Kontynuowanie poprzedniego tematu - osiągnięto limi 1000 odp. ;)
Możliwe spojlery :)
Co nie oznacza, że ich stosunki przyjacielskie by się zmieniły.
Ale nie wiadomo jak Artur zareaguje na magie Merlina...
Nom ;). Dla mnie nie tylko jest ważne zobaczenie reakcji Arthura (choć to byłby na pewno nie zapomniany widok! ;d ), ale też ich relacji po tej nowinie ;D.
No własnie! już widzę tą minę Arthura jak cały czas będzie się zastanawiał czy Merlin coś czaruje :D
Przynajmniej jakieś zasługi byłyby dla Merlina, bo tak to co on kogoś uratuje to jest, że to Arthur to zrobił xD.
Nie uważacie, że mogliby zmienić plakat na ten z 5 sezonu? Jest dużo fajniejszy :P
Już ktoś próbował coś z tym zrobić ale nie dało się. Chyba mają dziwną politykę co do tych plakatów. A ten zpiątego sezonu jest całkiem fajny ;p
Ja sądzę, że jak Arturo się dowie to wreszcie powie Merlinowi, że był jego najlepszym przyjacielem i mu ufał, a ten go tak strasznie zawiódł, zwolni go, i każe opuścić Camelot, a Merlin bedzie go chronił z ukrycia. Albo pójdzie i zabije Morgane.
A le jak juz Artur się dowie to koniec serialu bliski :( prawdopodobnie
ja obstawiam, że Merlin jak powie Arturowi to ten powie że o tym wie, bo gdzieś go tam widział czy coś :P
A tak a propos tych linków wczorajszych to widzieliście You're the voice i Je suis LOSER Bradleya?
Tak, na You're the Voice miałam taką fazę, że po prostu :D A z Bradleyem też jest spoko :P na yt są jeszcze fajne sztuczki pokazywane przez Colina, jak znajdę, a będą chętni to podeślę linki :P
Tak, to jest niezłe ;) http:// www. youtube.com/watch?v=M5tZ6Q-bA5A&feature=related od 3:00 :P
No to jest właśnie to :D
Official Merlin Series 5 Blooper Reel - SDCC 2012 takie trochę nagrywane na kolanie i te śmiechy trochę wnerwiające, ale no ;)
E z Mordredem to może nie, bo druid a czarownik to zupełnie co innego, co? No i równie dobrze mogą wprowadzić jakąś nową postać. Chociaż oczywiście liczę na Merlina :P
Z tego, co pamiętam, to Mordred też coś ta potrafił czarować. Ale Artur chyba już wie o tym, że jest on druidem...
Ale niektórzy druidzi mają moc, Mordred ma, ale o tym wie tylko Merlin (tak mi się wydaje) :P
Mnie też się tak wydaje. Artur może i wie, że Mordred wychowywał się u druidów, ale o jego magii nie ma pojęcia
Na pewno wie, bo sam go oddał w ręce druidów ( chyba, że ma amnezję, co jest niewykluczone po tylu knock outach i utracie przytomności...)
No ja wiem :P Ale nie o to mi chodzi. W moim rozumowaniu driud to driud a czarownik to czarownik. Więc tytuł by był w takim przypadku The Druid's Secret. Chyba że po prostu chcą nas podpuścić ;)
W koncu często przedstwiają nam coś zupełnie inaczej niż to wygląda, szczególnie na zwiastunach :D
Właśnie :P Więc niczego nie można być pewnym. I w sumie to jeden z wielu plusów tego serialu :D
Kurde to moja ostatnia wypowiedź na dzisiaj. Uwielbiam te ograniczenia na forum ;/
A to nie dla mnie na szczęście. To trochę niesprawiedliwe dla uczciwych i normalnych użytkowników.
a czy przypadkiem morgana nie dowiedziała się o magii merlina w 3 odcinku 1 sezonu, jak merlin taką pochodnią dmuchną w potwora który zatruwał wode w camelot?
No właśnie też mi się tak wydawało po obejrzeniu tego odcinka, ale myślałam, że może coś mi się pomyliło. Ale ona mu mówiła, chyba coś w stylu, że nikomu nie powie. A potem jakby zupełnie o tym zapomniała. Dosyć to dziwne. ;d.
Mi się wydawało, że ona to mówiła jako o rzekomej miłości Merlina do Gwen, ale mogę dobrze nie pamiętać, ale na pewno nie chodziło o magię ;)
Gdy to mówiła Merlin też myślał, że chodzi jej o magię. A jak powiedziała, że miała na myśli tylko jego i Gwen, to wyglądał na trochę rozczarowanego...