o magię ;)

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Gdy to mówiła Merlin też myślał, że chodzi jej o magię. A jak powiedziała, że miała na myśli tylko jego i Gwen, to wyglądał na trochę rozczarowanego...

ocenił(a) serial na 8
Nimfadora_2

Też tak pamiętam, że to chodziło o Gwen. Bo się cieszyłam, że ona się kapnęła, a tu potem taki zonk. xD