No ja też śledzę a tu cisza.
No to może jakiś mały filmik o miłości?
https://youtu.be/dZWqXAuDVB0
Dzisiaj bół głowy odebrał mi przyjemność oglądania,,,,,zobaczę jutro albo na tvp on line i jeszcze Ical trująca swoje dziecko...
Nur martwi się o wszystkich i Merta ,gdyby Yigit wiedział co robią z jego ukochanym synem............
Witam was.ja się nie odzywam bo maly mi choruje od niedzieli dusi go tak kaszel że płuca prawie wypluwa..niby osluchowo dobrze bez zmian w oskrzelach a kaszle okropnie :/ noce nie przespane w dzień wcale lepiej nie jest. A jak ci ELZA idzie oglądanie miłości na wynajem ? Bo pytałam kilka dni temu ale nie odpisalas.
Miłość na wynajem Kończę . jestem ok 50 odc. Ale jak wiesz ja nie szaleję . Natomiast nieustannie kocham Asla Vazgecmem. Oglądam i delektuje sie grą wszystkich aktorów. Oni naprawdę dobrze grają. Dziś Cahit był bezbłędny i Elmas współczułam, choc ona jeszcze NADAL DELEKTUJE SIE ZWYCIĘSTWEM NAD nAZAN. Ale w sumie ma rację. Gdyby trochę tej jej pewności siebie miała Nur, nadal głupiutka w swojej naiwności.
Ale długo ciągnie sie ten 31 odcinek turecki bo taki pocięty strasznie.
A na dobranoc kilka fajnych scen, które przed nami.
https://youtu.be/u84w8z5cVyM
Hej wszystkim co u was słychać?:) ja straciłam głos i porozumiewam się za pomocą gestów i pisma..:/ Elza dużo nadrobienia nie masz z nowego sezonu MnW..ja już wszystkie obejrzałam i czekam na napisy najnowszego odcinka
Maju trzeba uważac bo wirusy szaleją,ale z nami porozumiesz się na szczęście za pomocą pisma.My czekamy na AV w poniedziałek ,czasem zobaczę inny turecki serial ,ale nasza para N & Y jest bezkonkurencyjna.Wczoraj pojawił sie nowy klip
Nur & YIGIT SAY SOMETHING -nie moge wkleic,slowa tej ballady pasują do ich sytuacji na filmiku.Ciekawe co u naszej AMINY czy dostała jakąś propozycję ,kiedys ktoś wrzucil zdjęcie z jej Agencji ,Elza może coś wyczytała.W sobotę Aminie przybyło ponad tysiąc obser. na jej instaagramie.
Czekamy na AV, oj czekamy ;) ja prócz tego jeszcze oglądam Icerde (Wewnątrz) i Kara Sevda (Wieczna miłość) akurat zawsze odc z tłumaczeniem panie dodają w weekend i w te 2 wolne dni pozostaję wierna tym dwóm serialom, a od poniedziałku do piątku kochane ASLA ;D
Ja obecnie oglądam serial "kości" amerykański serial o pani dr antropolog która za pomocą szczątków ludzi tzn kości szuka morderców z agentem fbi. Świetny jestem dopiero na 3 sezonie a jest 11 + 12 będzie od stycznia może do tego czasu uda mi się obejrzeć wszystkie sezony
Z pewnością jest ciekawy ,lubię takie tematy,ale ostatnio wolę
coś bardziej romantycznego,jak ta pani dr znajduje mordercę na podstawie kości czlowieka ,ktorego on zabił czy dobrze zrozumiałam
Tak..pani dr z agentem fbi szuka mordercy na podstawie znalezionych szkieletu lub kilku kości osób który ten morderca zabił.czasami bywały odcinki że a podstawie kilku kości musieli ustalić morderce.czasami można doznać szoku jak potrafią najmniejszy ślad znaleźć na kości prowadzący do mordercy świetnie zrobiony serial :)
Na kościach różne ślady są "wypisane", choroby,dawne urazy,nawet ślady pobić potrafili znaleźć za pomocą badań nawet badań robaków gleby (ziemi)w której zostały znalezione kości :)
Witam
Dawno mnie nie było ale też było cicho na forum. Ja tez oglądam kości na axn. Ta para juz się doczekała szczęścia i to budujące.
A co do Amine to byka ostatni ba gali rozdania nagród filmowych ale aşka nie była nominowana.
Teraz nowy klip -bez ciebie
https://youtu.be/gtu8FrmVUc0
Czasem wydaje się ,że słowa piosenek powstają pod nasza parę ,a potem okazuje się,że piosenka jest wcześniejsza niż film.
Na instag. sa zdjęcia Aminy z tym projektantem Rasid,piszesz Elza o tej gal z wczoraj czy przedwczoraj ?
No tej na której byka z Razihem i na jtorej nie było niestety nominowane AV. Nagrodę zgarnął kiralık aşk jako najlepsza komedia i jej bohaterowie. Wiem już dlaczego nie zachwyca mnie kiralık Bo to komedia. a ja uparcie wole dramaty.
Szczerze ? Komedia z kiralık ? Nie powiedziałabym.prędzej komediodramat choć komedii w tym nie jest aż tak dużo...dla mnie komedia to nie jest..bo jak można śmiać się z tego że ciotka wariatka wynajela kobietę dla bratanka męża żeby zdobyć majatek teścia?przez to rozpada się fajny związek głównych bohaterów...a drugi sezon jest w druga str..cioteczna wynajela siostrzeńca pamira by uwiódł Defne po tym jak od teścia się dowiedziała że on przepisał cały majątek defne...i o tym się dowiedział już ömer który podejrzewał przekręt z jego praca...
No dla mnie może pomysł był ba dramat lub konefiodranat ame wyszkolonych z tego trochę farsa. NIE mogę znieść ciotki. Fotografa i Side. a już zaczęłam przewijać Nihan i babcie zwłaszcza tańczących . Ni kręci mnie to. No śle eidicxnue e Turcji odebrano yo jako vajlepszy serial komediowy. Nie nam debatować o gustach Turków
Widziałas i AV I kIRALIK -który powinien otrzymac nagrodę?
ja nie ogladałam Kiralik,w AV grali dobrzy aktorzy też
No nie byl AV nominowany. nie wiem co to były za nagrody jakieś motyle. może to były komedie po prostu????
A my za chwile mamy takie coś
https://youtu.be/dJRwlZRfqfE
Powiem wam że ja drugiego sezonu po 7odcinkach zaprzestalam oglądać...bo mnie drażni jeszcze bardziej cioteczna fotograf i pamir nielubiany przez ömera kuzyn..i nie dziwię się wredny jest tak samo jak cioteczka..i więcej nie tknę tego serialu chyba że finałowy odcinek serialu..
A co do nagród i kiralık i asla powinni dostać nagrody ,asla za najlepszy dramat a kiralik za komediodramat
Nie dziwię się ze AV nie był nawet nominowany do nagrody za dużo okropnych intryg nawet jak na Turcję myślę
Kara Sevda była nominowana do najlepszego serialu dramatycznego, a w niej intrygi (jezeli jeszcze można to tak nazwac, bo przekraczaja wszelkie granice) sa tragiczne i nieznośne... tak-są gorsze, niż w AV! Nie wiedziałam, że sie da, ale się da!
Naszserial stracił po Fikret i ta masakra z 3 sezonem potem nie wiadomo czemu idealnym chyba zadecydowała
Tak.... ona była tam potrzebna jak dziura w moście... ja nie wiem jak dam radę oglądać te odc w tvp z tym rudzielcem...
Ja je oglądałam tylko po turecku. nie miałam siły ale po polsku może eytrzymam
W moich oczach nawet "miłość na wynajem" dużo straciła w drugim sezonie.powinni skończyć na ślubie ömera i defne i tyle.a nie ciągnąć intrygę taka sama jak w pierwszym sezonie tylko zmieniają ofiarę tej intrygi..i pokazują że dla zdobycia majątku starszych osób każde chwyty dozwolone
Byc może nasza tvp nie zakupi tych odcinków z rudą F,
słyszałam,ze w ogóle seriale tureckie maja byc zastapione serialami rodzinnymi ,
Ale jest chyba już wykupiony do ostatniego... a co do Kara Sevda, to oglądaj jak chcesz... je nie zrezygnuje mimo tego zła tworzonego przez Emira, Zeynep i chyba teraz też Asu... nie wiem, bo nie oglądam jeszcze 2 sezonu, ale widzę po fragmanach...
Ale potwornie mi żal miłości Nihan i Kemala... a ma być ponoć 77 odc, a w planach po tym ma być nawet 3 sezon.... a mnie już zaczynają nudzić te obrzydliwe czyny Emira (ale Kaan (Emir) świetnie wczuwa się w rolę suk*nsyna, a podobno jest kochanym i dobrym człowiekiem :D) mam nadzieję, że nie zniszczą tego serialu i że wybija sobie z głowy 3 sezon...
Mimo tego co wyrządza Emir lubię jego postać... w żadnym serialu takiego potwora i psychopaty nie spotkałam, do tego jest niebywale inteligentny i sprytny, zresztą Kemal jest mu w tej inteligencji i sprycie równy... Często mnie zadziwiają.
A ja wierna fanka Asla przypomnę Wam piękny utwór z 1 odcinka tureckiego - zwiedzanie Stambułu i powrót Yigita i Nur do rezydencji. Pamiętacie? bo to posłuchajcie i pooglądajcie Piękny Stambuł
https://youtu.be/gHoZ9Zw-qtA
Dzień dobry. Hej jest tam ktoś?? teraz zupełnie nasze forum opustoszało. Nawet ta nasza garstka milczy uparcie. Powoli traci zainteresowanie naszych forumkowiczek. A fanoi na ig nadal nie ustają w tworzeniu wspólnych fotek Yigita i Nur
https://youtu.be/gHoZ9Zw-qtA
Ja ciągle tu przesiaduje, ale nie mam tematu... a co do tej ploty, to nic nie wiem, ale sugerowałam się wypowiedzią Bogusi... ja czytałam, że już wszystko zostało wykupione...