Kontynuowanie poprzedniego tematu - osiągnięto limi 1000 odp. ;)
Możliwe spojlery :)
Jak tak mało brakowało.... :< Ale następny odcinek zapowiada się przynajmniej ciekawie :d
No zwiastun był mało obiecujący. Jak dobrze pamiętam to w poprzednim odcinku z Mithian też za wiele nie było.
O "Rządy Krwi" to mi się podoba, pewnie będą te zapowiadane egzekucje. Może w tym odcinku Morgana zaczaruje Gwen.
Na tym zwiastunie 4 odcinka widać jak Morgana uderza o ścianę i jak Mithian jest rzucana przez Morganę zmienioną w staruszkę. Ciekawe czemu Morgana pofatygowała się aż do Camelotu by dorwać Mithian.
Prosze mi powiedziec skad sciaganc merlina s05e03, ale sciągnac, a nie obejrzec.Bardzo prosze o pomoc bo juz nie daje rady ;d
Dziwne... Próbowałam odpisać, ale napisało mi że "Wprowadzona przez Ciebie treść jest niezgodna z Regulaminem Serwisu" lol tego jeszcze nie miałam.
napisy właśnie wstawiłam na ch0miku - cat84, stamtąd też można pobrać odcinek, tylko trzeba mieć konto, do samych napisów już nie
Heh, właśnie nie... Ale chyba słowo - ch0mik - też jest teraz tu zabronione, nie mówiąc o innych słowach na t... :P
właśnie, ile razy próbowałam dać bezpośredni link, treść była niezgodna z regulaminem...
Hmmm... wszyscy narzekacie na te restrykcje filmwebu dotyczące linków, a ja jakoś wstawiam ile mi się linków żywnie podoba. O.o
Nie rozumiem co oni mają do biednego zwierzaczka. ;/ Rozumiem gdyby ktoś chciał podać linka, ale zakazanie słowa, jeszcze oznaczającego zwierze to jest po prostu śmieszne. A co jak będzie jakiś film o gigantycznych kosmicznych ch0mikach? xD
Ale wracając do Merlina ;p oglądałam jeszcze raz cały film i na końcu w zwiastunie oprócz uderzającej o ścianę Morgany widać lecącego w powietrzu Merlina. Może Morgana się dowie i będzie chciała go potem dorwać. Może na początku dowie się, że jest czarownikiem ale nie skojarzy go z Emrysem. No nie wiem. Tak bym chciała, żeby się dowiedziała :)
Odyn chyba go oszczędzi że strachu bo Artur mówi klęcząc przed nim : Jeśli mnie zabijesz będziesz miał przeciwko sobie cały Camelot
Tak w ogóle na filmwebie w dziale forum nasz temat zakwalifikowany jest w rubrykę "gorące tematy" ;p
Nowe spoilery ale brak zdania: you have magic :(
http://www.spoilertv.com/2012/10/merlin-episode-504-anothers-sorrow_20.html
Wow, mówiłam, że jesteśmy dobrzy :D może faktycznie są szansę że Morgana się dowie, chociaż MErlin już pare razy leciał przez nią w powietrzu....
Haha a to ciekawe :P
Czyli Morgana mówi do Merlina “Please Merlin, that’s all I have. Let it be enough”?
No właśnie, ew. odeszłaby gdzieś, a on zacząłby się zastanawiać skąd ta babinka go zna :D
Babinka? Dobre :D Ale ogólnie twórcy pewnie zrobili coś takiego, że na nic nasze nadzieje, że Morgana się o nim dowie itd.
A co tam, mam dziś dobry humor ;D
Co do nadzieji pewnie tak ;( Wydaje mi się, że Morgana dowie się coś koło 8-10 odcinka, a Artur na finał (bo jeżeli nie ma być 6 sez. to musza to pokazać, ale jeżeli będzie, a tego nie pokażą to ich zabiję!)
Oglądałam na youtubie różne filmiki fan-made a propos relacji Merlina i Morgany i tak mi się przypomniały słowa Cailleach do Mrogany jak jej powiedziała, że Emrys jest jej przeznaczeniem i fatum. Fatum jasna sprawa, nie trzeba wyjaśniać ale zaczęłam się zastanawiać nad tym przeznaczeniem. Może oni są sobie przeznaczeni w sensie uczuciowym. Może rozwinie się z tego na sam koniec jakaś nieszczęśliwa miłość.
Morgana chyba za bardzo nienawidzi Artura, więc Merlin automatycznie go bd bronił, więc chyba nic z tego ;( (ale to byłoby niezłe :D)
Tak, to by było świetne :P
A jak dla mnie to oni po prostu muszą nakręcić więcej sezonów. Bo chyba jeden to trochę mało jak na rozwikłanie tych wszystkich tajemnic i w ogóle.
Właśnie, za dużo się tego nazbierało przez te 4 sez. (Merlin, narodziny Artura, smoko, Morgana) jakby wszystkie te tajemnice upchali w tych pozostałych 9 odcinkach to taki natłok by powstał (nie, cieszę się, ale nie tak szybko! :D)
Dlatego właśnie licze na 6 sezon, no bo... przez 4 sezony nie wydało się praktycznie nic, a tu nagle wszystko? Choć z drugiej strony jak wyda się jedna rzecz, to reszta pójdzie lawinowo
Ja liczę na to, że Merlina będzie tyle co chociaż ćwierć Mody na sukces ;D
I masz rację, że przez 4 sezony wcale nie poruszali tajemniczych tematów, a nagle w 5 nawał się tego wszystkiego zrobi. Coś powinni wyjawić, ale co za dużo to nie zdrowo, więc po kolei... ;)
O, dokładnie :)
Co do ćwierć Mody na sukces to jednak może nie.... :D (za długie ciągnięcie pewnych wątków/seriali też jest nużące po jakimś czasie, a ja z Merlinem chce mieć same dobre wspomienia :D)