PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spoilery cz8..

ocenił(a) serial na 9

Ósmy tysiaczek wkracza do akcji :).

Matylda_07

Ale dobrze jest znać opinię pani, która jeszcze tak nie "zwariowała" na punkcie serialu i postaci ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No bo z nami to już ciężko. ja bardzo lubię yiğit i dużo mu wybaczam chociaż czasem ciężko mi to idzie. obejrzę odcinku z Fikret po polsku bo tam powiesiłam na nim wszystkie psy z okolicy. no ale nie tknelam tłumaczenia tyle co z wami na forum. WYDAJE mi się ze każdy odcinek po polsku otwiera jakieś niepamiętne przez mnie nowe sytuacje. A yiğit od wyjazdu z nur z rezydencji jest po prostu super. aż żal ze nur tego nie widzi i nie słyszy. jak on mówi do Aytül i do İclal ze aż im w pięty idzie.
Maju
Ja teraz nie mogę przejść przez odcinki miłości na wynajem przez Tampa. OTWIERAM i zamykam komputer. Tak sobie myślę jakie problemy ludzie sami sobie stwarzają. w tym serialu nie na ani żony byłej ani dziecka a sami sobie tworzą jakieś piekło.
Nie wiem czy dam radę do końca to obejrzeć. i ta Sude mnie wykańcza. jak można być tak bezinteresownie wredna

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Na dobranoc trochę scenek mojej ukochanej pary
https://youtu.be/u84w8z5cVyM

Elza49

Ale ponowny ślub z Iclal był jakąś straszną niedorzecznością. Teraz już bardziej doświadczony, wiedzący na co stać Iclal godzi się na wspólne życie ze wszystkimi konsekwencjami i intymnością . Bo ślub to też życie intymne, a odtrącana Iclal szalałaby podwójnie. Przecież on o tym wie. Czy tak Y wstępuje na tę właściwą drogę?

Matylda_07

Myślę, że on nawet przez sekundę nie pomyślał o intymności... działałby tak jak dotychczas... a ślub miał być tylko i wyłącznie dla Merta ;) no i była tam też nutka zemsty na Nur :(

Julia_trololo

On do samych ostatnich minut przed uroczystością nie godził się sam ze sobą z tym ślubem...

ocenił(a) serial na 9
Matylda_07

Jest mnóstwo sytuacji w tym serialu o których można by mówić godzinami. ON ten ślub zdecydował się wziąć dla metra. jeśli "sam umarl" ti postanowił przynajmniej uszczęśliwić dziecko. nie sądzę że byłby zdolny do jakichś intymności z İclal. taki układ. ona nazwidko i ojca dla dziecka (bo juz poronila) a on i tak niczego już w życiu nie oczekiwał.

Elza49

Ależ ona miała hopla na punkcie Y latałaby choćby na miotle za nim po całej posiadłości. I co? Spałby na tej sofie do końca życia? A ta sofa taka krótka :(
No to wykazał się zupełną nieostrożnością. Boże co one musiałyby mu dosypywać do jedzenia
Dobranoc i dzięki za wyjaśnienia :)

ocenił(a) serial na 9
Matylda_07

Rozsmieszylas mnie. dobranoc

Matylda_07

Może sama by nie spała, ale na pewno nie spalaby z Yigitem ;) nigdy by na to nie przystał ;) ...uprzedzajac ,jakbyś jeszcze może nie wiedziała (pisalysmy o tym ale) Mert nie był owocem kochających się małżonków ,tylko "skutkiem" przymusu starej cioteczki, która bała się o to co się stanie z kasą w przyszłości i do tego dziecko miało Yigita zatrzymać przy Iclal.

Julia_trololo

...A i w nowym domu nie miał nawet tej krótkiej sofy xD biedaczek męczył się na tym nieszczęsnym fotelu cały czas :D Dobranoc ;)

Julia_trololo

Ooo zaczyna się :D

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Ja to szybko się pogodziłam z końcem Av i do polskich odcinków nie wracam.może wrócę dopiero wtedy kiedy fikret będzie.bo odcinków z nią żadnego nie tknęłam do tej pory,bo widząc co ona robi to aż bym zakatrupila

maja9128

Ja też, ale nie obejdę się bez codziennego odc ;)

Julia_trololo

Yigit jakie oko przekrwione ma :o żyłka pękła mu żyłka jak zobaczył Nur z tym psychopatą xD

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Im dłuższe włosy miał Yigit tym rozum mniejszy

maja9128

Hahaha

Julia_trololo

A właściwie to kiedy Y powiedział Iclal ,że jej nie kocha? Z tego co pamiętam mówił o tym swojemu bratu , ale czy powiedział to Iclal tak w twarz?
Myślałam , że w tym odcinku podczas wymiany zdań powie coś ostro, a tu znowu zawód:(
Teraz oszczędza mamę swojego drugiego dziecka

Matylda_07

Na pewno powiedział jej to prosto w twarz w ostatnim? Odcinku... nie jestem pewna czy ostatnim, ale na pewno jej to powiedział

Julia_trololo

Iclal doskonale to wie, bo sama non stop o tym mówi... sama przyzna Nur, że Yigit tak bardzo kocha Nur, jak bardzo jej samej nigdy nie kochał i kochać nie będzie ;)

Julia_trololo

Warto dodać też, że w ostatnich odcinkach po prostu oboje się nie cierpią... ot taki mały spoiler, jakbyś może jeszcze nie zauważyła lub nie doczytała ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Dziś był super odcinek. Brawo Yigit!. Takiego Yigita nam trzeba. Bardzo mi sie podobał jego stosunek do Iclal i ciotki. Jest super

Elza49

Tak :D stawiał się, walczył o miłość!

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Ja myślę że miał tam swój pokój, ale to szczegół

Elza49

Też tak myślę, ale to takie małe odniesienie do tego, że ciągle nagrywali jak tam śpi i zawsze powodowało to mój uśmiech ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Yigit powiedział nie jeden raz Iclcl że jej nie kocha. I po ślubie i przed wypadkiem i po rozstaniu. I jak wyjechał z Nur z posiadłości i gdy Iclal chciała żeby się z nią ożenił i w szpitalu po usg jak jej przypomniał rozmowę przed wypadkiem i aż się popłakała. I nie wiem ile razy jeszcze a powie jej także później.
Myślę że trzeba jednak bardzo dokładnie słuchać lektora. Nie zawsze przecież to musi być "nie kocham cię", ale ta rozmowa gdy jej powiedział że nie zbuduje domu na kłamstwie to nic innego jak podkreślenie że nie chce z nią tworzyć rodziny , która się nie kocha i przez to nie jest szczęśliwa

Elza49

Oczywiście, ze tak... wielokrotnie to zaznaczył, ale jak pytano o doslownosc ,to ją podałam ;) Yigit niewątpliwie ciągle o tym jej mówił, ale jak się jest psychicznym z "miłości", to widać nie dochodzi.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Niestety. ale İclal wiedziała że yiğit jej nie kocha. sana to mówiła. ona jest obsesyjna po prostu.
Ale super było jak wprost powiedział ze nie wierzy żeby Nur pobiła İclal. DZIŚ İclal przegrała z kretesem ta batalię o Yiğit.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Później to tez na krawężniki przy domu Nur i na leżance na dworze bo najszybciej gazety dostawał

Elza49

Tak :D

Julia_trololo

Nie ulega wątpliwości ,że dopóki istnieje duet matka i córka to drużynowo wszystkich pokonają. My znamy już zakończanie :) Dziwny układ tych dwóch kobiet. To nie są relacje matki i córki tylko dwóch przyjaciółek. żadna z nich nie ma swojej tylko swojej przyjaciółki. wszędzie razem - dwa łóżka do masażu, wspólny fryzjer, zakupy wspólne zainteresowania i akceptacja wszystkiego co wymyśli jedna bądź druga itp.
chyba zaczęła się ostra jazda.
Czy macie kochane dziewczyny może dialogi z tej myśliwskiej chaty ( tak sobie to miejsce nazwałam)?
I czy wyjaśni się kto te antydepresanty ( tyle zrozumiałam z tureckiej wersji) podał Mertowi?
Przepraszam ,że Was o to męczę i zarazem dziękuję za wszystkie wyjaśnienia

Matylda_07

Z chaty gdzie Yigit porwał Nur? Nie mam... o psychotropach nikt się nie dowie

ocenił(a) serial na 9
Matylda_07

Myśliwska chata będzie jutro lub poniedziałek. Ci do depressntow to się raczej nie wyda. zrzuca to na przypadek

Elza49

Wydaje mi się jednak ,ze porwie ją dopiero w środę, bo było to na końcu 30 odc, a my jesteśmy ledwo na 5 minucie tego odc

Julia_trololo

Albo nie... to będzie wtorek, zapomniałam, że dziś czwartek

Matylda_07

Nie zawsze przecież to musi być "nie kocham cię", ale ta rozmowa gdy jej powiedział że nie zbuduje domu na kłamstwie to nic innego jak podkreślenie że nie chce z nią tworzyć rodziny , która się nie kocha i przez to nie jest szczęśliwa

Są takie sytuacje, rzeczy, które trzeba nazwać dosłownie, bo inaczej nie dochodzi. Pojawiają się interpretacje, a wszyscy mamy skłonność do interpretowania na własną korzyść. Jak do tej pory jej tego nie powiedział . Chyba nawet nie wykrzyczał Iclal ,że kocha tylko Nur.

ocenił(a) serial na 9
Matylda_07

Powiedział jej ale nie nam teraz czasu przeglądać poprzednich odcinków po polsku. To było wtedy gdy byli małżeństwem i chciał rozwodu. powiedział ze to było małżeństwo z rozsądku i ze teraz bawet tego rozsądku zabrakło.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

DOBRANOC
https://youtu.be/7Bb6SgSbxdA

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Witam w pogodny zimny piąte czek. A kto tam jeszcze w łóżeczku się wyleguje? Zobaczcie
https://www.instagram.com/p/BMW7YThhQIn/?hl=pl

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Günaydin wszystkim.:)

maja9128

Witam ;) ja dopiero od 4h na nogach ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

A co z Tobą? Ogladasz dziś AV

Elza49

Oczywiście, że tak ;) to porządek dzienny :D

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

I tak mało brakowało żeby yiğit doszedł do prawdy. ale łyka kłamstwa i jeszcze Nur mu wyraźnie przeszkadza w działaniu. ona sama z siebie z góry go krytykuje mimo że yiğit dobrze myśli. szkoda bo to była taka ważna intryga i dla yiğit i dla nur to by było super dowiedzieć się teraz

Elza49

Może i by stało się tak,ale projekty logo I były na czas,jesli nie
czy Firat miałby dobry argument ?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Masz racje. Fırat to dobrze uzasadnił. SZKODA

Elza49

Znowu jeśli mogę to zapytam :)
W którymś z dalszych odcinków kiedy Y i Nur byli już sąsiadami jest taka scena gdy Iclal siada obok Y na brzegu stołu bilardowego i o mały włos ku rozpaczy oglądających o mało się nie pocałowali. Całe szczęście wkroczył tam Firat z wymownym chrząknięciem. Czyżby nasz przystojny Y przestał czuć wstręt do byłej żony? Czym mogła go do siebie przekonać Iclal?
Jakoś niebezpiecznie namiętnie to wyglądało :(

ocenił(a) serial na 9
Matylda_07

Trudno powiedzieć. teraz juz nie pamiętam rozmów. Ale yiğit był wtedy bardzo rozstrojony jakimś zachowaniem nur a İclal jak zawsze wykorzystywała takie sytuacje. chyba mu nadawała ze juz zawsze przez nur będzie się tak czuł i żeby ją za ręce trzymał to będzie bezpieczny czy coś w tym stylu. İclal umiała wykorzystywać stresy yiğita i manipulować nim. Ja teraz nie zastanawiam się nad odległym odcinkami. Widziałam je tak dawno ze nie pamiętam wszystkiego. A teraz oglądam va bieżąco j to mi wystarcza

Matylda_07

Wiem wiem jestem natrętna, ale jest też scena gdy Y przynosi drugą suknię ślubną Iclal, jakby w ten sposób potwierdzał swoje zobowiązanie. Po co on to zrobił?

Matylda_07

Nie wiedział, że to ona spaliła jego chate... czuł się zobowiązany wobec synka